- 21 Mart 2011
- 872
- 1.118
çizgi yokmuydu ((( bugun hep köütü haber yaaa:2::2::2::2::2::2:
Bilmiyorum çok üzüldüm ;(
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çizgi yokmuydu ((( bugun hep köütü haber yaaa:2::2::2::2::2::2:
bılmıorum ya pek bısey hıssetmıorum canım hakkımızda hayrlısı napalım..tek korkum adet olursam hsg denılen seyı cekelım dedı doktr o da cok acılıymış...napacam bılmıom..ona gerek kalmadan hamış olmak ıstıommmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Bİ BEN olmadımmmmmmmmmm :2::2::2::2::2:
regl olsamda rahatlsam tertemiz sayfa açsam doktorumla söktürücü kullanmadan
daha once sokturucu kullandıgın oldumu canım hıc
yaaa çok mu acılıymışşş?
nasıl çekiliyor kiiiii (((
hayır günüm hiç geçmediki ilk defa bu ay oldu 27 sinde olmam rekiyordu
bılmıom nasıl cekılıo guzum ama herkes acılı bısey dıo..ama acılı olması ıyıymış bu tuplerının acık oldugunu gosterıomuş...tupler kapalıysa acı duymuomuşun
aglatacak kadar acılıymış canım 5 10 dk arası suruomuş..ama şuan bu kısmı dusunmek ıstemıorum..ben yarın gıremıcem..anca persembe gırerım canım..ozaman senden guzel haber alırım ınşalllahhhhh
oofff bide bu çıktııı..
Benimde çekilecek biliyorsunnn (
allah'ım normal gerek kalmasınnn..
Iyi haberler alalım şu senedeee inşallahhhh :))
ne çekiyorsunuz
gunun hıc gecmdıyse wardır bundada bı hayır canım cok umıtlenme ama belkı bebış wardır bı durr bakalım.
oofff bide bu çıktııı..
benimde çekilecek biliyorsunnn (
Allah'ım normal gerek kalmasınnn..
iyi haberler alalım şu senedeee inşallahhhh :))
aynen guzum ya bı bu eksıktı..ama eger onu cektıreceksen adetının ılk gunu araman gerekıomuş cunku adetten sonra ılk 10 gunde cekılıomuş randewu werıolarmış
pesss diyorum artıkkkkkk..
valla o zaman işler kötüüüü :))
desene yeni yılda olmazsak o hafta içinde doğru doktora gideceğiz..
lütfen gerek kalmasın lütfennnnn
kızlar ben cıkıorum bırazdan anca persmbe burda olucam allah nasıp ederse...sıze kocaman guzel mutlu huzrlu ve bol bebişli yıllar dılıorum....mutlu yıllar herkese...persembe gunu sıze hamış oldugum haberımle donmeyı gercekten cok ısterım...........hakkımda hayırlısı dıorum..........sızı cok sewıorum........MUTLU YILLAR
kızlar eşim gelmek üzere geldiğinde bişey çıkmadan dersem haberiniz olsun.. yarın tahlili yaptırcam fırsatım olursa haber vercem olmazsa çarşamba günü veririm .. umarım yeni yıl bize sağlık mutluluk huzur bol bol bebişler getirir... dua edin bana...
angeltavsan tahlıl sonucların cıktımııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı