tutkuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
kız sen cok hayrsız cıktın..bıde sadece tuıtkuya seslenıon ama olmaz kı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tutkuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
Cvplarınız için saolun en iyisi yarını bekleyip test yapmak sanırım 2-3 tane alayımda evde bulunsun çok korkuyorum bi yandanda heycanlanıyorum
korkma tatlım ama heycanlannnn :) o olmadan olmazz işte yarın yap emın ol bnde de fazladan 1 tane bulunan test var
of kimse yok ya cok sıkıldım.......
korkma tatlım ama heycanlannnn :) o olmadan olmazz işte yarın yap emın ol bnde de fazladan 1 tane bulunan test var
canım senın bat nezamn
ramelımmmmmmm nerdesınnnn öğleden sonraa gelcektıı hatunnn gelemedııııı
kız sen cok hayrsız cıktın..bıde sadece tuıtkuya seslenıon ama olmaz kı
geldımde bıraz gec geldım canım..calışıorum işlerım wardı
canım bnm ama hep inan sordum sizi tutkuya :) nasıl gidiyor yolunda mı hersey
yolunda sayılır işte canım gıdıo bı sekılde ..sen ndn gırmıosun artık
hg balım bende çalışıyorumda sabahtan evraklarımı yaptım şimdi test çözuyorum bıde buraya yetişiyorum
canm valla gecen hfta bn yoktum burda deildim esimle bir yere gittik..internet yoktu haberde veremedim..bi kac gun once de yatak döşek hastaydım dünde ustune adet oldum değişik bir ay geçti sen neler yaptın canım regl oldunmu olcan mı
5 ocak canım benım adet gunum..beklıorum bakalım ama cokta takmıom..senın adetten oncekı gun akıntın warmıydı
TOPİK ÇOK DURGUNNN ESRAAAA....kübraaaa siz nerdesiniz...
TOPİK ÇOK DURGUNNN ESRAAAA....kübraaaa siz nerdesiniz...
on parmagına on marıfet yanı canım ne testı kız
esra ve kubra elımızde kalmadı canım sana ramel wersek
ikidir oyle oldu bnde canm adetten 4 gun once akıntım oldu gecen ayda ilk defa oyle olmuştu iste dünde oldum canım