Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
arkadaşlar 1 hafta filan ya oldu ya olmadı ben zaten yumurtlama görmüştüm hatta o zaman T daha koyuydu korunmasız ilişkimden adetim bitmeden 2 gün önce olmustu yani ihtimal yok diye önemsememıstim ama simdi adetime 11 gün var ve gebelik belirtileri yaşıyorum resimdeki test yumurtlama testi biraz önce yaptım ama ilk idrarla yaptım yani sizce hamilelik ihtimali olabilir mi ya
Ben bu siteden duyduğum kadarıyla t çizgisi c den biraz daha koyu ya da ikisi de aynı koyulukta olması gerekiyor büyük ihtimalle yumurta çatlamış gibi adet gününüzü bekleyin bence
Ben bu siteden duyduğum kadarıyla t çizgisi c den biraz daha koyu ya da ikisi de aynı koyulukta olması gerekiyor büyük ihtimalle yumurta çatlamış gibi adet gününüzü bekleyin bence
Ama kamerada öyle çıkmış sanırım teste normal bakıyorum iki cizgide hemen hrmen aynı renk bide benim yumurtlamam 1 hafta önce teste yumurtlama ve catlama görmustüm bilemedim yaa hayırlısı canımm