- 30 Ekim 2013
- 20.229
- 56.885
Iyiyim canim.sen nasilsin neler yapiyorsun tatlim
Hic canim ne olsun bu ayda olmadi dua ediyorum sen nasilsin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Iyiyim canim.sen nasilsin neler yapiyorsun tatlim
Hic canim ne olsun bu ayda olmadi dua ediyorum sen nasilsin
Canimsin olacak Allah in izniyle icin rahat olsun kafana hic takma sen iyi annesi gerisi hemenncecik gelir
ınsallah canım temennım o yonde sen nasıl oldumn kuzum
ben ıyıymm canım bebegmde gayett ıyı :) oglann demekkıı cok sevdndımm canım:)) inşallah bıran önce kesınleşirr cinsiyetiiBir aslan parcasi geliyor sanirsak teyzesi:) bende iyi olmaya calisiyorum bulantilar devam ama ilac kullaniyorum en azindan artik caresizlikten aglayip durmuyorum sen nasilsin canm bebek nasil
Amin canim.zatem.birdahaki randevumuz bir bucuk ay sonra sende ilk doktor ne demisti tatlim.ilk.cinsiyeti soylledigindeben ıyıymm canım bebegmde gayett ıyı :) oglann demekkıı cok sevdndımm canım:)) inşallah bıran önce kesınleşirr cinsiyetii
Amin canim.zatem.birdahaki randevumuz bir bucuk ay sonra sende ilk doktor ne demisti tatlim.ilk.cinsiyeti soyllediginde
bana 12+ 4 de gıttım ıstanbuldayım baska dr gıtmısdım soyled sonra kendı doktorum 16 haftalıkken syledı zaten 16 haftada dıcem demısdı dırek erkek dedı
Bendede baska bir doktor baktı olcumler falan erkek dedi ama tam emin olmak iicin beklemek gerekiyormuş artik.bir dahaki sefere de kendi doktorum bakacak saglikli olsunda ama gostersin artik.ona göre seveyim :)
ee öle tabı cnım ınsann ne oldugunu bılmek ıstıyoo ısım düşündüüzmü
Hic dusunmedik canim inan.ne kiza ne erkege heralde kesinliklestigi zamanı beklicez artik sen ne koydun annesi
Anneler ve anne adaylari nerdesiniz nasılsınız hayat nasıl gidiyor siz ve bebisler nasilsiniz♡
ÇOK şüükr iyiyiz canım benim sizler nasılsınızzzzzz
eski konuşmalarımızı özledim ben yaaa ne güzel konuşuyordukkkkkkk:2::2::2::2:
büşra sen nasılsın kaç haftalık oldun:)
İYİYİM canım çok şükür sen nasılsın 10.haftaya giricem inşllahh :) yarın
ben eymen bera ıle çağıl bera arasındayım bakalım :)
ÇOK şüükr iyiyiz canım benim sizler nasılsınızzzzzz
eski konuşmalarımızı özledim ben yaaa ne güzel konuşuyordukkkkkkk:2::2::2::2:
Canim benim bnde ozledim valla biaraya gelemedik bir türlü bebeğin nasil annesi az kalmış 3 ayi devirmeye :)))))))))
Kimse var miiiii :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.