Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
günaydınnn bebeklerimmmmm :) bu günn içim kıpırr kıpırrr çokk heycanlıyımm yarınn bebeişi göreceğizz ondannn heraldeee :) sabahh bu gün cuma sanarak uyandımmm :)
tammm pekii bu günden itibaren tutuyorumm kendimi ama bebişimiz olsunnn düzelir o zaman eminim çok istiyorduu çünkü evlenince hemen bebeğimiz olsun diyordu
günaydınnn bebeklerimmmmm :) bu günn içim kıpırr kıpırrr çokk heycanlıyımm yarınn bebeişi göreceğizz ondannn heraldeee :) sabahh bu gün cuma sanarak uyandımmm :)
Kızzz ozgeee :) canım bana gecen hafta 2 li testi sormuştun ben onu yaptırmadm tatlım
Benimde yarn memlekrtte. Ailem geliyo kız bende ondan heycanlıyım :) cinsiyetide öğrenicem inşallah :)
canımmmmm çokk özledimm kii benn senii ben yarın yaptıracağım neden yaptırmadın kii öneriyorlar benmkinede bakacaklar boyu uzamışsa yapacaklar yoksa haftaya kalacak :)
canım benm buugn birz koyu çıktı düne rağmen neden acaba??? dün silikti gördün dmi
Valla nasıl olim karnımdaki sıpayla uğraşıyom geçinip gidiyoz :) sen niye sıkılıyon
Aynen ya kırk yılda erken girimdedim onlar yok anlaşmış gibilr :)
ayyyy ne güzell tatlımm gözünn aydınn :) senn de ve kalabalık olacak yani :) bizde herkesin evi yakın olmasına rağmen hepsi yanımda hiç gitmiyorlar saolsunlar :) anammm ne güzell çıksın bakalımm ortaya bence sennki kızzz :) Allahımmm sağlıkla kucağımıza almayııı nasip etsinnn :)
evettt canımm dün siliktiii sen yapmayı bırak artık tatlımm sennki şu an inşallah dölleniyorrr Allahımm duy sesimizii :) büşranınn bebişinii gönderrrr olur muuu :)
burdayız bebeğim yazdım ama görmedin sanırım :)
ramelllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll
yumurtlayabılırsın canm
hımm anlaştık dedik yasenn gelecekkk hiç çekemeyizzzz girmeyelimm :) kuzumm olurmu öyle şeyyy iyiykide geldin ama artıkkk gel yaaa sanada esraya da kızıcam artık en azından haftada 2 defa iyiyz bir problem yok diyin çıkın
ramelin bu gün kontrolüü varr gelemeyecek inşallah cuma günü güzel haberleriyle gelir :)
hımm anlaştık dedik yasenn gelecekkk hiç çekemeyizzzz girmeyelimm :) kuzumm olurmu öyle şeyyy iyiykide geldin ama artıkkk gel yaaa sanada esraya da kızıcam artık en azından haftada 2 defa iyiyz bir problem yok diyin çıkın