CANIM olumsuz daha ümidim kalmadı <2,0 bu olmsuz boşyere ümitlenmek istemiyorum
en son ilişkiniz nezamandı canım belkı kanda cıkacak kadar olmamıştr daha
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
CANIM olumsuz daha ümidim kalmadı <2,0 bu olmsuz boşyere ümitlenmek istemiyorum
ben saglık ocagına gıdecem canım ewın yakınında war..ne gerek war ozele gıtmeye...umudun warmı
amin canım hepimizin
bebişlerimmm ben çıkıyorum cumaya kadar yokum şehir dışında olacağım ama girme ihtimalim var tabi ki ordayken de ve girmeye çalışacağım . kendinize çok iyi bakın inşallah bu yıl hepimizin kucakları dolar :) test yapacak olanlar eğer negatif çıkarsa sakın üzülmeyin çünkü hepiniz çok erken yapmış olacaksınız . şimdiden herkese mutlu yıllar yeni yıl hepimize mutluluk sağlık ve bebiş getirsin hepinizi çok seviyorum
özgem ben ovülsyon zamanlarımda birlikte oldum adetime 2 gün var. idrar tahlili yaptım 2 gün önce 2.Çizgi çok az belirgindi. 1 haftadır mide yanması var , iştahsızlık var , ara ara uykum var , 2 gündr bel ağrısı var bi de. Acaba kan tahlili yaptırsam mı ?
BEBİŞKOMMMMM iyi yıllarrr..mutlu yıllarr eşinle ve bebişinlee ve tabi bizleeee
seni seviyorummm..
benim yerimdede bol bol eğleennn
bizi unutma oralardaa..
muck mucckkk
özgem ben ovülsyon zamanlarımda birlikte oldum adetime 2 gün var. idrar tahlili yaptım 2 gün önce 2.Çizgi çok az belirgindi. 1 haftadır mide yanması var , iştahsızlık var , ara ara uykum var , 2 gündr bel ağrısı var bi de. Acaba kan tahlili yaptırsam mı ?
en son ilişkiniz nezamandı canım belkı kanda cıkacak kadar olmamıştr daha
ahh canım ahh.. çok umutluyum hem de çok.. kendimi hamile gibi hissediyorum elim hep karnımda.. büyük umutların hayal kırıklığı da büyük olurmuş umarım hissettiğim gibidir... ya sen umutlu musun ?
ay yawrum bu soruları bızede sorabılırdın..uzmanlaştık artık..bende baska bış sanmıştım..2.çızgı cok azda belırgınse gebelık dıyor herkes..ama adet belırtılerıyle gebelık belırtılerı ılk haftalarda aynı..ben gecen ay cok belırtı yasadım belım kopacak sekılde agrıodu..ama sonuc husran oldu..en garantısı kan testı
Bebek yo regl oldum ;((
bılmıorum ya pek bısey hıssetmıorum canım hakkımızda hayrlısı napalım..tek korkum adet olursam hsg denılen seyı cekelım dedı doktr o da cok acılıymış...napacam bılmıom..ona gerek kalmadan hamış olmak ıstıommmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
ay yawrum bu soruları bızede sorabılırdın..uzmanlaştık artık..bende baska bış sanmıştım..2.çızgı cok azda belırgınse gebelık dıyor herkes..ama adet belırtılerıyle gebelık belırtılerı ılk haftalarda aynı..ben gecen ay cok belırtı yasadım belım kopacak sekılde agrıodu..ama sonuc husran oldu..en garantısı kan testı
Bebek yo regl oldum ;((
canım benim şiddetli ağrım yok ama beklemek zor geliyor akşama kan testi yapsalar sonuç çıkıyor mu hemen
of ya ama cızgı cık mıştı canım.......
Olmayabiliyor yeni tecrübe edindim benimde adet günümde 2. Çizgim sildikte normal adetten tarihimden 3 gün sonra yani bugün regl oldum
kıyamam sana canım ben de çok istiyorum yarınki sonuç negatif olursa çook üzülecem....... canım benm sakin ol çok acımıyomuş ben bi kaç yerde okudum 5 saniyelik bi acıymış sadecee