bende adetim 10 gün geçti test yaptım iki çizgide kırmızı çıktı
bende adetime 1 hafta kala gögüslerimde inanılmaz şişlik oldu ve sol kasıgımda agrılar oluyordu
akıntı çok fazla oldugu için adet oldugumu sanıp sürekli wc ye gidip bakma geregi duyuyor insan
bencede hissedilebilir bir çok belirti oluyor hamile oldugun kesinleşmöeden önce
ayrıca sık idrara çıkma,devamlı halsizlik,uyku hali de oluyor belirtilerde
birde göbekten aşagı dogru kahverengimsi bir koyuluk
Gün aşırıEki Görüntüle 3552275 Arkadaşlar bugün pik yaptı benim bugün ve diğer kaç gün daha ilişkiye girmem gerekiyor
Hayırlı olsunBende sizler gibi defalarca girip erken gebelik belirtilerini okudum ve kendime söz vermiştim hamile kalırsam bende tüm belirtilerimi yazacaktım
2 şubat yumurtlama günümdü değerlendirdik
6/7 şubatta göğüs ucum hassaslaştı ama iki gün sonra normale döndü
8 şubatta kan verdim sonuç 0.2 negatifti
Bu süreçte hiç akıntım olmadı
Bat a üç gün kala sarı tonlarında hani böyle bir yer kanayıp dururya sonra ordan bir sıvı gelir kan sonrası öyle bir sarı akıntı kesinlikle yapışkan değildi böyle bir iki damla akıntı oldu
Ertesi gün akşama doğru kasık ağrısı her iki taraftada oldu aşırı halsizlik yorgunluk vardı
Göğüslerim her zaman şişer ama fark ettiğim ince bir ayrıntı vardı kızlar göğüslerim koltuk altı kısmından ağrı verdi normalde tüm göğsüm şişerdi adet öncesi ama bu kesinlikle farklıydı koltuk altı kısmından ağrıyarak tüm göğsüme yayıldı ve şişti
Adet tarihimden bir gün sonra test yaptım silik çıktı ve kan verdim beta 32.02 çıktı iki gün sonra 137 çıktı
14 gün canımHayırlı olsunbatla çatlama arası kaç gündü
Adetine 14 gün varsa şuan bunu öğrenmen imkansız çünkü en erken 6 gün kala falan öğrenenleri gördüm şuan muhtemelen yumurtlama dönemin bu günleri değerlendirMerhaba benim reglime şuan 14 gün kaldı 19 gün varken idrar testimde pozitif gördüm gidip kan testi verdim Salı beta <1.2 çıktı sonra cuma günü doktora gittim başka bir yerde test yapıldı 0.2 çıktı negatif sonuç ama tüm belirtilerim var normalde reglimden bi kaç gün önce göğüslerim şişer bel ağrım olur fakat bir haftadır çoğu belirtiler olduğu için şüphelendim göğüslerim şişti bel ağrım ve mide bulantım var saçma şeylerde yani normalde sevdiğim yiyeceklerde olan bulantılarım oldu 4-5 kere kasıklarımda batma var ve aşırı halsizlik oluyor, kistten şüphelendim fakat doktor gayet sağlıklısın hiç bir problem yok dedi, ama beta 0.2 çıkınca yıkıldım açıkçası çünkü eşimde bende çok mutlu olmuştuk acaba pozitife döner mi çünkü bu şekilde mide bulantım vs hiç olmaz şimdi reglime 14 gün var psikolojik mi yoksa böyle yaşayıp pozitife dönen var mı düşünmeden edemiyorum
Evet yumurtalara günlerimmiş 3 gündür değerlendiriyoruz ama mide bulantısı ilk defa yaşadım bu şekilde hayatımdaAdetine 14 gün varsa şuan bunu öğrenmen imkansız çünkü en erken 6 gün kala falan öğrenenleri gördüm şuan muhtemelen yumurtlama dönemin bu günleri değerlendir
sizin belirtilerinize benzettim de o yüzden merak ettim Allah analı babalı büyütsün inşallah bende belki hamiş olurum çünkü gerçekten yalancı pozitif beni yıktıEvet yumurtalara günlerimmiş 3 gündür değerlendiriyoruz ama mide bulantısı ilk defa yaşadım bu şekilde hayatımda
Nasıl hissettiğini anlıyorum bende yaşadım geçen aylarsa o yalancı pozitif olayını ilişki sırasında belinin altına yastık koymanı tavsiye ederim ve ilk 20 saniye ayaklarından destek alarak belini havaya kaldır bi kaç dakika böyle yaptıktan sonra yastığın üzerine yüzüstü yat tavsiyelerim bunlar umarım güzel haberlerini alırızsizin belirtilerinize benzettim de o yüzden merak ettim Allah analı babalı büyütsün inşallah bende belki hamiş olurum çünkü gerçekten yalancı pozitif beni yıktı
Birde siz yumurtalara günlerinizi nasıl hesapladınız acabaAdetine 14 gün varsa şuan bunu öğrenmen imkansız çünkü en erken 6 gün kala falan öğrenenleri gördüm şuan muhtemelen yumurtlama dönemin bu günleri değerlendir
Amin amin inşallahhhNasıl hissettiğini anlıyorum bende yaşadım geçen aylarsa o yalancı pozitif olayını ilişki sırasında belinin altına yastık koymanı tavsiye ederim ve ilk 20 saniye ayaklarından destek alarak belini havaya kaldır bi kaç dakika böyle yaptıktan sonra yastığın üzerine yüzüstü yat tavsiyelerim bunlar umarım güzel haberlerini alırız
Ben tamamen kendimi takip ediyordum yumurtlamam olduğunda akıntım şeffaf fazla oluyordu iki gün sürüyordu ikinci günü değerlendirdikBirde siz yumurtalara günlerinizi nasıl hesapladınız acaba
Anladım peki son bir şey soracağım birliktelikten sonra duş hemen aldınız mı etkiliyor mu buBen tamamen kendimi takip ediyordum yumurtlamam olduğunda akıntım şeffaf fazla oluyordu iki gün sürüyordu ikinci günü değerlendirdik
Ben bi saat falan sonra aldım bence bir saatten sonra çok anlamı yok öyle durmanınAnladım peki son bir şey soracağım birliktelikten sonra duş hemen aldınız mı etkiliyor mu bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?