- 8 Nisan 2010
- 3.624
- 499
Ayy inşallah canım ya iki aydır korunmuyoruz ama çok istiyorum
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
biz de 2 aydır konuşmuyoruz. ne kdrlık evlisiniz bizim 8 ay olcak.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayy inşallah canım ya iki aydır korunmuyoruz ama çok istiyorum
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
canım benim de adetime 1 hafta kala yani geçen cuma bir kaç damla geldi durdu korkmaa
bence biran önce hastaneye gitmelisin
Gerçektenmi ayyy çok korkuyormmm
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
kuzuuummm minik kuşum çok iyi Rabbime şükürler olsun :)))))) burun kemiği var ense kalınlığı da cok iyi haftaya da cinsiyeti ogrenecezzz :))) bide ikili test sonucumuzu kuzumm :)) dualarin icin Allah razi olsun bitanemm darisi seninde güzel sonuçlar almana
canım yerleşme kanaması da olabilir ama sen ihmal etme doktora görün
bebeğin için çok sevindim canım maşallah =))) trip atacaktım daaaaaa vazgeçtim =))Kaderimmmmmmmmmmmmmmmmm canimmmmmmmmmm benimmmmmmmmmmmmmm:*
Sen hamilemisin cnm
yok canım daha bilmiyorum yani test yaptım ilkinde çizgi çıktı ikincisinde pembeydi değişik testlerle yaptım daha adet günüme var 4 5 gün bekliyorum canım
Hayırlısı olsn güzelimmm inşallah hamişsindir 😊
inşallah canım yaa sende öylesindir :)
Amin. Çok hissdyrmmm ama 😊blmyrm kanama korkuttu ama ilk defa başıma gelio
benimde öyle oldu araştırdım reglden bir hafta 10 gün önce yerleşme kanaması olabilirmiş yumurtlamadan 1 hafta sonraymış canım bir de sen araştır :) ne zamandı sat tarihin
korktum ben bi kaç arkadaşta ilişki olmasın yazmış özel mesajdan o sebepten bekliyorum hayırlısı olsun inşallah teşekkür ederim canım :)
benimde öyle oldu araştırdım reglden bir hafta 10 gün önce yerleşme kanaması olabilirmiş yumurtlamadan 1 hafta sonraymış canım bir de sen araştır :) ne zamandı sat tarihin
Bnm de tam 10 gn var adetime pembe pembeydi 6-7 damla geldi vajinadan geldiği belliydi, Ayrıca çok yorgunum 2 gündür, yani ilişkiden 5 gün geçti yumurtlama günümü iyi hesapladm bu ay, hayal kırıklığına uğramak istemiyorum, idrar testimi yaptn, kan testimi, eğer yerleşme ise 3-4 güne kadar benmde gebelik hormonum yükselmesi gerek başka bişey olmaihtimali varmı 2 gndr ilişki olmadı
çok az kalmış hadi inşallah vardır canım benim 19 marttı sat ım :) batımı bilmiyorum canım geçen ay gecikti reglim bu ay rasgele bekliyorum :)En son 27 martta oldm 23 nisan gibi olmş olmam lazm cnm
idrar testi yaptım adetime var ya canım biraz adetimi bekleyeceğim :) inşallah olur canım yaa rabbim evlatlar nasip etsin :) beraber bekleyelim hadi :)
rica ederim canım bile bile yapamayız zaten ben bılmeden olmusdu :))