• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

Tatlım erken gebelik testinde hayali çizgi görüyorum gibi oluyor ama ilk bakışta değil dikkatli bakınca .. diğer test de bozuk gibi ya da çok bekledi bilmiyorum kırmızılıklar olması gerektiği gübü değil. Günün kaç gün geçti senin ? Bence 3 günden önce test yapma çünkü bu zamanlar adet gecikmesi çok oluyor ... değerlendiremedik diye de üzülme 1 ilişkiyle hamile kalmıştı benim arkadaşım 🙈 Rabbim yeter ki ol desin elbet olucak gelicek miniklerimiz bizlere 😍🥰 Zeze92 Zeze92
Aynen canım o çizgileri bende görüyorum 🙄 Benim reglim ne zaman gelecek belli değil maalesef su an 37.gündeyim ama tık yok 🤷‍♀️ Hakkımızda hayırlısı olsun kuzum ❤

Tıpkı adet olacakmışım gibi karın ağrı göğüslerde sızlama ve hepsinden önemlisi çok tuhaf daha önce hiç duymadığım bi idrar kokusu

Amin sabah test yaptım negatif artık idrarda posutif verirdi olsaydı hayırlısı verir rabbim inşallah
Aminnn inşAllah... ama idrar testine pek güvenme kırmızıları görmediğin sürece umut var ama adetin neden gelmediği de önemli. Eğer durduk yere gecikiyorsa zaman kaybettiriyor insana. Sadece hamile kalmak önemli olmuyor bazen gereksiz adet gecikmeleri canımı hep daha fazla sıkmıştır o nedenle dedim kan testi daha net sonuç verir bence yatırabiliyorsan yaptır

Aynen öyle şu aşamalar bi bitsin bi gelsinler soracağız onlara bizi bu kadar uğraştırmak,yormak neymiş 😂😂 Kuzum türkçesinden okuyabilirsin hiç bir zararı yok sen kalpten,inanarak oku gerisini Allaha bırak 🙏🌸
Yaa öyleyse okuyayım ben de 🥰😍 kuzucum Zeze92 Zeze92 kızlar eşlerinize keçiboynuzu kürünü de uygulayın sperm hızını sayısını bi hayli artırıyor bu yöntemle çok hamile kalan kadın var belki onlardan biri de biz oluruuuuz🥰🥰

Hanımlar merhaba.. 6 aydır bebek deniyorum acquenz women kullandım bu ay.. Diş rahatsızlığım yüzünden röntgen çekeceklerdi bebek olma ihtimalinden dolayı çekmediler adetime 7-8 gün var röntgen için kan testi verdim her ihtimale karşı degerim 2.70 çıktı E-babızdan önceden vermiş oldugum kan testlerine baktım hepsi 1 in altında ve onları gecikmeden dolayı vermiştim.. En yüksek bu adetime 7-8 gün olmasına ragmen biliyorum 2.70 negatif ama röntgen cekti rip çektirmemekte kararsız kaldım.. Böyle bir durum yasayan varmış sonradan artma ihtimali olurmu.

Aminnn inşAllah... ama idrar testine pek güvenme kırmızıları görmediğin sürece umut var ama adetin neden gelmediği de önemli. Eğer durduk yere gecikiyorsa zaman kaybettiriyor insana. Sadece hamile kalmak önemli olmuyor bazen gereksiz adet gecikmeleri canımı hep daha fazla sıkmıştır o nedenle dedim kan testi daha net sonuç verir bence yatırabiliyorsan yaptır
Sabah gidicem inşallah kan vermeye teşekkür ederim hayırlısı olsin hepimiz için

Yaa öyleyse okuyayım ben de 🥰😍 kuzucum Zeze92 Zeze92 kızlar eşlerinize keçiboynuzu kürünü de uygulayın sperm hızını sayısını bi hayli artırıyor bu yöntemle çok hamile kalan kadın var belki onlardan biri de biz oluruuuuz🥰🥰
Tamam kuzum biz eğer temmuza kadar olmazsa doktora gideceğiz eşim için hiç tahlil yaptırmadık eğer onda da bir sorun yoksa yaparım ben 🙏🌸🥰

bu dediklerinin hepsi bende de var, yumurtalamadan sonraki iki hafta vücut kendini hamile gibi hazırlıyormuş, bundan dolayı adet ve hamilelik belirtileri birbirine çok benziyor, ben bir haftadadır göğüslerimin ağrısından duramıyorum, özelikle sabahları daha çok ağrıyorlar, dün adet günümdü test yaptım negatif, bu gün bacaklarım ağrıyor yani kesin adet olacağım. bu belirtilere hiç bakmayacağım dedim ama bu ayda göğüsler beni kandırdı, geçen ay aşırı akıntılar, kirpikler, gözbebeklerinin büyümesi, mide bulantısı, baş dönmesi, bel ağrısı, kasık ağrısı, hepsini de ben yaşadım bu 5 ay içinde.
Ben pozitifi ne zaman görsem hiç bir belirti yaşamadım ne zaman kendimde belirti arasam o zaman regly oldum 🤗

Normalde kaç günde adet oluyodun tatlım?
Kuzum 15 yıldır 28 günde bir oluyordum taa ki ocak ayına kadar 🤦‍♀️ Ne olduysa o ay 34.gün geldi sonraki ay 52.gün geldi sonraki ay 41.gün geldi bu ay da 38.gündeyim henüz bir regl belirtim yok 🤷‍♀️ Eğer 1 hafta daha gelmezse yine test yapacağım bakalım hayırlısı 🙏🥰

Ben pozitifi ne zaman görsem hiç bir belirti yaşamadım ne zaman kendimde belirti arasam o zaman regly oldum 🤗
Merhaba canım. Bende bu düşünce de olduğu için maalesef suanki belirtilerimi gözardı ediyorum adetle karıştırıyor olabilirim çünkü hayal kırıklığına uğramak istemiyorum☺️
2 gün geciktim sayılır bakalım umarım pozitiftir

Merhaba canım. Bende bu düşünce de olduğu için maalesef suanki belirtilerimi gözardı ediyorum adetle karıştırıyor olabilirim çünkü hayal kırıklığına uğramak istemiyorum☺
2 gün geciktim sayılır bakalım umarım pozitiftir
Umarım pozitif ise zaten kendini belli edecektir ah şu bekleme zamanları

Umarım pozitif ise zaten kendini belli edecektir ah şu bekleme zamanları
Ahki ne ah.
Bu bugün yaptığım test ama çevremdeki herkesin testn bozuk olabileciğini söyledi. Çizgi doğru yerde değil çok sola kaymış olduğu için. O yüzden umudum yok gibi kafam çok karışık. Yarın tekrarlamayı düşünüyorum

Eklentiler

• 5D76BA08-03DF-46A7-9DC9-0BFCD7A01BCF.jpeg
    5D76BA08-03DF-46A7-9DC9-0BFCD7A01BCF.jpeg
    37,5 KB · Görüntüleme: 72
  • C78A0997-33D0-4D7F-9C5C-86CC2CFD6D78.jpeg
    C78A0997-33D0-4D7F-9C5C-86CC2CFD6D78.jpeg
    33,5 KB · Görüntüleme: 67
Ahki ne ah.
Bu bugün yaptığım test ama çevremdeki herkesin testn bozuk olabileciğini söyledi. Çizgi doğru yerde değil çok sola kaymış olduğu için. O yüzden umudum yok gibi kafam çok karışık. Yarın tekrarlamayı düşünüyorum
Bu testler yapar yapmazmı çizgi çıktı yoksa 10/15 dk sonrasında mı

Bu testler yapar yapmazmı çizgi çıktı yoksa 10/15 dk sonrasında mı
İki resim aynı test. Sadece bir test yaptım.
Anında çıktı. Testin zaten 10-15 dk sonraki sonucunun dikkate alınmaması öneriliyor. Ama bencede çizgi oluşacağı yerde olmadı bilmiyorum o idrarmı kullandım öyle oldu hiçbir fikrim yok

Back