kac gunun kaldı canım adetıne
geçen ay gecikmişti canım 30 gün arayla olursa 9 gün var ama gecikmeli olursam 11 gün canım bakalım neler olucak bu ay..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kac gunun kaldı canım adetıne
azizeyii
dovecemmmm ama bennnnn ya ne adett beklemesiiii AZZİZEMMMMM NERDENN BAKSANNNN 9GUNNNNNNN VARRRRRR BU AGRILARINNNNN ADETTEN DEİLLLLLLLL CATLAMANNNNN OLUYORR GALİBAA CANIM BENİMMMMMMM SAN ADET BEKLEME YASAGIII KOYUYORUMMMMM
tamam tammmmm
oy oy heycann vardır simdiiyarın kactaa gidiyorsunnn canımmm haberr beklicezzz sendeennnnn ayyyy hadiiiiii inşallah duyarsınnnnnnnnnnnnn canımmmm benimmmmmmmmmmmmmmm birdeee iki bebeğin sesi nasıl duyuluorr acabaaaa
bende en cok onu merak ediorum canım
ıkı mınık kalp ve pıttt pıt
yaa kızlarr su ismin altınaa yazı yazılıyor ya söz falan onu nerden yapıoruzz kac gundurr arıorumm yapamıyorummm bileniniz var mı
bende en cok onu merak ediorum canım
ıkı mınık kalp ve pıttt pıt
ayyyyyy kıyamammmne kadar güzel bir duygu bu boyleee Rabbim evlatlarını sana bagıslasın canımmmm benim yarınnn o guzell haberii ver bize ama tamam mı canım unutmaaa
profıl duzenlemeden canım
KIZZZZZZZZ UTANMAZZZZ benimkiiii 4 gun sonraaa ya adet olcam gibi agrımm varr yinede korkuyorum adetimi bekliyorum demeye:)sendeeee dah varrr daha yumurtaa yeni catlıyorrr daha kırmızıı cizgilerrr yeniii geldiiiiiii ovulasyondaaaaa ayıp ama sen artıkkkk adett gunu falan saymıcaksınnnnnn bebek bekliceksinnnnnnnnnn duydun mu
YA ÜMİDİMİ KESMİYORUM AMA FAZLADA ÜMİTLENMIIYM YOKSA BENİ TOPARLAYAMAZSIN DİYİİM :))))) ona göre seçim yap
valla gelecekse güzel günler çekilen çile kutsaldır tatlımmmm yıkılmazsın yıkılsandaa biz burda ne güne duruyoruzzzzz beraber yeniden ayağa kalkarız allah ın izniyleeeee
öyle tabikideee aman daha çok var adetime yaa uğraşamam onu düşünemem yanii
kac gundur bakıyorum canım ama bulamıyorum orda nerde ne yazıyor tam olarak tarif edebilir misin canım
geçen ay gecikmişti canım 30 gün arayla olursa 9 gün var ama gecikmeli olursam 11 gün canım bakalım neler olucak bu ay..
canım baktımda once kullanıcı kontrol panelıne gırceksın
sol yanda profıl duzenleyı sececen
sonra acılan sayfada asagı ıncen kışısel rutbe yazıo
işte ordan
canım kendıne cok fazla takıntı halıne getırıosun bak
bukadar stresle butun metobolızmanı etkılıosun
ama insanın elinde değil takmamamk elde değil bunu hepimiz biliyoruz heelki adet günü yaklaştıkça.... :18::18::18:
haklısın canımda daha adetıne 10 gun warmış bebek rahme yerleşio belkı oyuzden etkıleme dıorum
dua et bol bol
canlarımmmmmmmm tutkum fbcanım özgem kubragım ramelim ariverim azizem angeltavsanm esraksım gizim secidom ve diğer tum kızlarr canlarımmmmmmmm nedennnnnn artıkkkk suskunsunuzzzz cokkk ozledimmmm sizziiiiiiiiiiiiiiiiiiii