buralardaydıı canımm herkesee yetişmeeye calsııyoo cnam benımm taze annecik:)
bebeğimm bak açtığımız sayfa uğurlu geldii :) bende ayağımı iyi sürümüşümm :) inşallah gerisi gelecek bu ayyy artukk bebiş muhabbeti başlasın yaaa :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
buralardaydıı canımm herkesee yetişmeeye calsııyoo cnam benımm taze annecik:)
ramelimmmm inşallah sennde haberini alırız bu hafttaaaa :)
kızzz ağlıcammm kızzz çokkks evindimmmm :) valla gözlerim dolduuu :) nerde benim bebeğimmm
hıc hoş deıl canım ole bısey solemesı boşwer takma kafana..belkı sende sorun wardır deseydın sende...al sen duyurmadan adetın bıttıgı gıbı basla teste
beni herkes unutmuş girmicem birdahaa (( buraya
2.sen 2. tutku 3.kuboş anne adayımız canım bakalım 4 kım olacak ben olsam fena olmaz
bebeğimm bak açtığımız sayfa uğurlu geldii :) bende ayağımı iyi sürümüşümm :) inşallah gerisi gelecek bu ayyy artukk bebiş muhabbeti başlasın yaaa :)
inşallah canım ya sabah test yaptım negatıf..ama ovulasyon bıtelı daha 9. gun bugun..hemen ıdrarda cıkmaz dıo herkes
inşallah bebeğimm en yakınn sennsinn :)
bennn kaçtım.....
niden nidenn nidnnnnn bebeiş olunca bakıyorum bıraktın bizi :)
evet bebeğim bendede çıkmamıştı biliyorsun bekle biraz kan vermicek misin
senın kacıncı gununde ıdrarda cıkmıştı canım ovulasyondan sonra
yoookk bebegmm size kahvaltı yapmaaya çalışırken yazıyodumm 11 30 da randevum var 5 haftalık olmak üzerim dün gece dege r 1083 dü bakalım belki kese görünürr çişmde yok