4 hafta 5 günlük demek canım :)
saol canımmmm :) öğreniyoruz :) cahillik zorrrr heheheh:))
yani şimdi benim bebeğim 4 hafta 5 günlük mü????
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
4 hafta 5 günlük demek canım :)
cokkkk cokkkkkk teşekkür ederimmmmmmmmmmm kubrakkkk annnecikkkk bnde bugun azda mutlu oldum umarım bu ay çatlama olur..öğrendikten iki saat sonra ilişki oldu:) sabah aksam bugünle beraber üc gün oyle devam edecem :) en azından bu ay yumurtlama gununu öğrendim bunada cok sevindim..ben hep ortası falan diye duyuyordum işte 12 14 15 dye biliyordum..benim adet 6 gun suruyor ve bugun 8 inci gun yani iki sonrası başlıyormuş inşallah olur anne dualarınızı eksik etmeyin olur mu:) canımsın sen nasılsın bebeğin nasılllllll iyisiniz dimi
bu ay böyle geçsin bakalım olmazsa bi sonraki ay bu işe el koyucam bakalımgeçen ay gıtmısdım yumurtalıklara baktılar öle baska gitmedim ögrendıkden sonra gittim ovulasyon testı al derim
kızlar birde sizlere birşey sormak istiyorum.. kaç gündür stresliyim içimde bir sıkıntı var birşey canımı sıkıyor ama anlamıyorum.. fevri çıkışlarım olabiliyor. sonra kendi kendime sakin ol diyorum olurolmaz şeylere takılıyorum.. sizde de bu durum var mı. yani hamilelik belirtisi ruh halinide etkiliyor diye netten okumuştum
cokkkk cokkkkkk teşekkür ederimmmmmmmmmmm kubrakkkk annnecikkkk bnde bugun azda mutlu oldum umarım bu ay çatlama olur..öğrendikten iki saat sonra ilişki oldu:) sabah aksam bugünle beraber üc gün oyle devam edecem :) en azından bu ay yumurtlama gununu öğrendim bunada cok sevindim..ben hep ortası falan diye duyuyordum işte 12 14 15 dye biliyordum..benim adet 6 gun suruyor ve bugun 8 inci gun yani iki sonrası başlıyormuş inşallah olur anne dualarınızı eksik etmeyin olur mu:) canımsın sen nasılsın bebeğin nasılllllll iyisiniz dimi
cetrinnaaa adetinn 8.günümü yumurtluyormuşsun :) çokk erken bebeğimm :) nasıll öğrendin
cetrinnaaa adetinn 8.günümü yumurtluyormuşsun :) çokk erken bebeğimm :) nasıll öğrendin
Kızzz çok güldüm sana yahu.bende sinir küpü olurum sonra hırslanıp ağlarım zavallı kocişler bi hamile olalım çok çekecekler çoookkkvalla benim adet öncesinde öyle hallerim olur hatta her şeye ağlarım sinirlenrim ayyy hatta siren sesine bile ağladığımı bilirim benim adet çok nazlıdır. ama zaten adet ve hamilelik belirtileri çok benziyo
saol canımmmm :) öğreniyoruz :) cahillik zorrrr heheheh:))
yani şimdi benim bebeğim 4 hafta 5 günlük mü????
dr baktı canım bugun yumurtlama gunu dedi bi kac güne catlar erken evet bizde cok sasırdık hatta dayanamadım eve gelince ovulasyonda yaptım oda tam tetematıyla çıkınca sasırdım birde ben hep 12 ve 14 üncü güne yoğunlaşıyordum ama erken yumutlama oluyormuş
Uğurluuu tablomuzz hepimizee uğurr getiirrii inşallahh kızlarrr :)
UĞURLU TOPİĞİMİZ
İSİM
YAŞ BAT
SONUÇ
BUSRAA3 23 27 ARALIK 2013 bir dahaki deneme hasekihurrem 23 28 Aralık 2013 beklemekte hayr_hayr 25 30 ARALIK 2013 beklemekte cansucandan 25 31 Aralık 2013 beklemekte hknslcn 27 1 OCAK 2014 beklemekte MİNOK 27 2 OCAK 2014 beklemekte Fbcan 28 2 Ocak 2014 hamişşş:)) Tutkuu 21 4 Ocak 2014 hamişşş :) Kubrakk 4 Ocak 2014 hamişşş:)) Ariver 20 1 şubat 2014 Beklemede ramel88 26 5 Ocak 2014 beklemekte wihitelead 29 5 Ocak 2014 beklemekte didem1311 5 Ocak 2014 Beklemede ad123 30 9 OCAK 2014 beklemekte kimyacı43 29 9 OCAK 2014 beklemekte Secido 28 12 Ocak 2014 Beklemede kirya 13 Ocak 2014 beklemekte Tuanabatu06 20 16 OCAK 2014 Beklemede Angeltavsan 21 20 ocak 2014 Beklemede cetrina 24 26 ocak 2014 Beklemede
cetrina bi şey sorucam hani erken yumurtluyomuşsun yaa işte o zamanlar belirtin olmuyo muydu? akıntı gibi mesela? ayy demek ki adet biter bitmez yoğunlaşmak lazım günaşırı şekilde:18:dr baktı canım bugun yumurtlama gunu dedi bi kac güne catlar erken evet bizde cok sasırdık hatta dayanamadım eve gelince ovulasyonda yaptım oda tam tetematıyla çıkınca sasırdım birde ben hep 12 ve 14 üncü güne yoğunlaşıyordum ama erken yumutlama oluyormuş
Kızzz çok güldüm sana yahu.bende sinir küpü olurum sonra hırslanıp ağlarım zavallı kocişler bi hamile olalım çok çekecekler çoookkk
bebeğimm site şuan berbatt yarım saattir cevp yazmaya çalışıyorum eee bak çok iyi olmuş öğrendiğinn ee tabi sende standart herkese göre olan hesabı yapıyorsun haklı olrak :) eee hadii artık bir bebiş bekliyoruz senden de biz eskidik artık :)
öyle canım inşallah bu ay çatlarda mucize olur dularınızı eksik etmeyin olur mu buarada evet canım yaa aşırı yoğunluk var heralde cok yavaşladı sayfa sen nasılsın annecik bebek nasıl akıllı mı hala daha yormuyor mu annesini bunu kuzu
cetrina bi şey sorucam hani erken yumurtluyomuşsun yaa işte o zamanlar belirtin olmuyo muydu? akıntı gibi mesela? ayy demek ki adet biter bitmez yoğunlaşmak lazım günaşırı şekilde:18:
canım oluyordu ama adetten sonra olduğu için soğuk almışımdır yada adet bitti bekli iltihaplanma vardır diyordum..her ay 13 unden sonra ilişkiye yoğunlaşıyordum..dun gece yatmadan once beyaz bir akıntım geldi hatta esimede dedim gsterdm bilmiyordum akıntının yumurtlama habercisi olduğunu inan bugünde dr ole diince birde test oyle çıkınca anladım..sunada sasırdım kiminde adetin 5.gunu bile yumurtlama başlıyormuş kişiye gore değişir..her kadında aynı olmaz diyince derin birr hııııııııııııııııııııııııııııııııı çektim
inşallahhh kuzumm dualrım sizlerle merakk etme :) bebişimm iyi ee normal olarak ilerledikçe biraz yoruyor beni sabahları kötü oluyorum biraz o da hemen bi şeyler atıştırınca geçiyor çok şükür iyi gidiyor ama :) inşallah allah sizede nasip eder :) çok güzell bir duygu canımm ya :) sen 1 gün var 1 gün yok değil her gün yap peşpeşe yumurtlaman erken kaçırmaman lazım
cetrina bi şey sorucam hani erken yumurtluyomuşsun yaa işte o zamanlar belirtin olmuyo muydu? akıntı gibi mesela? ayy demek ki adet biter bitmez yoğunlaşmak lazım günaşırı şekilde:18:
canım oluyordu ama adetten sonra olduğu için soğuk almışımdır yada adet bitti bekli iltihaplanma vardır diyordum..her ay 13 unden sonra ilişkiye yoğunlaşıyordum..dun gece yatmadan once beyaz bir akıntım geldi hatta esimede dedim gsterdm bilmiyordum akıntının yumurtlama habercisi olduğunu inan bugünde dr ole diince birde test oyle çıkınca anladım..sunada sasırdım kiminde adetin 5.gunu bile yumurtlama başlıyormuş kişiye gore değişir..her kadında aynı olmaz diyince derin birr hııııııııııııııııııııııııııııııııı çektim
kuzum burda o kafdar konuştuk yaa demekki dikkat etmemişsinn ve vücut inanılmaz derece sinyal veriyor zaten :) bu ay hamiş olursun inşalahh bir sonraki ay dikkat etmene gerek kalmaz :) ama bak eğer olmazsan bir sonraki ay takip et kasıklarında ağrı akışkanlık sümük gibi uzayan akıntı hafifi baş ağrısı ateşş :)
kuzum burda o kafdar konuştuk yaa demekki dikkat etmemişsinn ve vücut inanılmaz derece sinyal veriyor zaten :) bu ay hamiş olursun inşalahh bir sonraki ay dikkat etmene gerek kalmaz :) ama bak eğer olmazsan bir sonraki ay takip et kasıklarında ağrı akışkanlık sümük gibi uzayan akıntı hafifi baş ağrısı ateşş :)
oyleymiş canım valla bunları senden duydukça biraz daha iyi hissettim kendimi..yalnız birsey sorsam bugun ilişkiye girme gunu peki bundan sonra 2 gun daha mı devam edeyim yoksa 3 4 gun falan mı normalde iki dedi ama sonuçta sizin bilgi daha cok iyi olur
Allah a şükür canım hamilesin veeeee bebeginnnn seninleeee aartıkkkk cokkk tatlı günler gelecek evinize bebişinizle birlikte dualarr tümmm anneciklerleeetamam canım valla zaten sizin bilginize ihtiyacım var bugünle beraber hergunu 3 gun mu yapayım 2 gun mu