ASLINDA BU AY dinlemedim kendimi taki adetim gecikmeyene kadar
selamm kızlarrrr :)
hepinizi çok seviyorum benimle güldünüz benimle üzüldünüz hatta benden daha çok dua ettiniz hepinize çok teşekkür ederim inşlh birgün bizimde o haberi aldığımız gün olur:2::2::2::2:
hepinizi çok seviyorum benimle güldünüz benimle üzüldünüz hatta benden daha çok dua ettiniz hepinize çok teşekkür ederim inşlh birgün bizimde o haberi aldığımız gün olur:2::2::2::2:
a.selam canım hoşgeldinn
4 ocakk canımm benım batt :) geldıgımde devam ederiz acıkdım kalkayım kahvaltı hazırlayım :) görüşürüz
selamm kızlarrrr :)
kızlar benimde hasta olmama 2 gün var. ama seffaf olarak akıntım çok fazla.Fakat adet olmana yakında bu durum olurmuş.Test yaptım dün öğlende.2.çizgi çok az belirgindi yani emin değilim. Bu ay az uğraşmaddık olsun diye :)
Ramelimin seminerleri ne zaman bitecek ya gelsin artık((
meraba hatunlar geldım bende bıktım ama yarın son gun smınerlerde..dıger blogu okurken nerde bu kızlar kımse yok dıodum kı yenı blog acıp buralara kacmışınız...nese orayı okuyup bıtırdım sonra bıde burayı..sırf buşrayı merakımdan okudum diğer blogunesekı burdayım ozledım sızı...arıwercım o cadı kaynananın senı uzmesıne asla ızın werme esınle hallet
ariwer onlınesın ama nereye gıttın ya
vaayyy..süperrr..bence yılbaşından sonra tekrarlaaa :)) inşallahhh hamilesindir canımm..
belirtin var mıydı akıntı dışında?
vaayyy..süperrr..bence yılbaşından sonra tekrarlaaa :)) inşallahhh hamilesindir canımm..
burdayım canım cevap yazınca formdan çıkıyomuş gibi oluyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?