Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

Benimde regl 6 gün erken geldi ve sadece iki gün sürdü bir pedi doldurmadı bile hep kesik kesik geldi sağ kasıkta hep batma gibi sancı oldu hiç olmzdı ilk defa oldu regl bitti 3 gün oldu akntı oluyo çok küçük kanlı bir akıntı şeffaf renkte ve göğüslerimde şertleşme var bilemedim sizce gebelik olabilir mi test yapmadm henüz emin olmadan ama kafamda karıştı

Ben sabah test yaptım prodoctor early ile ama sonuç kocaman bi negatif reglime 5 gün var sabah bildiğimiz regli kanı gibi bişey geldi yani ben hamile olduğumu düşünmüyorum artık sanırım erken regli oluyorum hamilelik belirtilerimde ortadan kalktı regli sancılarım var kalçamda bacaklarımda

Benim sat 10 marttı. Bat 10 mart. Ama regl olmadım. 1 nisandan beridir sol kasığımda bıçak batması gibi ağrılar var. Test yaptığımda 1 gün sonra hayalet çizgi çıkıyor. Bu güne kadar 20-25 tane test yaptım 20 sinde 1 gün sonra, 5-inde de 4-5 saat sonra gölge gibi çizgi oluyor. Doktorum kan analizi vermemi söyledi. Pazartesi gideceğim. Acaba geç döllenme ola bilir mi?

Benimde 2 gün önce yaptığım gebelik testinde 4-5 saat sonra kendini belli etti. Adetime 3 gün var gösteriyor yarında erken gebelik testi yapsam mı acaba diye düşünüyorum

Ben Azerbaycanda yaşıyorum. Burada sadece gebelik testi satılıyor. Erken gebelik testi yok malesef. Oğluma hamile olduğumda bata 10 gün kalmış silik çizgi çıkmıştı. Gün geçtikçe tam belirginleşmişdi. Amma şimdi bat geçti ama hala çoook açık gölge gibi silik çizgi var. Tedirginliğim ondan

İnşallah hayirli sonuc alırsınız negatif çıksa da hemen olumsuz düşünmeyin bazen erken çıkmayabiliyor
Merhaba bn adetime 10 gün var çok az 3-5 damla kadar pembemsi kanama.oldu bn ara kanama ya da adet baslangici sandım.ama bitti gelmedi ve şuanda kasik ağrım var eerkeen gebelikte negatif çıktı 10 gün test için çok mu erkeen gebe olabilir miyim çok stres yapıyorum

Yuksek ihtimal gebesiniz Yerleşme kanaması yaşıyorsunuz tam yerleşme olmadan beta yükselmez zaten negatif çıkması çok normal, su an implantasyon donemindesiniz

Aynı belirtileri yaşadım ve adet gunumu bekliyorum

İnsallah hamisizdir. Peki sizinde kasik ağrılari ve adet kramplri giibi belirtiilriiniz var mı bnde beklemye karar verdim . Allah'ım isteyen herkese versin rabbimm

Merhaba kan verdiniz mi netleşti mi merak ettim
Cuma günü sağlık ocağında kan vermiştim ama sonuç çıkmadı daha. Büyük bir ihtimalle hamileyim bel ağrım başladı ve kasıklarımda batmalar var. Ayrıca gebelik testim pozitif çıkıyor

İnşallah güzel haberleri alırız beklemek yorucu ama yapcak bişey yok hayırlısı olur inşallah

Beyaz yoğun akintiniz var mı hem kasıkta ağrı hemde beyaz şeffaf karışımı bı akıntı var anlam veremedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…