Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

Kızlar selam reglime 1 hafta kala işten geldiğimde koltukta uyuyakalmaya başlamıştım ve uykudan uyandığımda açlıktan ellerim falan titriyordu. Bir de kasığımda sanki bi balık kaydı gibi bi hareket hissettim içimden hamileyim diye geçirdim. Hiç beklemiyordum bayadır deniyorduk psikolojik sandım. Bir de kasıklarımda seğirmeler vardı. Reglim 3 gün geçtiğinde kan verdim pozitif çıktı. Benim belirtilerim bu şekildeydi. İkizlermiş malesef ikisini de 8. Haftada kaybettik ..

Ben bugün hastaneye gidip kan testi yaptırdım doktor yarın çıkar dedi e devletten bakıyorum ama anlamıyorum anlayan varmi acaba
E nabıza gece 12 den sonra geçer ama kesin değil. E nabıza geç düşüyor en az 2 gün. Hastane'ye gidersen yarın öğrenirsin

Kızlar merhaba. Bat 16 nisandı. Uzun zamandır denediğim için belirtilere odaklanmadım 16 nisana kadar. 16 nisanda peçeteyr hafif kanama geldi pede de çok az geldi. Dedim adet oluyorum kesin. Akşamına kesildi. 17 nisanda gğn bpyu bekledim yine gelmedi kanama. Dayanamadım kan verdim beta 160 çıktı. Göğüslerimde dolgunluk ve hassasiyet var belirti olarak da

Merhaba kızlar 4 gün önce avox test yapmıştım negatifti. Bugün regli günüm. Henüz olmadım. Tekrar test yapsam mı. Benim gibi 4 gün önce negatif olup pozitife dönen var mı

Merhaba kızlar. Aşılama oldum 2 nisanda çok şükür gebeyim. Regl günüm 3 gün geçti kasık ağrısı ve vajinal batma yaşıyorum. Göğüs hassasiyetim oluştu baya yanıyor sanki. Ağzım dilim kuruyor susuyorum. Başka bir belirtim yok.

Kızlar merhaba son korunmasız ilişki üzerinden 11 gün geçti yarın 12 olacak 12. Gün erken gebelik testi yapsam çıkarmı

Kızlar merhaba son korunmasız ilişki üzerinden 11 gün geçti yarın 12 olacak 12. Gün erken gebelik testi yapsam çıkarmı
En erken 6 gün kala çıkar diye biliyorum. Bende heyecanla bekliyorum bat 27 nisan. Azcık daha sabır.

En erken 6 gün kala çıkar diye biliyorum. Bende heyecanla bekliyorum bat 27 nisan. Azcık daha sabır.
Benim Adetim geçti canım bugün 3.gün normalde korunuyorduk 11 gün önce korunmasız ilişki olunca kaydetmiştim adetimde geçti acamı diyorum. Rabbim isteyen herkese hayırlısı ile nasip etsin inşaAllah

Benim Adetim geçti canım bugün 3.gün normalde korunuyorduk 11 gün önce korunmasız ilişki olunca kaydetmiştim adetimde geçti acamı diyorum. Rabbim isteyen herkese hayırlısı ile nasip etsin inşaAllah
geçtiyse tabi ki yapabilirsin. silikte olsa çıkar. amin hepimize hayırlısıyla ve huzurla beraber gelsin bıdıklar

Testimi yorumlar mısınız

Eklentiler

• IMG_2085.webp
    126 KB · Görüntüleme: 25
  • IMG_2054.webp
    158 KB · Görüntüleme: 24
Adetim geçti bugün üçüncü gün tüm belirtilerim adet olacak gibiydi ve gebelik düşüncesi yoktu. İstek vardı ama özel bir çaba yoktu yavaş yavaş düşünmeye başlamıştım üç gündür birden belirtiler değişti akıntı beyaza döndü tekrardan. Ve regl öncesi gerginlik kayboldu. Bilmiyorum ama heyacanlandim ya gidip test alayım diyorum sizce var mıdır bir şey?

İlk resimde hafif çizgi vsr gibi ama çok net değil ve diğerlerinde göremedim. Buraya atınca netlik bozuluyor. Yarın öbür gpn tekrarlayın versa gittikkçe koyulaşır zaten.
İlk 5 dk da çok hafif çıktı ama kuruyunca o da gitti kafam da karıştı teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…