Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
slmmm kızlarrrr internetim gidiyor sürekliii gşrmedimm pek fazla nasılsınızzz bakalımm
kızlar çok yoğunluktan giremiyorum ama arada okumaya çalışıyorum,herkesin herşey yolundadır inşallah, zaten beni merak edip soran da yok neyse hepinizi seviyorum.hamişler bebişler iyidir inşallah, kızlar çalışmalar devam etsin pes etmek yok sakın sakın,hep güzeli iyiyi çağıracaz unutmayın
As tatlım hosgeldinn:)))))
As tatlım hosgeldinn:)))))
hoşbulduk canımm nasılsın bu günn ?
kızlar çok yoğunluktan giremiyorum ama arada okumaya çalışıyorum,herkesin herşey yolundadır inşallah, zaten beni merak edip soran da yok neyse hepinizi seviyorum.hamişler bebişler iyidir inşallah, kızlar çalışmalar devam etsin pes etmek yok sakın sakın,hep güzeli iyiyi çağıracaz unutmayın
Sabah kötüydum de bişiler yiyinca gectii :) sen nasılsın hani dun bisey demiştin haniiiiiii:)
Kızlar merhaba hepinize.. Size danışmak istediğim bi konu var.. PKO teşhisi ile 3 yıl boyunca doğum kontrol hapı kullandım ve son 2 aydır bebek istediğimizden ilacı bıraktım.. Adet düzenimi tam olarak bilemiyorum en son 25 Aralıkta oldum ve ovulasyon testi kullanmaya başladım tam gününde çift çizgiyi gördüm ve gün aşırı ilişkiye girdik... Şimdi sonucu çok merak ettiğimden dayanamayıp erken gebelik testi aldım ve sonuç resimdeki gibi , birde dün hafif kasık ağrım olunca alakasız ama ovulasyon testi yaptım ve kopkoyu çift çizgi çıktı...Eki Görüntüle 944777
Kızlar merhaba hepinize.. Size danışmak istediğim bi konu var.. PKO teşhisi ile 3 yıl boyunca doğum kontrol hapı kullandım ve son 2 aydır bebek istediğimizden ilacı bıraktım.. Adet düzenimi tam olarak bilemiyorum en son 25 Aralıkta oldum ve ovulasyon testi kullanmaya başladım tam gününde çift çizgiyi gördüm ve gün aşırı ilişkiye girdik... Şimdi sonucu çok merak ettiğimden dayanamayıp erken gebelik testi aldım ve sonuç resimdeki gibi , birde dün hafif kasık ağrım olunca alakasız ama ovulasyon testi yaptım ve kopkoyu çift çizgi çıktı...Eki Görüntüle 944777
CANIM önemli olan T de o koyunun vermesi C zaten veriyor benm bildiğim öyle bende kullanıyorum çünkü
canım benimm ama resmini koyduğu test erken gebelik testi ovulasyonn deilCANIM önemli olan T de o koyunun vermesi C zaten veriyor benm bildiğim öyle bende kullanıyorum çünkü
canım benimm ama resmini koyduğu test erken gebelik testi ovulasyonn deil
ama bu gebelik tetsiyse evett var gebelik çizgi var çünkü :))))
evet sonradan fark ettm canm zaten yazdım gebelk testiyse var dye:)))