Günaydın canım bende öyleyim grip olmuşum((( senin neyin var ?
bekleyemiyorum ki içim içimi yiyooooo:18::18::18::18::18::18::18:canım daha çok var belli olmaz ki... 10 gün çok bence bekle
günaydın tatlım hoşgeldin durumlar vasat.. adet oldum üstelik iltihabım geri gelmiş ilaç kullanmak hiç istemiyorum soğan kürünü yapacam sanırım vücuttaki tüm iltihabı temizliyomuş ne dersin var mı bilgin..
günaydın canım inşallah olmazsın tatlım ya.. ben adet oldum malesef bugün... erken geldi yine of ya deliriyorum bu adetin erken gelmesine çok düzensizleşti çoookk.. eşim bile diyo artık ne bu habire adet görüyosun
canım daha çok var belli olmaz ki... 10 gün çok bence bekle
günaydın tatlım hoşgeldin durumlar vasat.. adet oldum üstelik iltihabım geri gelmiş ilaç kullanmak hiç istemiyorum soğan kürünü yapacam sanırım vücuttaki tüm iltihabı temizliyomuş ne dersin var mı bilgin..
bende üşütmüşüm sanırım..dün devamlı titriyordum ve her tarafım ağrıyordu( kayınvalideme gittik.o biraz baktı bana.
sonra eve geçtik.saat 9 da yattım sabah 9 da kalkıp işe geldim.işe de geç kaldım..ama vücudumu kaldıramıyorum(
şimdi boğazlı kazak hırka giydim biraz iyi gibiyim..
sanada geçmiş olsun canımm(
bu havalar mahvediyor bizii
gittim doktora canım daha çok erken 6 ay dolmadan bişey yapamam dedi... 6 ay geçsin sonra gelirsin yumurta takibi falan yaparız dedi...her ay öyle canım hep erken geliyogünaydın minik kuşumm..
aa erken gelmiş..büyük ihtimal stresten olabilir..
bu ay bitince rahat ol hiçbirşeyi takma kafana..
olman da güzel bence..diğer türlü niye olmadım diye de insan deliriyortecrübeyle sabit :)
bence bir doktora git.
en azından o da değerlendirip seni doğru yönlendirirbakarsın şubatta hamişsinn :)
canım dur bı simdı doktor sana adet gununun ıkıncı gununde fılan gel dedımı..gel demedıyse bıle gıt tahlıl wer...degerlerıne baktr...zaten soğan kurune adet bıtınce baslanıo
evet canım hazır gitmişken bi geçeyim dedim ne kadar tahlil varsa yaptı muayene etti alttan üstten... bi sorun yok dedi ama tahlil sonuçlarıma bakacak bugün çıkack sonuçlar gdip alıcam doktorla konuşacam evet çok erken geldi canım ya vallah bıktım her ay öne geliyo çok erken oluyorum((((((((
gittim doktora canım daha çok erken 6 ay dolmadan bişey yapamam dedi... 6 ay geçsin sonra gelirsin yumurta takibi falan yaparız dedi...her ay öyle canım hep erken geliyoinşallah canım bana doğum günü ve sevgililer günü hediyesi olur şubatta gelirse:)
gel demedi canım 6 ay dolsun yumurta takibini o zaman yaparım şimdi olmaz dedi.. ilaç da vermedi zaten vermesin de... ama soğan kürünü yapmak istiyorum iltihaptan kurtulmadan hamile kalaamam zaten...
günaydınnn durumlar vahimm ana vatan kan ağlıyor hepizmizde
ıyı yapmışsın canım..tabı tahlıl sonucları onemlı..bugun inşallah guzel haberle gelırsın ama sen adet olmadan daha ne tahlılı yaptı o sana..hormon tahlıllerı adetken yapılıokı
hayırlı cumalar canım....benımde keyfım yok gıbı bugun..belırtıde yok..sankı adet olcakmış hıssın olur ya bole ıslaklık gıbı ha geldı ha gelcek gıbı..oleyım işte..kasıklarımda bı agırlık war sankı...sen nasılsın
bilmiyorum ki canım genel tahlil herşeye bakacam dedi. bugün adet olduğumu söylicem belki bana adetinin şu gününde falan gel der
soğan kürü ile hamile kalan çokkkk kişi var yaaa bizdemi yapsak
gittim doktora canım daha çok erken 6 ay dolmadan bişey yapamam dedi... 6 ay geçsin sonra gelirsin yumurta takibi falan yaparız dedi...her ay öyle canım hep erken geliyoinşallah canım bana doğum günü ve sevgililer günü hediyesi olur şubatta gelirse:)
gel demedi canım 6 ay dolsun yumurta takibini o zaman yaparım şimdi olmaz dedi.. ilaç da vermedi zaten vermesin de... ama soğan kürünü yapmak istiyorum iltihaptan kurtulmadan hamile kalaamam zaten...
ÖYLE Mİ onu bilmiyodum canım ben iltihap için kullanıcam.. hamilelikle ne ilgisi var ki kürün :44:
ay ewet canım hepımız teker teker dokulmeye basladık wala..ne bu bole cok can sıkıcı sıra kubrayla bende
bekleyemiyorum ki içim içimi yiyooooo:18::18::18::18::18::18::18:
ee tabı bı sole canım bugun adet oldum dıye..hormon tahlılı deılde kan degerlerıne fılan bakmıştr belkı..ıltıhaptan kurtul cunku hamıle kalmak zorlasıomuş ıltıhap olduruomuş spermlerı..akıntın ne ranktı canım..ıltıhabı nasıl anlarmışız yanı
Bu ay çoğumuz için yoğun geçecek ya hayırlısı, ben şimdiden eşimi besiye çekmeye başladım
dimi ama ya ben şimdi istiyorum niye 6ay diyosun bana :)))))))) oluruna bırakıcam canım ya gelirse gelir artık zatenbu doktorları anlamıyorum..bir sorun var ki kafamızı kurcalayan onun için geliyoruz..ben şimdi muayene olup bakılmak istiyorum..
nedir bu 6 ay olayı..
tamam biraz zaman diyorlar ama belki ben günleri tutturamıyorum ondan geliyorum..yok yaa bu kadın doğumcular hep böyle :)
hoş benim ilk gittiğimde bir sene sonra gel demişti :))
olduuuuu dedim bendee :) istersen yaşlanıp menopoza girince geleyimm :)))))
http://www.kadinlarkulubu.com/gebelik/331355-sogan-kuru-kullanip-hamile-kalan-var.html
var var gebeliğe hazırlıyor canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?