Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

Kuzum 1 tesbih istiğfar,1 tesbih salavat çekiyorsun.Aynen öyle bayramdan sonra bu dua ile bize de bayram gelir inşallah Rica ederim kuzucum inşallah vesile olur , Rabbim hepimizin gönlüne göre versin inşallah ❤

Kuzucum resmi kaydettim ramazandan sonra inşAllah yapicam ben deee inşAllah bu üçümüze de bi vesile olur da hepimiz hayırlı haberleri veririz birbirimizee❤❤ bu arada günümüz de kutlu olsun kızlar Zeze92 karınlarımızı dolduramadık diye bu günden mahrum kalcak değiliz

İnşallah bu dua bize vesile olursa kulüpte konu bile açarım yapsın herkes Doğru söylüyorsun kuzum ne de olsa bizlerde geleceğin anneleriyiz kutlu olsun günümüz

Kuzucumm benimm eminim biz de çok güzel anne olacağız anneler günümüz kutlu olsun neticede biz de geleceğin annelerindeniz CccEee A aLina_ inşallah bayramdan sonra bizimse yüzümüz Güler inşallah

Kuzum 1 tesbih istiğfar,1 tesbih salavat çekiyorsun.Aynen öyle bayramdan sonra bu dua ile bize de bayram gelir inşallah Rica ederim kuzucum inşallah vesile olur , Rabbim hepimizin gönlüne göre versin inşallah ❤
Tamam kuzumm inşallah en güzel şeye vesile olur

Ben gördüm kuzumm hemen mi çıktıııı
Evet kuzum 15 20 dk sonra çıktı Ama yanlıştır bence çünkü doğru düzgün değerlendiremedik biz bu ayı hem yumurtlama takibi de yapamadım biliyorsun testim olmadığı için Yakinlastirdim dediğin gibi kalın görünüyor kuzucum of içim bir tuhaf oldu aslında ama ilk 5 dkda çıkmadığı için hemde doğru düzgün değerlendiremediğimiz için umutlanamiyorum

Zeze92 Kuzucum ben bu saat oldu henüz uyuyamadım Neyse test yaptım yine 2.5 saatlik idrarla anca o kadar tutabildim sahurdan sonra Bu seferde çizgi çok kalın çıktı Benim çişin bi ortası yok anasını satayım ya incecik çıkartıyor ya da çok kalın

Eklentiler

• 20200511_082501.jpg
    52,2 KB · Görüntüleme: 102
İnşallah bu dua bize vesile olursa kulüpte konu bile açarım yapsın herkes Doğru söylüyorsun kuzum ne de olsa bizlerde geleceğin anneleriyiz kutlu olsun günümüz
Kesinlikleee ben de ilk gelenlerden olurum gruba şimdi dr kontrolünden çıktım 8 tane yumurtam oluşmuş bu ay ❤ inşAllah tutturabiliriz de yavrularımıza kavuşuruz hep birlikte bu ay

Kesinlikleee❤ içimiz rahat olsun stresten uzak duralım yeter ki şimdi dr kontrolünden çıktım 8 tane yumurtam oluşmuş bu ay inşAllah tutturabiliriz de yavrularımıza kavuşuruz hepimiz bu ay

Kesinlikleee ben de ilk gelenlerden olurum gruba şimdi dr kontrolünden çıktım 8 tane yumurtam oluşmuş bu ay ❤ inşAllah tutturabiliriz de yavrularımıza kavuşuruz hep birlikte bu ay
Ayyy çok heyecanlandım yaa masallah sen hemen başla duaya ilk dualı hamişimiz sen olursun inşallah ❤❤

Ayyy çok heyecanlandım yaa masallah sen hemen başla duaya ilk dualı hamişimiz sen olursun inşallah ❤❤
Ben de çok heyecanlandıııımmAynen ya deneyelim bakalım sabah ezanından sonra değil de sahurda yeriz elmaları maksat yerini bulması değil mi Rabbim nasip eder de inşAllah yüzümüz güler ❤❤ bu sefer kaç mm olduklarını da sordum en büyüğü 17 mm gerisi de ona yakın dedi 5 sağda 3 solda sanki hamileymişim gibi sevindim ya

Hanımlar merhaba. Adetim 2 gün gecikti, son 1 haftadır ara ara kasık ağrısı çekiyorum, sol bacagimda kramplar oluyor. Gözlerim 2 gündür batıyor sürekli kaşınma var. Oruç tuttuğum için mide kazınması ve aşırı iştah olaylarını ramazana bağladım:) son 2 aydır reglim hep 3-5 gün gecikiyor, test yapıyorum negatif. Bu sabah da ağzımda leş gibi o metalik tat var. Adet olacakmis gibiyim, o his vardır ya hani öyleyim Test alıp yapsam çok mu erken acaba?

Ay valla bende sanki teyze olacakmışız gibi sevindim sevincimiz boşa çıkmasın inşallah Ya birde Meryem Suresi var onu da yapabiliriz ben bugün başlayacağım inşallah.Onu da günde 1 kez 41 gün boyunca okuyormuşsun.Şu an çok sersemim henüz uyumadım bu saate kadar bi uyuyup uyanayım okuyacağım inşallah

Kuzucum ben sadece C çizgisini görüyorum diğer çizgi de belli ama belli değil. Yeri belli olmuş sadece ama kırmızılık yok gibi hava da güneşli baya belki de yanlış görüyorum bilmiyorum
Kuzum bak buda(bugün yazan)bu sabah yaptığım test,diğeri de eşim sabah eczaneye gitti erken gebelik testi aldı geldi diğeri de o

Eklentiler

• 20200511_112709.jpg
    46,2 KB · Görüntüleme: 97
  • 20200511_083928.jpg
    53,3 KB · Görüntüleme: 88
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…