Kuzum gunleri sirayla yazarken carsambayi atlayip en sona yazmislar ordan aklinda kalsin sali gecesi yani.ayrica tum aylarin ilk ve 15.gunleri ramazan ve kurban bayramlarinin ilk gunleri demis bir de siddetli ruzgarli havalarda demis.bundan sonra dikkat ederiz :)
Ama suana kadar bilmiyorduk kiiii.Bundan sonra dikkat ederiz artik.Ben tabi tekrar arastiracagim derinlemesine :)
merhabalar güzel bayanlarbildiğiniz üzere gece bekleyen test sabaha çift oldu diye dün test yapacaktım.testin sonucu negatif, ama hala hasta olmadım 2 gün geciktim.sanırım bu ay stres yaptım diye hastalık gecikiyor.bikaç gün daha bekleyip sonra bi doktora gidecek.ilk defa gecikme yaşıyorum son 3 senede :44:
stresden olbılırr canm 5-10 dk sonraa kı sonuçlar yanıltıcıı olabilirr zatenn testın içeriginde de yazar ne kadar beklenmesı gerektıgı :)
Çok dinledim bu hafta kendimi vücutta isyan etti, bebekte yok hastalıkta yok der gibi
Tamam canim bu arada Busradan haber yok dimi yaaaa
Kızlar bu ayda hüsran 2günlük gecikmeden sonra adet oldum bugün sanırım fitilden dolayı gecikti. çok üzgünüm ya
Ayy cok heyecanli insallah pozitif cikar yaaa ama biraz erken degil mi ki
Üzülme inşallah bidahaki ay hamiş olursun rabbim hakkında hayırlıısnı versin canım bu gece sana dua etcem tüm anne olmak isteyenleride unutmamak kaydıyla dualarım seninle dualarımızla olur inşşallah.
rabbim inşşallah dualarını geri çevirmez. çok şükür halimize doktorlar hiç umut vermiyo bazı anne adaylarına halimize şükürler olsun rabim onlarada bi mucizze gösterir inşşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?