Laboquick test belirsiz çizgi

Eger elınde varsa suan tekrarla derim cıkarsa hemen kan ver ben bekleyemezdım ya bende bu markayla ogrendım cok sukur yanıltmadı bence sende tekrarla imkanın varsa eşinle beraber kan vermeye gıdın olmazsa acilden rahatszım ama hamılıktende şüphe ediyorum diyerekden de verebılırsın haberını beklıyor olacagım ınsallah vardır❤️
Daha bugün yeni almıstım elimde üç tane daha var. Yarın bir tekrarlayayım ben en iyisi ne olur ne olmaz 😅 allah isteyen herkese nasip etsin bana da hayırlı haberler vermeyi nasip etsin inşallah. Geri döneceğim mutlaka ❤️

Belirtilerimde kasık ağrısı normalden az. Normalde regl öncesi çok yoğun kasıklarım ağrımaya başlar. Arada mide bulanması ama midem çok hassas olmasına bağlıyorum. Onun dısında arada baş dönmesi var. Başka hiçbir belirti yok.
Reglime 1 gün kaldı
Regle 4 gün öncesinde erken gebelik yaptım negatifti
Bunu yeni aldım. Tamamen öylesine denedim. Böyle çıktı. Sizce negatif mi bu pozitif mi?
Benim de testim böyle silikti (surelab ile öğrendim laboquick ile aynı firma üretiyor). 1 hafta kala kasık ağrısı başlamıştı çok hafif şekilde.

Çok çok teşekkür ederim inşallah ❤️ sizce hemen gideyim mi kan testine yoksa reglin iyice gecikmesini mi bekliyim. Aile hekimine gitmem yeterli dimi? Cok fazla bilmiyorum 🤷🏼‍♀️ 🙈🙈🙈
Bence yarın verebilirsiniz. Evet sağlık ocağından verebiliyorsunuz hcg baktırmak istiyorum demeniz yeterli oluyor. İnşallah güzel haberler alırsınız 🙏🏻

Belirtilerimde kasık ağrısı normalden az. Normalde regl öncesi çok yoğun kasıklarım ağrımaya başlar. Arada mide bulanması ama midem çok hassas olmasına bağlıyorum. Onun dısında arada baş dönmesi var. Başka hiçbir belirti yok.
Reglime 1 gün kaldı
Bunu yeni aldım. Tamamen öylesine denedim. Böyle çıktı. Sizce negatif mi bu pozitif mi?
En guvenılır test dıye bılırım varsa vardır yoksa yoktur o kadar net bı test kuruma cızgısı dahı cıkartmaz

Benim de testim böyle silikti (surelab ile öğrendim laboquick ile aynı firma üretiyor). 1 hafta kala kasık ağrısı başlamıştı çok hafif şekilde.
Ben normalde kasık ağrısından kıvranırım hatta derim iki saat regl olcam kesin sonra olurum. Kasık ağrım hiç olmadı bu sefer ama bu testi yaptıgımdan beri sanırım heyecandan ya da psikolojik kasıklarıma ağrı girmeye başkadı 😅

Merhaba testiniz pozitif gibi duruyor ben de gebeliğimi bu şekilde öğrenmiştim :) Tekrarladınız mı son durum nedir inşallah vardırr
Merhaba bugün bir saat önce yine yaptım ilk idrarım değildi ama yine dünkü gibi çıktı. Bugün gitmeyi düşünüyordum kan vermeye fakat misafirim gelecek o yüzden yarın gideceğim inşallah ❤️

Reglime 1 gün kaldı
Gebelik var görünüyor ne yaptınız testi tekrarladınız mı bugün

Back
X