- 30 Haziran 2022
- 1.769
- 3.706
- 63
- 29
Bende de çok küçük lekelenme oldu ilişkiden 3 gün sonra felan böyle bir şey var mı? Yani bu kadar erken?Merhaba, 20 21 mart yumurtlama ve 22sinde catlama gormustum. 26sindan beri de az miktarda lekelenmem var bir haftadir. Adetlerim cok duzenli degil 28-35 gun arasi oluyor. Bugun 31. gunumdu ve belirgin sekilde gunluk her zamanki rutinimde surekli nefes nefese kaldim, bu beni supheye dusurdu cunku ilk gebeligimde de baslarda yasadigim bir seydi. Yasayan var mi benzer bir sey?lekelenmenin zamanlama olarak yerlesme kanamasi olma ihtimali var mi catlama gununden 4 gun sonra basladi yani
Canım sonucun negatif, olsa bu kadar zamanda koyulaşırdı, testlerde gölgeler çok normal kafana takmaKızlar testlerime bakar mısınız marka prodoctor Trendyoldan aldım
Eki Görüntüle 3571063
Olabilir canım hangi marka buKızlar gece test yapmıştım iki çizgi yoktu şimdi baktım olmuş. Yıkadım ama silinmedi hamile olabilir miyim
Bat geçti miKızlar gece test yapmıştım iki çizgi yoktu şimdi baktım olmuş. Yıkadım ama silinmedi hamile olabilir miyim
Evet benim o sekilde oldu ve regl gunune kadar devam etti lekelenme. HamileymisimBende de çok küçük lekelenme oldu ilişkiden 3 gün sonra felan böyle bir şey var mı? Yani bu kadar erken?
Positif adet gunu kac gun kaldiKızlar gece test yapmıştım iki çizgi yoktu şimdi baktım olmuş. Yıkadım ama silinmedi hamile olabilir miyim
ProdoctorOlabilir canım hangi marka bu
Hayır 3 gün varBat geçti mi
Teşekkür ederim çok sağolun 3 gün varPositif adet gunu kac gun kaldi
Evt daha net kurusun dha iyi gozukurProdoctor
Hayır 3 gün var
Teşekkür ederim çok sağolun 3 gün var
Şimdi yine test yaptım iki çizgi gözüküyor
Bence gayet belli hamilesin gözün aydınProdoctor
Hayır 3 gün var
Teşekkür ederim çok sağolun 3 gün var
Şimdi yine test yaptım iki çizgi gözüküyor
Çok teşekkür ederimBence gayet belli hamilesin gözün aydın
Ekledim görseli de sizce ne yapmalıyım lütfen akıl verin içim hiç rahat değilKızlar selam sonucum yükseldi çok şükür gebeyim. Fakat derdim şu 5 aylık kedim var ve çok hareketli normal olarak küçük olduğu için fakat evde hep onun arkasını toplamak ve onun peşinde dolanmak gerekiyor hatta sabah da durduk yere bana pati atıp alnımı ve gözümü çizdi ve açıkçası çocuk olduğu zamandan sonrası için endişelerim başladı hem çocuğa hem kediye nasıl bakabilirim diye
Benim yumurtlama tarihim ayın 8 i idi 3 gün önce ilişkiye girdik bugün nokta kadar bi lekelenmem oldu test yaptım ama 30 dakikadan sonra hayalet çizgi belirdi bence benim gibi yeniyse biraz bekle değilse yap derimKızlar selam az önce lekelenmem oldu adetime 5 gün var test yapsam belli olur mu veya kan versem çıkar mı benim ki olursa riskli gebelik olacak öncesinden öğrenmem gerekiyor çünkü yardımcı olun lütfen sabah test yapsam çıkar mı
Benim 2 gündür kahverengi lekelenmem var bir sol kasığımda ara ara ağrılar oluyor reglime daha 2 gün var sizce gebelik testi yapayım mıBende de çok küçük lekelenme oldu ilişkiden 3 gün sonra felan böyle bir şey var mı? Yani bu kadar erken?
Regle 2 gün varsa sonuç net çıkar tabi ama gecikince yapmak daha mantıklı her zamanBenim 2 gündür kahverengi lekelenmem var bir sol kasığımda ara ara ağrılar oluyor reglime daha 2 gün var sizce gebelik testi yapayım mı
Merhaba varsa çıkar test yapın bence, benim Regle 5 gün önce testte net çıkmıştı, kan verdiğimde bhcg 63 tüKızlar selam az önce lekelenmem oldu adetime 5 gün var test yapsam belli olur mu veya kan versem çıkar mı benim ki olursa riskli gebelik olacak öncesinden öğrenmem gerekiyor çünkü yardımcı olun lütfen sabah test yapsam çıkar mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?