- 27 Aralık 2013
- 82
- 24
- 34
sonuç çıkmış. of söylemedi gıcık karı. mail atcakmış. allah bilir ne zaman düşer
aaaaaaaaaaaa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sonuç çıkmış. of söylemedi gıcık karı. mail atcakmış. allah bilir ne zaman düşer
ee canım kavga çıkartınca ne oluyor sanki ya çekip evden çıkıp gidiyordu ya da kavga dövüş çok yaptım ama baktım böyle olmayacak anlayışlı davrandıkça düzelmeye başladı inadıma yapıyordu sanki şimdi çok şükür sıkıntı yok birde bebiş olunca tamamen düzeldi :)
maalesef negatif. gözlerim doldu neyse hayırlıysıysa olsun dye dua ediyordum. şu ara hayırlı değilmiş demek
iyi bari canım...mutluluğun sonsuz olsun inşalllah
hahaha :) senin koca az değillll :)) çok akıllııı :)))
inşallah gidersiniz canımmm..bu kadar istiyorsun bende heveslendim şimdii :))
midem yanıyo bulantım fln yok
angeltavsan tahlıl sonucların cıktımııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı
bulantı ilk aylarda olmaz zaten bende de mide yanması var. inşallah hamişizdir susams :) 2 gün kaldı acaba kan tahlili yaptırsam mı diyorum. 1 hafta önceden kanda çıkıyormuş gebelik
ne yapmaya karar verdin canım
benim adetim 2 gün geçti idrarda çıktı.3.günde kanda çıktı.ama 7 ay bekledim çok dua ettim.beklemek çok zor..
hamile olanlardan biri benimle ilgilenebilir mi acaba ? Bişey sormam lazım
bari birimiz olumlu olsaydıııı
bende 1 hafta önceden çıkıyor diye biliyorum canım acaba yaptırsam mı diyorum bu akşam
canım ben yaptrcam yarın test..mınokun negatıf cıkınca umudum gıttı gıbı ama olsun yaptrcam send yaptr canım
sende olumsuz sayılmazsın canım testı bıdaha tekrarla bence.....2 gun sonra tabı...
ben kesin yaptırcam canım ölmediğim sürece kararım değişmicek.. randevu bile aldım saat 9da gidecem.. dev. hastanesinde aynı gün içinde çıkıyomuş özele para dökmek istemedim farkeden bişey olmuyor zaten sen nerde yaptırcan canım