cetrinaaa bu ayy kocişine çalışmışşşş bebeişeee değil bence :)))
bencede:_))))kız bunlar daha zaten yenı ewlıler bıraz tadını cıkarmalılar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
inşallah canım...bı kac gun daha bekle bakalım
yawrum ben sen gıbı olsam habıre yerım yemek 34 bedenmışın...ya ben napayım 38 bedenım..boyum uzun..70 kıloyum..ama kılolu durmuorum
çizgi çıktı canım da çok silik
kuzmm benm yemek yemde sıkıntımm yok sadece sabahh birazz zorlanıyorum o da norma yani onun dışında önüme ne gelirse yiyorum :)) tamm sözzzz artıkk sabahları da hemencecik masaya geçip oturacağımm :)))
oyle olduuuuu işine geldi paşanın zaten ilişkiden sonra yatakta yatıyorum canım sıkılıyor diye gecen dedim bana salona tasırmısın kalkmıyım simdi dokulur falan tamam dedi geldi taşıyor beni odaya söyleniyor bak ayağını yerden bile kesiyorum daha ne istiyorsun..dedim bana bakk suanda kucağından zıplamıyorum diye asagı beni sinir etme ayağımı yere basar dökerim o sprmleri verdiğin ne varsa almış olursun ustuneee güzel bi döverim seni dedi ooohhoooooo senn iice zıvanadan çıktın dedim susta yuru sıkıldım tv izlicem amma yavaşsın bırak kendim gidiyim çıldırttım onuuuualdım ocumu yaniiiii
yani bencede baksana adam yenii yenii kendine gelmişş :) cetrina haftada 3 yapmıştır kesinn adamda bişr şey anlamamıştır :))) hahahaha
ya belkı daha oluşum aşamasındadır canım catlıca zaman koyulaşıo cızgı..belkı gec yumurtlucan sen dewat et teste
yaaa cetrinnaaa alemsinn yaaa :) yatt yattığın yerde birde adama kendini salona mı taşıtıyorsun :) sen bir an önce hamiş olll elinde kalacaksın yoksaaa :)
kuzum ben yerim zaten sadece sabah zorlanıyorum ama dikkat etmm lazım yaklaşık iki ayda 3 kilo almışım çok erken kilo almak için milllet 4.ayda kilo almamış oluyor daha benm 3.ayım benm boyum kısa kötü durur 1.65 boyum
ne 3ü vtessi sona takktımmmm hız mız tanımadımmmmmmmmmm adamınnnnnn ruhu coktu
hahahah aferinn sanaaaa :))) sen de kalmadıı korkuu değil mii ? ya hatırlatmak istemezdimm ama merak ettimm
offf üzerimden yükk kalktııı aradımm konuştuk canımm hiçç uzatmadııı güldüüü bana hatta :) üzmediii bizi :))
canımm cok sıkıldımmmm ama odada baktım o turmuss tv karsında meyve suyu nu içiyor oh misss benim bacakalara kramplar girio havaya dikmekten dedim simdi gorursunnn tv keyfini hemen dedimmm canımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm gel beni tası yaaa bnde o odya geçmek istiyorum anladı zaten keyfini bozmak için yaptıgımı
hamiş kalırsan o renklı geceler gerıde kalacak zten guzum malesef bak bızde 1 haftadr bişey yapmıoz doktrla goruşelım dıye beklıoruz..hasret kaldık
bakk gördün müüü )
çok sevindim canımmm.. hep böyle gülll..hiç eksik olmasın yüzünden gülücükler
üzmez tabikiii sizii seviyoruz çünküüü