Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hımm demkki kaçırıyormuşsun bakk cetrinada erken olduğu için kaçırıyormuş sende geç olduğundan :) işte bak öğrenmek lazım
yarın sabah 11 de yap bence tam net çıkar :)
Evet elimden geldigince dikkat etmeye calisiyorum canim... hamile oldugumu ogrenmeden kola ictim bir iki kere dun icemedim artik bildiğim icin. Sut yogurt cok yemeye basladim. Birde bu ay korunmasiz iliskiye girince ne olur ne olmaz diye folik asit folbiol kullanmaya baslamistim boyle iste ♥insallahhhh canim benim insallahh oyledir herkes gec dollenmedir diyor yas biraz arastirdim da olabilir insallah umdugumuz gibidir ne nazlilar Allahim senin minik ultrasyonda bile gorunmuyomuss ya sen nasılsin anneciik dikkat ediyosun dimi kendinee..
Evet elimden geldigince dikkat etmeye calisiyorum canim... hamile oldugumu ogrenmeden kola ictim bir iki kere dun icemedim artik bildiğim icin. Sut yogurt cok yemeye basladim. Birde bu ay korunmasiz iliskiye girince ne olur ne olmaz diye folik asit folbiol kullanmaya baslamistim boyle iste ♥
Evet elimden geldigince dikkat etmeye calisiyorum canim... hamile oldugumu ogrenmeden kola ictim bir iki kere dun icemedim artik bildiğim icin. Sut yogurt cok yemeye basladim. Birde bu ay korunmasiz iliskiye girince ne olur ne olmaz diye folik asit folbiol kullanmaya baslamistim boyle iste ♥
canlarım bugün pek giremedim ama hepiniz aklımdasınız, iyi hafta sonları hepinizeee şekerlerrr. canım büşra bu arada bu sefer belirgin testin kaçırma bu günleri hadi hayırlısı bakalım,öpüldüünüzzz hepinizzzzzz
ee nerde kalmıştıkk :) oh be burasıı daha rahatt nerdeyse 5 dkk da bı yorum yazabılıyorum
Kendim hesapladim 14 sayarak ama yumurtlama gunu iliskiye girmedik canim 2 gun once ve sonra girdik ben ne olur ne olmaz diye ikiskiden sonra direk folik asit kullanmaya basladim. Yumurtlama gunu seyahatteydim o yuzden iliski olmadi.yumurtlama gününümü hesaplaadın canım nasıl yaptın neler yaptın yani bilgi verrmsn :))
Evet canim cok onemliymis.. bazi arkadaslar diyo ki senin cok erken belli olmuş cizgideafiyet olsun tatlım sağlıklı besinler = sağlıklı bebişler :) folbiolu bende kullanmaya başladım yani 1 ay oldu çok önemliymiş folik asit kullanmak gebeliğin ilk 3 ayı da içiliyormuş tatlım :)
Kizlar ben geldim ve guzel haberle geldim....doktor keseyi gordu.hemde iki kese gibi dedi...yani ikizzzzzzzzzzzzz...demek oyuzden gec gorundu dedi...haftaya kontrolum war netlesecek durum....ama dis gebelik deilmis....
Kizlar ben geldim ve guzel haberle geldim....doktor keseyi gordu.hemde iki kese gibi dedi...yani ikizzzzzzzzzzzzz...demek oyuzden gec gorundu dedi...haftaya kontrolum war netlesecek durum....ama dis gebelik deilmis....
Ben yokken neler değişmişş.Bizim kızlar siteye sığmayınca mekan değiştirmiş :)
Benim mide bulantılarm, ağır bi grip sendromuna girmem sebebiyle uzun zaman katılamadım aranıza ama devamlı aklımdaydınız.
Eee hamiş hanımlar nasıl gidiyor gebelik.?