- 11 Şubat 2013
- 1.684
- 1.615
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
günaydın kızlar :))
kan testi yaptırmaya gideceğim çok heyecanlıyım özel hastanade randevu almadan yapıyorlar değil mi?
canım şimdi benim kafama takılan şeyler var ? benim bir iki damla kahverengi damla geldi yaa araştırdım yerleşme kanaması olabilirmiş acaba ilişki uygun olur mu bu süreçte bebek yerleşmek üzereyse zarar verir miyiz ?
Kizlar sag tarafimda sanki birsey batiriyorlarmis gibi zaman zaman sanci giriyor. Ama yumurtalik hizamda . Yumurtlama zamanim gecti adete bir hafta var. Umutlaniyorum yaaa
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Canım benimde bat 16 sı, erken test yapmayı düşünüyor musun yoksa bekliyecek misin?
arkadaşm aynısı bende de oluyr bat 22 nisan ama üşüttm mü acaba diyorum ya
canım ben yumurtalama günlerimi takit etmiştimm sonra adete yakın 1-2 defa daha olmusduu onu bılemeyızz kı allahım koruyoo bılmıyodum hamıle oldugumu yani
ben de bilmiyorum üşütmüş de olabiliriz. batı bekliyorum zaten bişe kalmadı. 16-17 gibi olmam lazım. ama arada adet sancısı gıbı agrı gırıo gecıo ama. dun ılk defa esımın sıktıgı parfumle mıdem bulandı bırden. ruyamda da kadının bırı bana sen hamıle mısın dıe soruodu. öle uyandım. psikolojik de olabilir tabi.
Canım ya aynısı oldu dün gece bi kadın hamilesin dedi rüyamda sol kasıkta ağrı var hala bekliyorum son beş gün
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
meraba arkadaşlar nasılsınız....
uzun suredır yktum..
ama bakıorumda kımse yok konuşacak...
bildiğim kadarıylaa evet canım :)) hayırlısı olsun hakkndaa
Test sonucum 378 cikti simdi ben hamilemiyim :-D:-D:-D
Merhaba bnm adetime 10 gn var lavaboya gttm 6-7 damla kan geldi pembe ne yapmam lazm 😞
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Merhaba bnm adetime 10 gn var lavaboya gttm 6-7 damla kan geldi pembe ne yapmam lazm 😞
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
hadi ya raslantıya bak. benimde sağ tarafta oluyor ama 3 gundur daha yukarısında batma agrı oluyor. eger hamıle olursam anlık olarak herseyı hıssetmıs olcam ıns hamısızdır ıkımızde