Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
arkadaşlar benim moralim acayip bozuk.şimdilik kaçıyorum,heerşey gönlünüzce olsun görüşene kadar kendinize iyi bakın.2014 herkes için çok güzel bir yıl olur umarım.
kızlar yerleşme kanaması nasıl bişey afedersiniz ama hafif uzayan cinsdenmi ve açık veya koyu benim hep gelir adet olunca o yüzden renkden anlıyamıyorum lütfen cevp veren yokmu
ya sol tarafımda yumurtalığım şiş az bişey ve ağrımda var ve kanamam sümüksü tarzında uzayan cinsinden kusura bakmayın açıklamak zorundayım kafam karıştı çünkü ve sağol cvp verdiğin için
İSİM | YAŞ | BAT | SONUÇ |
BUSRAA3 | 23 | 27 ARALIK 2013 | sabırsızlıkla beklemekte |
hayr_hayr | 25 | 30 ARALIK 2013 | beklemekte |
Ariver | 20 | 4 ocak 2014 | Beklemede |
Ramel | 26 | 5 Ocak 2014 | Beklemede |
Tutkuu | 21 | 4 Ocak 2014 | Beklemede |
Secido | 28 | 12 Ocak 2014 | Beklemede |
Fbcan | 28 | 2 Ocak 2014 | Beklemede |
Kubrakk | 4 Ocak 2014 | Beklemede | |
Angeltavsan | 21 | 20 ocak 2014 | Beklemede |
sonuc negatif cikmisti ama zaten bugun cok siddetli bir agriyla beraber kirmizi karti gordum fakat cok yogun we fazla oldu ilk gunum boyle olmazdi halbuki bitdikten sonra doktira gtmeyi dusunuyorum umarim sen bebegine kawusrsun benim bu ayda yok sen nezamndr bekliyorsun meleginiGüzelim test yaptım diosun zaten sonuç ne ? Bende aynı durumdayım benimde 2gün gecikti bence bir kaç gün daha bekle derim bende Pazartesi'ye kadar beklicem çünkü bu ay fitil kullandım belki o yüzden olmamışımdır diorum ama en güzeli bir kaç gün daha sabretmek bence
tesekkur ederim ewet adetlwrim cok duzenlidir ama bugun maleswf cok sddetli bir agryla we cok yogun bir sekilde oldum ilk defa adet gecikmesi yasiyorumcanım o testler bazı kısılerde gösterdıgı gibi bazı kişilerde göstermıyorr hemenn adetlerın düzenli anladıgım kadarıylaa bı kaçgund aha geçsin inşş olmazsın canm kan tahlılı yaptır başkaa bı yolu yok zaten :)
arkadaşlar benim moralim acayip bozuk.şimdilik kaçıyorum,heerşey gönlünüzce olsun görüşene kadar kendinize iyi bakın.2014 herkes için çok güzel bir yıl olur umarım.
bende tık yok...halaa
kızlar tahlil yaptırdım ama sonuçları almaya cesaretim yok 50:
cesaretli ollll..
hayırlısı olsun bitaneemmm..
nşallah iyi haberler alacaksınnnn..
kalbim seninleeee
inşallah canım benm ya doktor ultrasonda bakmak istedi önce adetim gecikmedi ki daha dedm baktı bişey görünmüyo 5. haftadan sonra görünür tahlil yappalım dedi