- 12 Temmuz 2024
- 13
- 2
- 1
- 31
Kaç çıkmış değerin canımBen bugün hastaneye gidip kan testi yaptırdım doktor yarın çıkar dedi e devletten bakıyorum ama anlamıyorum anlayan varmi acaba
Hemogram testi almis benden hcg yok hgb varKaç çıkmış değerin canım
Hastanenin kendi sitesindeki sonuç ekranına bak istersen. E nabıza çok geç düşüyor. Sisteme düşmediği için yoktur. Hgb den gebelik bakılmaz çünküHemogram testi almis benden hcg yok hgb
E nabıza gece 12 den sonra geçer ama kesin değil. E nabıza geç düşüyor en az 2 gün. Hastane'ye gidersen yarın öğrenirsinBen bugün hastaneye gidip kan testi yaptırdım doktor yarın çıkar dedi e devletten bakıyorum ama anlamıyorum anlayan varmi acaba
10 günün sonunda sonucunuz ne çıktı merak ettimhayır yapmadım adetimden 10 gün geçti öyle yaptım.ama hissediyor insan emin olmak için 10 gün bekledim sende varmı belirtiler yaren?
Çok teşekkürler darısı hepimize olsunAyyy çok sevindim kaç betayla öğrendiniz
En erken 6 gün kala çıkar diye biliyorum. Bende heyecanla bekliyorum bat 27 nisan. Azcık daha sabır.Kızlar merhaba son korunmasız ilişki üzerinden 11 gün geçti yarın 12 olacak 12. Gün erken gebelik testi yapsam çıkarmı
Benim Adetim geçti canım bugün 3.gün normalde korunuyorduk 11 gün önce korunmasız ilişki olunca kaydetmiştim adetimde geçti acamı diyorum. Rabbim isteyen herkese hayırlısı ile nasip etsin inşaAllahEn erken 6 gün kala çıkar diye biliyorum. Bende heyecanla bekliyorum bat 27 nisan. Azcık daha sabır.
geçtiyse tabi ki yapabilirsin. silikte olsa çıkar. amin hepimize hayırlısıyla ve huzurla beraber gelsin bıdıklarBenim Adetim geçti canım bugün 3.gün normalde korunuyorduk 11 gün önce korunmasız ilişki olunca kaydetmiştim adetimde geçti acamı diyorum. Rabbim isteyen herkese hayırlısı ile nasip etsin inşaAllah
İlişki geç olduğu için bi acaba dedim ama yarın sabah deneyeyim o zamangeçtiyse tabi ki yapabilirsin. silikte olsa çıkar. amin hepimize hayırlısıyla ve huzurla beraber gelsin bıdıklar
İlk resimde hafif çizgi vsr gibi ama çok net değil ve diğerlerinde göremedim. Buraya atınca netlik bozuluyor. Yarın öbür gpn tekrarlayın versa gittikkçe koyulaşır zaten.Testimi yorumlar mısınız
Eki Görüntüle 3579049
Güzel haberlerinide duyarız inşallajİlişki geç olduğu için bi acaba dedim ama yarın sabah deneyeyim o zaman
İlk 5 dk da çok hafif çıktı ama kuruyunca o da gitti kafam da karıştı teşekkürlerİlk resimde hafif çizgi vsr gibi ama çok net değil ve diğerlerinde göremedim. Buraya atınca netlik bozuluyor. Yarın öbür gpn tekrarlayın versa gittikkçe koyulaşır zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?