Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

Eklentiler

• 1000003861.webp
    26,2 KB · Görüntüleme: 20
Hayırlı olsun batla çatlama arası kaç gündü

Merhaba benim reglime şuan 14 gün kaldı 19 gün varken idrar testimde pozitif gördüm gidip kan testi verdim Salı beta <1.2 çıktı sonra cuma günü doktora gittim başka bir yerde test yapıldı 0.2 çıktı negatif sonuç ama tüm belirtilerim var normalde reglimden bi kaç gün önce göğüslerim şişer bel ağrım olur fakat bir haftadır çoğu belirtiler olduğu için şüphelendim göğüslerim şişti bel ağrım ve mide bulantım var saçma şeylerde yani normalde sevdiğim yiyeceklerde olan bulantılarım oldu 4-5 kere kasıklarımda batma var ve aşırı halsizlik oluyor, kistten şüphelendim fakat doktor gayet sağlıklısın hiç bir problem yok dedi, ama beta 0.2 çıkınca yıkıldım açıkçası çünkü eşimde bende çok mutlu olmuştuk acaba pozitife döner mi çünkü bu şekilde mide bulantım vs hiç olmaz şimdi reglime 14 gün var psikolojik mi yoksa böyle yaşayıp pozitife dönen var mı düşünmeden edemiyorum

Adetine 14 gün varsa şuan bunu öğrenmen imkansız çünkü en erken 6 gün kala falan öğrenenleri gördüm şuan muhtemelen yumurtlama dönemin bu günleri değerlendir

Adetine 14 gün varsa şuan bunu öğrenmen imkansız çünkü en erken 6 gün kala falan öğrenenleri gördüm şuan muhtemelen yumurtlama dönemin bu günleri değerlendir
Evet yumurtalara günlerimmiş 3 gündür değerlendiriyoruz ama mide bulantısı ilk defa yaşadım bu şekilde hayatımda

Evet yumurtalara günlerimmiş 3 gündür değerlendiriyoruz ama mide bulantısı ilk defa yaşadım bu şekilde hayatımda
sizin belirtilerinize benzettim de o yüzden merak ettim Allah analı babalı büyütsün inşallah bende belki hamiş olurum çünkü gerçekten yalancı pozitif beni yıktı

sizin belirtilerinize benzettim de o yüzden merak ettim Allah analı babalı büyütsün inşallah bende belki hamiş olurum çünkü gerçekten yalancı pozitif beni yıktı
Nasıl hissettiğini anlıyorum bende yaşadım geçen aylarsa o yalancı pozitif olayını ilişki sırasında belinin altına yastık koymanı tavsiye ederim ve ilk 20 saniye ayaklarından destek alarak belini havaya kaldır bi kaç dakika böyle yaptıktan sonra yastığın üzerine yüzüstü yat tavsiyelerim bunlar umarım güzel haberlerini alırız

Amin amin inşallahhh çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için

Kızlar hatırladığım tarihler 23 ünde ve 25 inde testi yaptığım dakikalarda ilişki oldu. Birde 1 ve 2 martta oldu. Artık silikleştiği için geri kalanında test yapmadım. Sizce hamile kalma ihtimalim var mıdır? 3. Denememiz. 1. Kimyasal olmuştu. Bu ay beklediğimden erken yumurtladım. Bu ay erken gebelik testini ne zaman yapsam çıkar? Çok soru sordum ama yardımcı olursanız sevinirim.

Eklentiler

• 0BA5CD99-DEFC-4152-AE4A-ADC7450F5B82.webp
    42,8 KB · Görüntüleme: 10
25 Şubat'ta yumurtlama olmuş yumurtlama sonrası 14 gün sayın sonrasinda test yapabilirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…