Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

Cok miniş daha ama var çıktı kanda

Kuzucumm daha adet olmadım iki gündür adet olacak gibi ağırlarım vardı bugün azaldı. Benim en geç Bugün sabah olmam gerekiyordu 28. Gün muhakkak olurdum çünkü Şu an 1 gün gecikti ilk kez eşim başımın etini yiyor dakika başı hastalandın mı diye yok diyorum yemin et diyor o benden daha çok istiyor rabbim hepimize nasip eder inşalalh en Kısa zamanda sağlıklı bir şekilde Bugün çok güzel bir rüya gördüm gebelik ultrasonda öğreniyorum hamile olduğumu bebeğin kalp atışını falan duyuyorum , ama bunlar bana hep hayal gibi geliyor Vur tabi dötüne dötüne bende benimkine vuracam yeter yahu bu kadar stres kuzum öyle demee bunların hepsi bebiş için az kalmış dayan Sen klomenden öylesin ben de durduk yere mala bağlıyom

Aynen en iyisi canim bosver at kafandan adet tarihinj bile cok getirme akljna yaz bi yere sonra unut gitsin . Kendine ugrasacak seyler bulki kafa dağılsın dusunmeyesin

Zeze92 Kuzucum regl oldun mu ? Olmadıysan test yaptın mı ? Meraktayımmmm
Kuzumm henüz tam anlamıyla olmadım neden böyle oluyor anlamıyorum peçeteye geldi bir iki kez bir kaç saat önce devamı yok , olmamda kurtulsam artık İki gün gecikti resmen hiç saatini şaşmayan adetim bu Arada sabaha tam sökülürsem çakşır kökü suyuna başlayacağım bit de onu deneyelim eğer lekelenme olmasaydı test yapacaktım kuzum ama gerek kalmadı Sen de durumlar nasıl

Yaa kuzum belki de yerleşme lekelenmesidir ❤ Yine de tevekkül edip hayırlısı diyoruz tabi Benim ne olduğum belli değil kuzucum yumurtlama ne zaman oldu bilmediğim için regl tarihimi de bilmiyorum hiç bir belirti de yok gebeliğe dair zaten olsa şaşardım Dur ben sana bir dua vereceğim bir hocamızdan aldığımız dua bende önümüzdeki ay yapacağım inşallah Sahuru halledelimde yazıp A aLina_ ve seni etiketliyeyim önümüzdeki ay yapalım inşallah ❤

keşke öyle olsa kuzucum ama hiç sanmıyorum Aslında en iyisi bilmemek biliyo musun insan yumurtlama ve adet gününü bilince daha çok stres yapıyor ben de bu ay takip etmeyi düşünmüyorum tamam at kuzumm, üçümüz de aynı ayda hamile kalıyor musun ah ne güZel olur be

Bende de yerlesme kanamasi oldu canim dikkat et sirt ustu yat dinlen yerlsene kadar . Ben tam tersine is falan yaptim kanamam artti hemen hastaneye gittim ilac verdu dusuk olmasin die

Bende de yerlesme kanamasi oldu canim dikkat et sirt ustu yat dinlen yerlsene kadar . Ben tam tersine is falan yaptim kanamam artti hemen hastaneye gittim ilac verdu dusuk olmasin die
Canım yerleşme kanaması adet gününden önce oluyor diye biliyorum benim adetim iki gün geçti. Yeni yeni sökülüyor sanki . Seninki nasıl olmuştu

Oyy inşallah kuzum ya Atamadım kusura bakma canım hastaneye gidiyorum covid 19 testi yaptırmıstım 2 gun önce sonucu almaya gidiyorum inşallah negatif çıkar Eve dönünce atayım inşallah duayı ❤

Canım yerleşme kanaması adet gününden önce oluyor diye biliyorum benim adetim iki gün geçti. Yeni yeni sökülüyor sanki . Seninki nasıl olmuştu
Benm yerlesme kanamasi yumda 13 -14 gun sonra olmistu sanirsam. Yani adet dönemine denk gelmisti. Seninki gibi bir iki damla pembe kan geldi peceteye slnra hicbisey gelmedi bende bitti dedjm kendimi baya yorunca devami da geldi

Oyy inşallah kuzum ya Atamadım kusura bakma canım hastaneye gidiyorum covid 19 testi yaptırmıstım 2 gun önce sonucu almaya gidiyorum inşallah negatif çıkar Eve dönünce atayım inşallah duayı ❤
Kuzum ciddi misin , negatiftir sonucun inşallah Sonucu yaz muhakkak

Kuzum ciddi misin , negatiftir sonucun inşallah Sonucu yaz muhakkak
Negatif kuzum ama şüpheli çıktı morelim bozuldu ya Tekrar sürüntü aldılar o da negatif çıktı ama yine de kan değerlerinde sıkıntı olduğu için 14 gün evde karantinadayım.Gerci zaten evden çıktığım yok ama Bakalım hayırlı sonuçlar olsun inşallah kuzum

ah kuzum çok geçmiş olsun , inşallah bununla geçer ferah tut kalbini Çok dikkat et kendine

Zeze92 A aLina_ Canlar dua bu şekilde yapılıyor.Kalpten inanarak yapıldığı zaman Allahın izni ile evlat sahibi olunuyor.Yapan herkes evlat sahibi olmuş Allahın izniyle Ben henüz yapmadım regl olmayı bekliyorum.Reglden sonra önümüzdeki ay yapacağım inşallah ❤

Eklentiler

• 20200509_203238.jpg
    99,7 KB · Görüntüleme: 64
Kuzum teşbih dediği namazdan sonra çektiğimiz dimi , sanırım bayramdan sonra yapabilicez çünkü sabah namazından sonra oruçlu olacağız Allahım biliyor ne kadar kalpten istediğimizi inşallah nasip edecek Çok teşekkür ederim kuzucumm rabbim gönlüne göre versin inşallah

Canim bende senin gbiyim adetime 2 gun kala ve adetim bittikden sonra 12 14 16 gununde iliskiye girdim ve hemen ertesi gunu gogus agrisi ve kasik agrisi mide eksimesi oldu sik idrara cikiyorum akintik hic bitmezdi suan yok benimde 11 gun var adetimr bakalim hayirlisi

O nasil oluyo ben 21 yasindayim da bilmiyorum oyuzden soruyorum yanlid anlamayin lutfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…