Selam kızlar bir kaç gündür sanki bebeğîmin hareketlerini hissediyorum yada bana öyle geliyo :)
SELAM canım :) hissedersin artık :)
ya benim ağzımda çok acayip bir tat var iki günüdr.. adetime 10 gün flan var
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Selam kızlar bir kaç gündür sanki bebeğîmin hareketlerini hissediyorum yada bana öyle geliyo :)
SELAM canım :) hissedersin artık :)
ya benim ağzımda çok acayip bir tat var iki günüdr.. adetime 10 gün flan var
canım belkı olabılır ağızda metalik tat olması gebelik belirtisi die bılıorum
metalik tat nasıl onu bilmiyorum oyüzden metalik tat diyemicem ama farklı bir tat hissediyorum ağzımda su bekletiryorum ağzımda gider diye ama yok gitmiyor..
işte ağızda garip tat bende yaşamadım kı bılmıyorum tatlım 10 gün var bıraz sabret ben 1 ve 2 .gunler çok az regl oldum 3.gün normal 4.az az leke leke bugun yıne leke leke oluyor test falanda yapmadım artık testlerden soğudum içimden gelmio
SENIN ADETTİR CANIM ama keşke görünsen doktora yumurtlaanu kontrolunde giderdin bu ay ben kalmazsam öyle yapıcam senın ağzında gariip tat oldumu..
oldu ama bır kaç gün sürdü geçti hatta suyun bıle tadı değişik geldı bırde mıde yanması çok oluyo hala oluyo regl mı oldum sence az az oldu gerçi varsa bır dahakı aya çıkar doktora falandagıtmek ıstemıyorum bıraz ara vermek ıstıyorum bu bekleyişler benı yordu dğru düzgün regl bıle olamıyorum baksana
STRES SIKINTI CANIM hep bizi böyle yaptı ama ben diğer aylara göre rahatım şuan çünkü olmazsa takibe giricem doktora gidip yumurta takibine oyüzden umudunu yitirmeee
yok su tadı değişik gelmiyor benim ağzımın tadı değişik
kızlar benden beyaz akıntı gelmeye başladı dün ve bugün beyazımsı bir akıntı..
cok ama cokkk gecmişşş olsunnn ikinizedeeeeeeeeeee cok merak ettim siziiiii simdi nasılsınızzzz
tutku onlıne ama yazmıo canım
bi test yap bakalım canım ovulasyon testı koyu cızgı cıkacakmı..ilişki yaşamazsanda en azından anlamış olursun ole akıntı oldumu koyulaştıgını bıdahakı ay ona gore takıp edersın
canımmmm simdi gordum efendim tatlım
napıyosun canım
hic canım müzik dinliyordum sen napıorsunn nasılsın buarada akıntı gelmiş heralde