Kuzum 1 tesbih istiğfar,1 tesbih salavat çekiyorsun.Aynen öyle bayramdan sonra bu dua ile bize de bayram gelir inşallahKuzum teşbih dediği namazdan sonra çektiğimiz dimi , sanırım bayramdan sonra yapabilicez çünkü sabah namazından sonra oruçlu olacağızAllahım biliyor ne kadar kalpten istediğimizi inşallah nasip edecek Çok teşekkür ederim kuzucumm rabbim gönlüne göre versin inşallah
Kuzucum resmi kaydettim ramazandan sonra inşAllah yapicam ben deee
Canım günün geçti mi? Geçtiyse kaç gün geçti ?Hâlâ adet olmadım
İnşallah bu dua bize vesile olursa kulüpte konu bile açarım yapsın herkesKuzucum resmi kaydettim ramazandan sonra inşAllah yapicam ben deee❤ inşAllah bu üçümüze de bi vesile olur da hepimiz hayırlı haberleri veririz birbirimizee ❤❤ bu arada günümüz de kutlu olsun kızlar Zeze92 karınlarımızı dolduramadık diye bu günden mahrum kalcak değiliz ❤
Kuzucumm benimm eminim biz de çok güzel anne olacağızKuzucum resmi kaydettim ramazandan sonra inşAllah yapicam ben deee❤ inşAllah bu üçümüze de bi vesile olur da hepimiz hayırlı haberleri veririz birbirimizee ❤❤ bu arada günümüz de kutlu olsun kızlar Zeze92 karınlarımızı dolduramadık diye bu günden mahrum kalcak değiliz ❤
Tamam kuzumm inşallah en güzel şeye vesile olurKuzum 1 tesbih istiğfar,1 tesbih salavat çekiyorsun.Aynen öyle bayramdan sonra bu dua ile bize de bayram gelir inşallahRica ederim kuzucum inşallah vesile olur , Rabbim hepimizin gönlüne göre versin inşallah ❤
Inşallah bitanem dualarım hem kendim hem sizin içinTamam kuzumm inşallah en güzel şeye vesile olur
Ben gördüm kuzumm hemen mi çıktıııı
Yakınlaştırır bakınca kalın görünüyor sanki
Evet kuzum 15 20 dk sonra çıktıBen gördüm kuzumm hemen mi çıktıııı
Kesinlikleee ben de ilk gelenlerden olurum grubaİnşallah bu dua bize vesile olursa kulüpte konu bile açarım yapsın herkesDoğru söylüyorsun kuzum ne de olsa bizlerde geleceğin anneleriyiz kutlu olsun günümüz ❤
Kesinlikleee
Ayyy çok heyecanlandım yaa masallahKesinlikleee ben de ilk gelenlerden olurum grubaşimdi dr kontrolünden çıktım 8 tane yumurtam oluşmuş bu ay ❤ inşAllah tutturabiliriz de yavrularımıza kavuşuruz hep birlikte bu ay ❤
Kuzucum ben sadece C çizgisini görüyorum diğer çizgi de belli ama belli değil. Yeri belli olmuş sadece ama kırmızılık yok gibi
Ben de çok heyecanlandıııımmAyyy çok heyecanlandım yaa masallahsen hemen başla duaya ilk dualı hamişimiz sen olursun inşallah ❤❤
Ay valla bende sanki teyze olacakmışız gibi sevindim sevincimiz boşa çıkmasın inşallahBen de çok heyecanlandıııımmAynen ya deneyelim bakalım sabah ezanından sonra değil de sahurda yeriz elmaları maksat yerini bulması değil mi Rabbim nasip eder de inşAllah yüzümüz güler ❤❤ bu sefer kaç mm olduklarını da sordum en büyüğü 17 mm gerisi de ona yakın dedi 5 sağda 3 solda sanki hamileymişim gibi sevindim ya
Kuzum bak buda(bugün yazan)bu sabah yaptığım test,diğeri de eşim sabah eczaneye gitti erken gebelik testi aldı geldi diğeri de oKuzucum ben sadece C çizgisini görüyorum diğer çizgi de belli ama belli değil. Yeri belli olmuş sadece ama kırmızılık yok gibihava da güneşli baya belki de yanlış görüyorum bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?