Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaşlar benim moralim acayip bozuk.şimdilik kaçıyorum,heerşey gönlünüzce olsun görüşene kadar kendinize iyi bakın.2014 herkes için çok güzel bir yıl olur umarım.
kızlar yerleşme kanaması nasıl bişey afedersiniz ama hafif uzayan cinsdenmi ve açık veya koyu benim hep gelir adet olunca o yüzden renkden anlıyamıyorum lütfen cevp veren yokmu![]()
ya sol tarafımda yumurtalığım şiş az bişey ve ağrımda var ve kanamam sümüksü tarzında uzayan cinsinden kusura bakmayınaçıklamak zorundayım kafam karıştı çünkü ve sağol cvp verdiğin için
sonuc negatif cikmisti ama zaten bugun cok siddetli bir agriyla beraber kirmizi karti gordum fakat cok yogun we fazla oldu ilk gunum boyle olmazdi halbuki bitdikten sonra doktira gtmeyi dusunuyorum umarim sen bebegine kawusrsun benim bu ayda yok sen nezamndr bekliyorsun meleginiGüzelim test yaptım diosun zaten sonuç ne ? Bende aynı durumdayım benimde 2gün gecikti bence bir kaç gün daha bekle derim bende Pazartesi'ye kadar beklicem çünkü bu ay fitil kullandım belki o yüzden olmamışımdır diorum ama en güzeli bir kaç gün daha sabretmek bence
tesekkur ederim ewet adetlwrim cok duzenlidir ama bugun maleswf cok sddetli bir agryla we cok yogun bir sekilde oldum ilk defa adet gecikmesi yasiyorumcanım o testler bazı kısılerde gösterdıgı gibi bazı kişilerde göstermıyorr hemenn adetlerın düzenli anladıgım kadarıylaa bı kaçgund aha geçsin inşş olmazsın canm kan tahlılı yaptır başkaa bı yolu yok zaten :)
arkadaşlar benim moralim acayip bozuk.şimdilik kaçıyorum,heerşey gönlünüzce olsun görüşene kadar kendinize iyi bakın.2014 herkes için çok güzel bir yıl olur umarım.
arkadaşlar benim moralim acayip bozuk.şimdilik kaçıyorum,heerşey gönlünüzce olsun görüşene kadar kendinize iyi bakın.2014 herkes için çok güzel bir yıl olur umarım.
bende tık yok...halaa
kızlar tahlil yaptırdım ama sonuçları almaya cesaretim yok50:
cesaretli ollll..
hayırlısı olsun bitaneemmm..
nşallah iyi haberler alacaksınnnn..
kalbim seninleeee
inşallah canım benm ya doktor ultrasonda bakmak istedi önce adetim gecikmedi ki daha dedm baktı bişey görünmüyo 5. haftadan sonra görünür tahlil yappalım dedi![]()