Aynı hisleri yaşıyorumAyni sekilde benimde dun gece mide bulantim oldu şu anda kasıklarim yine ağriyor ama dedigim gibi sadece sabah geldi kanama su an hicbisey yok inanır mısınız o kadar kafaya taktım şu an sürekli adet mi oldum acaba diye kendimi kontrol ediyorum bir türlü adef tarihimdr gelmek bilmiyo sanki zaman durmus gibi
Bence bir idrar testi yapabilirsiniz, sonuc doğru çıkacaktırİyi akşamlar kızlar benimde bir sorum olucak 21 de doktor yumurtamın çatladığını söyledi internetten baktığım zaman yumurta çatladığından itibaren 14 15 gün sonra adet görülür yazıyor ona göre bakarsam 5 gün geçmiş oluyor ama normal adet takvimime bakınca bugün hastalanmam gerekiyor belirti olarak ta kaşık ağrısı özellikle sol kasığımda ağrı kramp girme oluyor 3 gün önce yemek yerken bir anda miğde bulantısı ve istifra ettim
Bugün test yaptım şansıma bozuk çıktı kontrol çizgisi de gözükmüyordu en garantisi pazartesine kadar bekliyim benBence bir idrar testi yapabilirsiniz, sonuc doğru çıkacaktır
Umarım istediğiniz sonucu alırsınız hakkınızda hayırlısı olsunBugün test yaptım şansıma bozuk çıktı kontrol çizgisi de gözükmüyordu en garantisi pazartesine kadar bekliyim ben
İyi düşün iyi olsun kötüyü çağırmaUmarım öyle olur Çok teşekkür ederim biraz endişeliyim hevesim kırılmaz inşallah
Amin inşalllah rabbim istiyen herkese versin kimsenin kucağını boş bırakmasınUmarım istediğiniz sonucu alırsınız hakkınızda hayırlısı olsun
Insallah ikimizde güzel haberler alırız canım zaten hayırlı haberi bir alsam ilk burda paylasicam sen de ayni sekilde müjdele biziAynı hisleri yaşıyorumarkadaşlarım biraz salmam gerektigini söylüyor bazen stres de olmamasına sebep oluyormuş ama işte insanın elinde olmuyor yerleşme kanaması yaşamış olma ihtimaliniz yüksek
Paylasmam mıInsallah ikimizde güzel haberler alırız canım zaten hayırlı haberi bir alsam ilk burda paylasicam sen de ayni sekilde müjdele bizi
Merhabalar kızlarr bende herkesin kendine özel belirtileri olduğunu düşünüyorum ama yorumlayabilirsiniz. Ben adetin 3.-4.gününde kasık ağrısı sancı yaşarım normalde ama ilk hamileliğimde adet öncesi bu ağrıyı yaşadım. Normalde adet olduğumda sindirim sistemim çok güzel çalışır ama hamileliğimde adetten önce çalışmaya başladı(normalde kabızlık sorunu yaşıyorum)Birde adet öncesi çıkan sivilcelerim çıkmamıştı ben böyle anlamıştım.Erken Hamilelik belirtilerini merak ediyorum.
Hamile arkadaşlar lütfen gününüz geçmeden önceki gebelik belirtilerini yazar mısınız? Adetime 4 gün kaldı.
Benimde bata 5 gün var sanki adet olacakmışım gibi hissediyorum normalde hamile miyim diye düşünüyordum dünde hafif hafif yine kasık ağrısı ve bel ağrısı oldu umudumu kaybettim rüyamdada gebelik testi yapıyordum testte o kadar çok çizgi vardı ki anlayamıyordum pozitif mi negatif miKızlar bat 6 gün kala avox marka erken gebelik testi yaptım negatif çıktı sizce bu aydan beklentiye girmeme gerek kaldı mı ? Üzüldüm çokbelirtilerim koltuk altıma doğru ağrım olmuştu birde kasık ağrım özellikle üst bacağımı kapatırken kasıklarım ağrıyor başka belirtim yok
Benimde dün 6 vardı tertemizdi bugün 5 var awx gölge öar gibi bilemiyorum ya bu degerle ilgili iki güne bi yap sende testKızlar bat 6 gün kala avox marka erken gebelik testi yaptım negatif çıktı sizce bu aydan beklentiye girmeme gerek kaldı mı ? Üzüldüm çokbelirtilerim koltuk altıma doğru ağrım olmuştu birde kasık ağrım özellikle üst bacağımı kapatırken kasıklarım ağrıyor başka belirtim yok
Bakalım inşallah ikimizde hamileyizdirBenimde dün 6 vardı tertemizdi bugün 5 var awx gölge öar gibi bilemiyorum ya bu degerle ilgili iki güne bi yap sende test
Test atar mısınızBenimde dün 6 vardı tertemizdi bugün 5 var awx gölge öar gibi bilemiyorum ya bu degerle ilgili iki güne bi yap sende test
Test atar mısınız
Test atar mısınız
Bende gördüm silik çizgiyi inşallah hamilesinizdir
İnşallah yarın kaset test yapıcam albi marka varsa onda çıkar yoksada Allah kerimdirBende gördüm silik çizgiyi inşallah hamilesinizdir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?