Benimde regl 6 gün erken geldi ve sadece iki gün sürdü bir pedi doldurmadı bile hep kesik kesik geldi sağ kasıkta hep batma gibi sancı oldu hiç olmzdı ilk defa oldu regl bitti 3 gün oldu akntı oluyo çok küçük kanlı bir akıntı şeffaf renkte ve göğüslerimde şertleşme var bilemedim sizce gebelik olabilir mi test yapmadm henüz emin olmadan ama kafamda karıştıcanım benim sol kasıgımda özellikle yere egilince şiddetli agrı olurdu
gögüslerim çok fena dolgunlaşmıştı ve agrıyorlardı
hatta üzerine yatamayacak kadar çok agırırdı şimdilerde biraz geçti
sık sık idrara çıkma vardı birde
Benimde 2 gün önce yaptığım gebelik testinde 4-5 saat sonra kendini belli etti. Adetime 3 gün var gösteriyor yarında erken gebelik testi yapsam mı acaba diye düşünüyorumBenim sat 10 marttı. Bat 10 mart. Ama regl olmadım. 1 nisandan beridir sol kasığımda bıçak batması gibi ağrılar var. Test yaptığımda 1 gün sonra hayalet çizgi çıkıyor. Bu güne kadar 20-25 tane test yaptım 20 sinde 1 gün sonra, 5-inde de 4-5 saat sonra gölge gibi çizgi oluyor. Doktorum kan analizi vermemi söyledi. Pazartesi gideceğim. Acaba geç döllenme ola bilir mi?
Benimde 2 gün önce yaptığım gebelik testinde 4-5 saat sonra kendini belli etti. Adetime 3 gün var gösteriyor yarında erken gebelik testi yapsam mı acaba diye düşünüyorum
Merhaba kan verdiniz mi netleşti mi merak ettimÇok teşekkür ederim
Merhaba bn adetime 10 gün var çok az 3-5 damla kadar pembemsi kanama.oldu bn ara kanama ya da adet baslangici sandım.ama bitti gelmedi ve şuanda kasik ağrım var eerkeen gebelikte negatif çıktı 10 gün test için çok mu erkeen gebe olabilir miyim çok stres yapıyorumİnşallah hayirli sonuc alırsınız negatif çıksa da hemen olumsuz düşünmeyin bazen erken çıkmayabiliyor
Yuksek ihtimal gebesiniz Yerleşme kanaması yaşıyorsunuz tam yerleşme olmadan beta yükselmez zaten negatif çıkması çok normal, su an implantasyon donemindesinizMerhaba bn adetime 10 gün var çok az 3-5 damla kadar pembemsi kanama.oldu bn ara kanama ya da adet baslangici sandım.ama bitti gelmedi ve şuanda kasik ağrım var eerkeen gebelikte negatif çıktı 10 gün test için çok mu erkeen gebe olabilir miyim çok stres yapıyorum
Aynı belirtileri yaşadım ve adet gunumu bekliyorumMerhaba bn adetime 10 gün var çok az 3-5 damla kadar pembemsi kanama.oldu bn ara kanama ya da adet baslangici sandım.ama bitti gelmedi ve şuanda kasik ağrım var eerkeen gebelikte negatif çıktı 10 gün test için çok mu erkeen gebe olabilir miyim çok stres yapıyorum
Cuma günü sağlık ocağında kan vermiştim ama sonuç çıkmadı daha. Büyük bir ihtimalle hamileyim bel ağrım başladı ve kasıklarımda batmalar var. Ayrıca gebelik testim pozitif çıkıyorMerhaba kan verdiniz mi netleşti mi merak ettim
Umarım gönlünüzdeki hayırlısıyla olur benim de adetime 1 hafta var kanama yaşamadım kasikta batmalarim oldu bekliyorum sadece umarım hakkımızda hayırlısı olurAdetime 10 gun var inşallah çok istiyorum
Şuanda yumurtalama zamanında olabilir misin? Bide çizgi ne zaman çıktıBeyaz yoğun akintiniz var mı hem kasıkta ağrı hemde beyaz şeffaf karışımı bı akıntı var anlam veremedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?