- 10 Mayıs 2020
- 517
- 302
- 53
- 34
Kuzumm hiç belli olmaz eder testin varsa sabah ilk idrarla yap , gerçi eğer gebelik varsa bence idrar farketmiyorEvet kuzum 15 20 dk sonra çıktıAma yanlıştır bence çünkü doğru düzgün değerlendiremedik biz bu ayı hem yumurtlama takibi de yapamadım biliyorsun testim olmadığı için Yakinlastirdim dediğin gibi kalın görünüyor kuzucum of içim bir tuhaf oldu aslında ama ilk 5 dkda çıkmadığı için hemde doğru düzgün değerlendiremediğimiz için umutlanamiyorum
Kuzun erken gebelik testinde çizgi göremedim ben , diğeri de dağılmış pembe olan yerKuzum bak buda(bugün yazan)bu sabah yaptığım test,diğeri de eşim sabah eczaneye gitti erken gebelik testi aldı geldi diğeri de o
Oh maşallah maşallah kuzumm inşalalh çift olarak tutarKesinlikleee❤ içimiz rahat olsun stresten uzak duralım yeter ki şimdi dr kontrolünden çıktım 8 tane yumurtam oluşmuş bu ay inşAllah tutturabiliriz de yavrularımıza kavuşuruz hepimiz bu ay ❤
Hep stresten var mı yok mu diye dimiZeze92 Kuzucum ben bu saat oldu henüz uyuyamadım Neyse test yaptım yine 2.5 saatlik idrarla anca o kadar tutabildim sahurdan sonra Bu seferde çizgi çok kalın çıktı Benim çişin bi ortası yok anasını satayım ya incecik çıkartıyor ya da çok kalın
Adet günün geçmiş ya bence test yapabilirsin erken değilHanımlar merhaba. Adetim 2 gün gecikti, son 1 haftadır ara ara kasık ağrısı çekiyorum, sol bacagimda kramplar oluyor. Gözlerim 2 gündür batıyor sürekli kaşınma var. Oruç tuttuğum için mide kazınması ve aşırı iştah olaylarını ramazana bağladım:) son 2 aydır reglim hep 3-5 gün gecikiyor, test yapıyorum negatif. Bu sabah da ağzımda leş gibi o metalik tat var. Adet olacakmis gibiyim, o his vardır ya hani öyleyimTest alıp yapsam çok mu erken acaba?
Kuzucum erken gebelik testine dikkatli bakarsan gölge gibi bir pembe çizgi var sonradan gördüm bende ama erken gebelik testlerine nedense hiç ama hiç güvenmiyorumHep stresten var mı yok mu diye dimiben de adet günüm gelince uyuyamıyorum kontrol etmekten bence sen kan ver kuzucum belki ortası kanda çıkar
Ya evet canım ama geçen 2 ayda da böyle gecikmeler yaşayıp negatif görünce baya üzülmüştüm. Ama mecbur test yapıcaz kaçarı yok :)Adet günün geçmiş ya bence test yapabilirsin erken değil
Kuzumm ben de gördüm erkem gebelikte ama belki yanlış görmüş olabilirim diye söylemek istemedim , testlere hiç güven olmuyor artık sonradan hep çift çizgi oluyor testler insan umutlanıyorKuzucum erken gebelik testine dikkatli bakarsan gölge gibi bir pembe çizgi var sonradan gördüm bende ama erken gebelik testlerine nedense hiç ama hiç güvenmiyorumYa inan gebelikle ilgili değil stresim reglim gelmeden bir an önce hatimimi bitirmek istiyorum ne zaman geleceğini bilsem ona göre günlere pay ederek okurum cüzleri gelmeyecekse de rahat rahat okurum Bu ay gebelik yoksa da üzülmem çünkü iyi değerlendiremedik ama önümüzdeki ay duayı yapacağım için Rabbimin izni ile tutacağını hissediyorum ❤
Yaa valla dediğin çok doğru canım testlere güvenemiyoruz artıkKuzumm ben de gördüm erkem gebelikte ama belki yanlış görmüş olabilirim diye söylemek istemedim , testlere hiç güven olmuyor artık sonradan hep çift çizgi oluyor testler insan umutlanıyorRegl ağrıların var mı peki kuzucum ? Belki de bu ay tuttu bilemeyiz ki Hem değerlendiremedik deme , tek denemeyle hamile kalanlarda var eğer bu ay olmasıysa inşallah diğer ay olur hepimizin , ben de yapacağım o duayı inşallah vesile olur hepimize
Hayırlısı olsun kuzucum vardır rabbimin bir bildiği , benim çevremdeki kişilerin hep 3 4 sene sonra oldu bebekleri yaşları da bana yakın . Zamanı var demek ki inşalalh daha çok bekletmez rabbimYaa valla dediğin çok doğru canım testlere güvenemiyoruz artıkRegle dair hiç bir belirtim yok ama şu an 36.gündeyim belki de geçen ay olduğu gibi 40 41.günlerde gelir
Inşallah kuzum olacak Allahın izniyle❤
Bazen bende öyle diyorum..Bu kadar strese maruz kaldıktan sonra, aniden gelen keşke bebekleri leylekler bıraksaydı düşüncesi...
Amin zemzem inşallah Rabbim hayırlısı ile en kısa zamanda nasip etsin inşallahHayırlısı olsun kuzucum vardır rabbimin bir bildiği , benim çevremdeki kişilerin hep 3 4 sene sonra oldu bebekleri yaşları da bana yakın . Zamanı var demek ki inşalalh daha çok bekletmez rabbim
Aminnn inşAllah kuzummmAy valla bende sanki teyze olacakmışız gibi sevindim sevincimiz boşa çıkmasın inşallahYa birde Meryem Suresi var onu da yapabiliriz ben bugün başlayacağım inşallah.Onu da günde 1 kez 41 gün boyunca okuyormuşsun.Şu an çok sersemim henüz uyumadım bu saate kadar bi uyuyup uyanayım okuyacağım inşallah
Canım kimden duyuyorsam hep adetlerde gecikme ve böyle damla damla kan gelme sorunu var mevsim değiştiği için etkiliyordur diye düşünüyorum. Rabbim tez zamanda hayırlı salih evlatlar nasip eylesin inşAllah eğer imkanın varsa hiç bekleme kanda beta hcg baktır hayırlı haberlerini ver bize inşAllahMerhaba arkadaşlar samimiyetiniz çok güzel bilmem ben de araniza katılıp cevap alabilir miyim ama yazmak istedim son adet tarihim 3 Nisan 32-33gunde bir adet oluyorum normalde bu ay da 3-5 Mayıs gibi adet olmam gerekiyordu 2 mayis ta kahverengi leke geldi 3 gün böyle günde bir kez peceteye gelecek kadar geldi bı kere de hafif pembe geldi bir daha da hiç gelmedi erken gebelik testi yaptım negatif çıktı bu lekelenme in 4. Günü yaptım 6 Mayıs'ta su gün oldu hala adet felan yok adet olacakmış gibi ara ara kaşık ağrım.oldu onlar bitti bu sabah kalktım eşim iyi misin dedi hayırdır dedim yüzüm ellerim ayaklarım şişmiş ödem olmuş herhalde testi mi erken yaptım yoksa başka bir sorun mu var ne zaman tekrar etmem lazım testi normalde o gördüğüm.leke adet değil ise 7 gün oldu adet geceli başka bir belirtim yok planliyiz ikinci çocuğu istiyoruz son adetten sonra dan beri rabbimm isteyen herkese nasip etsin duamdir
Tatlım erken gebelik testinde hayali çizgi görüyorum gibi oluyor ama ilk bakışta değil dikkatli bakınca .. diğer test de bozuk gibi ya da çok bekledi bilmiyorum kırmızılıklar olması gerektiği gübü değil. Günün kaç gün geçti senin ? Bence 3 günden önce test yapma çünkü bu zamanlar adet gecikmesi çok oluyor ... değerlendiremedik diye de üzülme 1 ilişkiyle hamile kalmıştı benim arkadaşımKuzum bak buda(bugün yazan)bu sabah yaptığım test,diğeri de eşim sabah eczaneye gitti erken gebelik testi aldı geldi diğeri de o
Amin sabah test yaptım negatif artık idrarda posutif verirdi olsaydı hayırlısı verir rabbim inşallahCanım kimden duyuyorsam hep adetlerde gecikme ve böyle damla damla kan gelme sorunu var mevsim değiştiği için etkiliyordur diye düşünüyorum. Rabbim tez zamanda hayırlı salih evlatlar nasip eylesin inşAllah eğer imkanın varsa hiç bekleme kanda beta hcg baktır hayırlı haberlerini ver bize inşAllah
Aynen öyle şu aşamalar bi bitsin bi gelsinler soracağız onlara bizi bu kadar uğraştırmak,yormak neymişAminnn inşAllah kuzummmama kasıklarımı bi gör patlicak gibiyim herşey minik sıpalar için bunlar iyi günlerim oku kuzucum oku duadan zarar gelmez. Ah bilsem de ben de okusam ama ben kuran ı bilmiyorum kocam biliyor çok şükür açığımı o kapatıyor bu konuda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?