Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

İyi akşamlar kızlar benimde bir sorum olucak 21 de doktor yumurtamın çatladığını söyledi internetten baktığım zaman yumurta çatladığından itibaren 14 15 gün sonra adet görülür yazıyor ona göre bakarsam 5 gün geçmiş oluyor ama normal adet takvimime bakınca bugün hastalanmam gerekiyor belirti olarak ta kaşık ağrısı özellikle sol kasığımda ağrı kramp girme oluyor 3 gün önce yemek yerken bir anda miğde bulantısı ve istifra ettim

Ayni sekilde benimde dun gece mide bulantim oldu şu anda kasıklarim yine ağriyor ama dedigim gibi sadece sabah geldi kanama su an hicbisey yok inanır mısınız o kadar kafaya taktım şu an sürekli adet mi oldum acaba diye kendimi kontrol ediyorum bir türlü adef tarihimdr gelmek bilmiyo sanki zaman durmus gibi
Aynı hisleri yaşıyorum 🥹 arkadaşlarım biraz salmam gerektigini söylüyor bazen stres de olmamasına sebep oluyormuş ama işte insanın elinde olmuyor 🥹 yerleşme kanaması yaşamış olma ihtimaliniz yüksek 😌

İyi akşamlar kızlar benimde bir sorum olucak 21 de doktor yumurtamın çatladığını söyledi internetten baktığım zaman yumurta çatladığından itibaren 14 15 gün sonra adet görülür yazıyor ona göre bakarsam 5 gün geçmiş oluyor ama normal adet takvimime bakınca bugün hastalanmam gerekiyor belirti olarak ta kaşık ağrısı özellikle sol kasığımda ağrı kramp girme oluyor 3 gün önce yemek yerken bir anda miğde bulantısı ve istifra ettim
Bence bir idrar testi yapabilirsiniz, sonuc doğru çıkacaktır

Aynı hisleri yaşıyorum 🥹 arkadaşlarım biraz salmam gerektigini söylüyor bazen stres de olmamasına sebep oluyormuş ama işte insanın elinde olmuyor 🥹 yerleşme kanaması yaşamış olma ihtimaliniz yüksek 😌
Insallah ikimizde güzel haberler alırız canım zaten hayırlı haberi bir alsam ilk burda paylasicam sen de ayni sekilde müjdele bizi

Erken Hamilelik belirtilerini merak ediyorum.
Hamile arkadaşlar lütfen gününüz geçmeden önceki gebelik belirtilerini yazar mısınız? Adetime 4 gün kaldı.
Merhabalar kızlarr bende herkesin kendine özel belirtileri olduğunu düşünüyorum ama yorumlayabilirsiniz. Ben adetin 3.-4.gününde kasık ağrısı sancı yaşarım normalde ama ilk hamileliğimde adet öncesi bu ağrıyı yaşadım. Normalde adet olduğumda sindirim sistemim çok güzel çalışır ama hamileliğimde adetten önce çalışmaya başladı(normalde kabızlık sorunu yaşıyorum)Birde adet öncesi çıkan sivilcelerim çıkmamıştı ben böyle anlamıştım.

Kızlar bat 6 gün kala avox marka erken gebelik testi yaptım negatif çıktı sizce bu aydan beklentiye girmeme gerek kaldı mı ? Üzüldüm çok :( belirtilerim koltuk altıma doğru ağrım olmuştu birde kasık ağrım özellikle üst bacağımı kapatırken kasıklarım ağrıyor başka belirtim yok

Kızlar bat 6 gün kala avox marka erken gebelik testi yaptım negatif çıktı sizce bu aydan beklentiye girmeme gerek kaldı mı ? Üzüldüm çok :( belirtilerim koltuk altıma doğru ağrım olmuştu birde kasık ağrım özellikle üst bacağımı kapatırken kasıklarım ağrıyor başka belirtim yok
Benimde bata 5 gün var sanki adet olacakmışım gibi hissediyorum normalde hamile miyim diye düşünüyordum dünde hafif hafif yine kasık ağrısı ve bel ağrısı oldu umudumu kaybettim rüyamdada gebelik testi yapıyordum testte o kadar çok çizgi vardı ki anlayamıyordum pozitif mi negatif mi

Selam kızlar ben 6 haftalık hamileyim ve belirtileri 3. Haftadan itibaren hissetmeye basladım ama regl ile karıstırılabilecek kadar yakın. Benim göğüslerini ilk sinyal verdi çünkü regl olacagım zaman agrırdı ama bu sefer ucu acımaya ve sismeye baslamıstı mide bulantım hiç olmadı ama şiddetli bel ve sırt agrım oldu ve en önemlisi beyaz akıntıydi. 3. Haftadan sonra gelen ağlama krizlerini saymıyorum bile hala öyleyim neye agladımı bilmiyorum ve ben 4. Haftada daha gebeliğimi bilmeden asermiştim izmir'de gece yarısı sakatatcı aradık😅

Benimde dün 6 vardı tertemizdi bugün 5 var awx gölge öar gibi bilemiyorum ya bu degerle ilgili iki güne bi yap sende test

Test atar mısınız
IMG_5571.webp

Kızlar sivilce gebelik belirtisi olbilir mi, regli sivilcesi ile ne farkı var? Benim önceki gebeliğimde 1 hafta önceden köklü bi sivilce çıkmıştı. Şimdi de çıktı. Regle 1 hafta var. Regle bu kadar zaman varken sivilce çıkıyor mu normalde

Back
X