şimdi geldimmm..
felaket kırgınlık var üstümde..tüm vücudum üşüyor (
kızlar hasta mı olucam acabaaa (
akıntın warmı canım pekı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
şimdi geldimmm..
felaket kırgınlık var üstümde..tüm vücudum üşüyor (
kızlar hasta mı olucam acabaaa (
adet zamanı kuruluk olur dıolar canım ama benım gecen ay adet gunumden 1 gu once bıle oldu akıntım..suanda war heral adet olcam.hepımız 4 5 6 ocagı heyecanla beklıoduk..herkesın bat bırbırıne yakındı ama teker teker sonbahar yapragı gıbı dokulmeye basladık
korkma tatlım ama heycanlannnn :) o olmadan olmazz işte yarın yap emın ol bnde de fazladan 1 tane bulunan test var
benim bat bugün ama kuzular benim daha 11 aylık bebeğim var martın 7 sinde doğum yaptım eğer varsa çok erken daha şimdi test al dedim eşime yarın sabah yapcamcanım senın bat nezamn
akıntın warmı canım pekı
benim bat bugün ama kuzular benim daha 11 aylık bebeğim var martın 7 sinde doğum yaptım eğer varsa çok erken daha şimdi test al dedim eşime yarın sabah yapcam
ikisi birden buyur işte canım..bızde olsun dıye yolunu gozluoz ama yok
kızlarrrrr merhaba benn geldimmm :)
evet var canım..iki üç gündür oluyor..
olmaması mı gerek yoksa :)))
ikisi birden buyur işte canım..bızde olsun dıye yolunu gozluoz ama yok
:)) aynen öyleee..kısmeetttt..
bu ay içindeki ses ne diyorrr :)
sen benim rüyamada yorum yapmadın hemm hıhhh
kızlarrrrr merhaba benn geldimmm :)
ya benımde warda oyuzden sordum canım..ama benım gecen ay adet gunumden bı gun onceye kadar hep oldu ve sonuc adet oldum..oyuzdn korkuorum bı sorayım dedım...
ooo hoş geldin bebitommm :))
ben seni haftaya kadar beklemiyordum :)
:)) aynen öyleee..kısmeetttt..
bu ay içindeki ses ne diyorrr :)
sen benim rüyamada yorum yapmadın hemm hıhhh
ruyan guzel gıbı canım..bıraz bılınaltı bıraz yol gosteren bı ruya gıbı..ama kan düşü bozar derler ya.........ama aglamk guzeldır ruyada...ruyalara cokta takılma ben gecen hatrlıosan agzımdan balık cıkan bı ruya gormuştum kız bebek doğurmaya işaret dıodu ama olmadı
hoşgeldın cabuk geldın canım....
hoş bulduk bitanem :) bende beklemiyordum ama geldim işte :) daha dönmedik ama ancak fırsat bulabildim birde bu gün burda olan bir hastaneye gittik kalp atışlarını duydummmm :) çokkk mutluyumm yaaa
oyyy yerim onun atan kalbiniiiii :))))
hep atsın inşallah hepppp :))
bebişim hazır geldin sana soralım sende akıntı olmuş muydu hamile olduğunu öğrenene kadar :) ya da sonrasında da?
hamilelikte olmaz mı ki acaba?hemen soralım hamiş arkadaşlara :))
valla bende akıntı var ama çok değil..korkma yavrumm..ben salladım gitti valla..
sadece hasta olmak üzereyim.üşüyorum devamlı.
ilaç içsem hamileysem olmaz diye düşünüyorum..
tek aklıma takılan bu valla :)
inşallah bitanemm hep atsın onu nasıl hızlı atıyor biliyormusun çok hızlıydı :) hayır bebeğim yumuşaklık vardı kuru değildi yani ama öyle akıntı yoktu
hoşbuldukk canımm :) dönmedim daha kıbrıstan yazıyorum size :)[/QUOT
cok hoplayıp zıplamasaydın guzum yenı ylda
bence içme ilaç filan canım...ya ben bugun bılımsel bı yazı okudum..ole ılk haftalarda belırtı cok olmazmış bu akıntı olayı fılan 1 ayı gectıkten sonra fılan oluomuş..sadece goğüs hassasıyetı olur dıo o da yok bende ya