Canlarımm selamlar hepinize, malum bugün Cuma ve işler iyice sıkıda
ama hepiniz aklımdasınız tatlılarım.
Angeltavsan tatlım hastaymışsın geçmiş olsun canım aman dikkat et kendine olur muuuuu
Cetrina canım benim adet olmuşsun üzülme olur mu yeni bir ay yeni bir ümit tamam mı bitanem, bu ay daha sistemli olmamız lazım demekki…hiç canını sıkma canım
Gizz tatlım bu cetrina ve sana ben de 6 ay kadar doğum kontrol hapı kullandım. Bıraktıktan sonra 6. Ayımda kaldım hamile, hiç aceleci olmayın ilacın vücuttan atılması zaman alıyo biraz bol bol su için tamam mı güzelim
Ramell canım bi bebiş cennete gitmiş heralde ama diğeri sıkı sıkı tutunur annesine inşallah canım, kesen de iyi gelişiyomuş, sonra da kalp atışını duyacaksın daha minnacık annesi iyi bak ona tamam mı.
Fbcan güzelim seninle de fazla ilgilenemiyorum yaa ama aklımdasın, Büşra yazmış kanama varmış kese etrafında sanırım neler yapıosun doktor ne önerdi haberdar et bizi,Allahın izniyle bebişin sna sımsıkı tutunacak canımcımmmmm
Tutku güzelim bu aylarda bir isteksizlik var sende ki olur hiç takma bi süre sonra geçiyo hepsi ve sen mutlu bir anneye dönüşüyosun, bebişin accık yoruyor seni o kadar, ona iyi bak olur mu tabi kendine de
Kübrakkk hayatım senin de giresin gelmiyor bu aralar heralde bebişin büyüdükçe sen de rahatlıycaksın canım içindeki isteksizlik herşey gidecek, napıyoruzz güzell düşünüyoruzzzz mutlu oluyoruz,bebişinle gelecek günlerini düşün onları hayal et tatlımmmm
Ariver kuzum çalışkan kızım benim:) nasıl gidiyo dersler inşallah hepsini güzelce verip hem iyi notlar hem de bebiş haberleri vereceksin bizeeeee
Büşraaa kuzum senin bu ovulasyon testi sapıttı sen son 2-3 güne kadar gün aşırı devam et ama bu ay alıcaz senden de güzel haberleri biliyorum bennnnn inaşşallahh allahın izniyleeee
Secido canım senden naber, bebeğimmm inşallahhh yummurtların çatır çatır çatlıycak iğneden sonra sonra da minik bi bebiş gelecek o göbüşeee inşallahhhh
Özgemmm kuzummm napıosunn sen nerelerdesin, nasıl bebeğin sen nasılsın, çok dikkat et kendine de bebişe de canımmm olur muuu
Yasen tatlım ailen gelmiş ne güzel ne mutlusundur, keşke benimkiler de gelsegözün aydın ama canım tadını çıkar
Ve diğer kızlar adını unuttuğum varsa kusura bakmasın elimden geldiğince takip edip yazmaya çalışıyorum ama tabi unuttuklarım olmuştur, hepinizi seviyorummm kızlarrrrr, herkesi hamiş yapıcaz sonra da doğurtucaz burda tabi önceliği ben çekicemöpüldünüz çookkk