Bence sevinmelisinEki Görüntüle 3573355
Kızlar bata 4 gün var birkaç belirtim olduğu için bu sabah test yaptım predictor marka güvenilir marka diye biliyorum ama yani ilk 3 dakikaya bırakın bir dakika su falan bile geçmeden ikinci çizgi oluştu Sizce sevinmeli miyim bilmiyorum
Son durumunuz nedir benimde regle 8 gün var ama batma ağrım ve göğüs hassasiyetim varMerhaba. Bugün normalde adet olmam lazımdı. Ben de ovülasyon testi yaptım ilk 5dk’da soldaki gibi çıktı. Bi 15 dk sonra da sağdaki gibi oldu iyice. Ovulasyon testi ile de çok gebeliği öğrenen olmuş ama sabah hamilelij testi yaptım negatifti. Adet günü bu kadar net pozitif olması neden olur, hormonel bir sıkıntı mı?
Daha net bi fotoğraf var mıEki Görüntüle 3573355
Kızlar bata 4 gün var birkaç belirtim olduğu için bu sabah test yaptım predictor marka güvenilir marka diye biliyorum ama yani ilk 3 dakikaya bırakın bir dakika su falan bile geçmeden ikinci çizgi oluştu Sizce sevinmeli miyim bilmiyorum
Beta hcgm baktırdım 81 çıktı sizce nasıl Sonuç daha bata 4 gün var Doktor İki gün sonra tekrar yaptır değeri bana söyle dediBence sevinmelisinay çok mutlu oldum inşaAllah bende böyle görürüm
Sabah yaptığım testDaha net bi fotoğraf var mı
4 gün varsa çok iyi hayırlı olsunBeta hcgm baktırdım 81 çıktı sizce nasıl Sonuç daha bata 4 gün var Doktor İki gün sonra tekrar yaptır değeri bana söyle dedi
İnşallah çok Tedirginim umarım olumsuz sonuçla karşılaşmam teşekkür ederim4 gün varsa çok iyi hayırlı olsun
Güzel düşünün güzel olsun testi ilk idrarla mı yaptınız baya belirgindeİnşallah çok Tedirginim umarım olumsuz sonuçla karşılaşmam teşekkür ederim
Ayy çok sevindimm tebrikler sağsalim kucağınıza alırsınız inşallahBeta hcgm baktırdım 81 çıktı sizce nasıl Sonuç daha bata 4 gün var Doktor İki gün sonra tekrar yaptır değeri bana söyle dedi
Inşallah Çok teşekkür ederim Allah isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasınAyy çok sevindimm tebrikler sağsalim kucağınıza alırsınız inşallah
Hayirli olsun sonuc guzel cikmasina ragmen silik cikmis demekki olabiliyormus. Belirtilerin nelerdi ? Benim de dort gun kaldi dun aksam yaptm cikmadi.Beta hcgm baktırdım 81 çıktı sizce nasıl Sonuç daha bata 4 gün var Doktor İki gün sonra tekrar yaptır değeri bana söyle dedi
Ne güzel senin adına çok mutlu oldum. 2 gün sonra 2 katı veya daha fazlası olması lazım muhtemelende çıkar. Hayırlı olsun canım Allah analı babalı büyümeyi nasip etsinBeta hcgm baktırdım 81 çıktı sizce nasıl Sonuç daha bata 4 gün var Doktor İki gün sonra tekrar yaptır değeri bana söyle dedi
İdrarda yanma ve koku genelde hamilelik belirtisi degildir idrar yolu enfeksiyonu kasık ağrısı da yapar eğer öyle bir durum yanma gibi bir şey yaşarsanız kesinlikle direkt bir sağlık kuruluşuna başvurun kasık ağrısı çok genel bir belirtidir bunu tek başına hamileliğe yormak sonrasında biraz üzebilir maalesef kiGeçen ay kasık ağrısı yaşadım, idrar kokum değişti vb hamileyim diye şüpheleniyorum günlerce doktora gitmedim sonra idrar yaparken yanma hissi olunca ağrılarda çekilmez hal aldı bı gittim enfeksiyon olmuşum. Burada bazı belirtiler görmüştüm gebelik var sandım ama yokmuş böyle vücudumu çok dinlediğim için var gibi hissettim maalesef hem hayal kırıklığı hem stresle adet surecimde değişti. En doğru belirti adet gecikmesiymis onu anladım
Beklenen adet tarihimiz aynı gün bende yerleşme kanaması olmadı olur mu diye takip ediyorum, sol yumurtaligimdan yumurtlamistim 2 gun boyunca sol kasigimda batma aniden gelen kramplar oldu kısa süreli, bugun ise bu kramplar karnımın ortasına doğru olmaya başladı. 2 gündür de ara ara gelen bulantı hissiyatı var sanki midem bulanacakmis gibi ama geçiyor. Plosebo etkisi mıdır psikolojik mıdır yoksa gerçek belirti mıdır emin olamıyorum idrar testim negatif, adet tarihine henüz 10 gun olduğu icin negatif çıkma ihtimalinin yüksek olduğunu düşünüyordumKizlar sizce adete 10 gün kala yerleşme lekelenmesi olur mu benim 19 nisan adet günüm ve bugun sabah akıntı ile karışık çok az kanamam oldu
Evet ilk İdrarla yaptımGüzel düşünün güzel olsun testi ilk idrarla mı yaptınız baya belirginde
Umarım öyle olur Çok teşekkür ederim biraz endişeliyim hevesim kırılmaz inşallahNe güzel senin adına çok mutlu oldum. 2 gün sonra 2 katı veya daha fazlası olması lazım muhtemelende çıkar. Hayırlı olsun canım Allah analı babalı büyümeyi nasip etsin
Açıkçası bende regli belirtileri vardı o yüzden ben regl olacağım sandım bir önceki gün test yapmıştım ama kaset testi ve mağaza açmam gerekiyordu O yüzden açıkçası Hiç üstüne durmadım Hatta sonuca bakmadan bile çıktım evden zaten döndüğüm zamanda bozulmuştu test ondan sonraki gün de işte yani bugün sabah biraz Ağrı ile uyandım dedim ki En iyisi bir test yapayım bir şey kaybetmem zaten hemen ikinci çizgi belirdi ilk kez böyle dakikasında belirdiği için gidip Kan verdim yoksa yine inanamazdım yaniHayirli olsun sonuc guzel cikmasina ragmen silik cikmis demekki olabiliyormus. Belirtilerin nelerdi ? Benim de dort gun kaldi dun aksam yaptm cikmadi.
Daha once yapmismiydin test
Ayni sekilde benimde dun gece mide bulantim oldu şu anda kasıklarim yine ağriyor ama dedigim gibi sadece sabah geldi kanama su an hicbisey yok inanır mısınız o kadar kafaya taktım şu an sürekli adet mi oldum acaba diye kendimi kontrol ediyorum bir türlü adef tarihimdr gelmek bilmiyo sanki zaman durmus gibiBeklenen adet tarihimiz aynı gün bende yerleşme kanaması olmadı olur mu diye takip ediyorum, sol yumurtaligimdan yumurtlamistim 2 gun boyunca sol kasigimda batma aniden gelen kramplar oldu kısa süreli, bugun ise bu kramplar karnımın ortasına doğru olmaya başladı. 2 gündür de ara ara gelen bulantı hissiyatı var sanki midem bulanacakmis gibi ama geçiyor. Plosebo etkisi mıdır psikolojik mıdır yoksa gerçek belirti mıdır emin olamıyorum idrar testim negatif, adet tarihine henüz 10 gun olduğu icin negatif çıkma ihtimalinin yüksek olduğunu düşünüyordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?