Cok miniş daha ama var çıktı kandaRabbim gönlünüzdekini hayırlı eyleyip size göndersin inşAllah şu mübarek günlerde bize mutlu haberleri ver inşAllah canım❤ Rabbim kimseyi evladın varlığıyla da yokluğuyla da sınamasın insAllah
Kuzucumm daha adet olmadım iki gündür adet olacak gibi ağırlarım vardı bugün azaldı. Benim en geç Bugün sabah olmam gerekiyordu 28. Gün muhakkak olurdum çünküİnşAllah sen de benden değilsindir kuzummm yedin mi kırmızı kartıya benim halimi görsen varya ağlanacak hâlime gülersin evin bir köşesine konulmuş kendi kendine sessiz sessiz fotosentez yapan bitkilere döndüm IQ eksilere düştü eşim bir şeyi 50 kere anlatıyor yine anlayamıyorum anlasam da yanlış çıkıyor başımın dönmeleri almış başını gidiyor yarın akşam bitecek şu lanet ilaç bi bitseydi de kurtulsaydım mallığımdan bu çocuk karnıma bi düşsün daha şimdiden başlicam dötüne dötüne vurmaya neler çektiriyor anasına
Aynen en iyisi canim bosver at kafandan adet tarihinj bile cok getirme akljna yaz bi yere sonra unut gitsin . Kendine ugrasacak seyler bulki kafa dağılsın dusunmeyesinYaaa ne güzel canımvalla dalgayı kendimle geçtim orda kendimi hiç o denli salamadım ben adete 1 hafta kalasıya iyiyim sonrası stres full+full oluyor istemdışı ama çözümü buldum artık ilişki takvimini eşim tutacak ben adet tarihimi bilmicem o zaman stres yapamam
Kuzumm henüz tam anlamıyla olmadım neden böyle oluyor anlamıyorum peçeteye geldi bir iki kez bir kaç saat önce devamı yok , olmamda kurtulsam artık
Yaa kuzum belki de yerleşme lekelenmesidirKuzumm henüz tam anlamıyla olmadım neden böyle oluyor anlamıyorum peçeteye geldi bir iki kez bir kaç saat önce devamı yok , olmamda kurtulsam artıkİki gün gecikti resmen hiç saatini şaşmayan adetim bu Arada sabaha tam sökülürsem çakşır kökü suyuna başlayacağım bit de onu deneyelim eğer lekelenme olmasaydı test yapacaktım kuzum ama gerek kalmadı Sen de durumlar nasıl
keşke öyle olsa kuzucum ama hiç sanmıyorumYaa kuzum belki de yerleşme lekelenmesidir❤ Yine de tevekkül edip hayırlısı diyoruz tabi Benim ne olduğum belli değil kuzucum yumurtlama ne zaman oldu bilmediğim için regl tarihimi de bilmiyorum hiç bir belirti de yok gebeliğe dair zaten olsa şaşardım Dur ben sana bir dua vereceğim bir hocamızdan aldığımız dua bende önümüzdeki ay yapacağım inşallah Sahuru halledelimde yazıp A aLina_ ve seni etiketliyeyim önümüzdeki ay yapalım inşallah ❤
Bende de yerlesme kanamasi oldu canim dikkat et sirt ustu yat dinlen yerlsene kadar . Ben tam tersine is falan yaptim kanamam artti hemen hastaneye gittim ilac verdu dusuk olmasin dieKuzumm henüz tam anlamıyla olmadım neden böyle oluyor anlamıyorum peçeteye geldi bir iki kez bir kaç saat önce devamı yok , olmamda kurtulsam artıkİki gün gecikti resmen hiç saatini şaşmayan adetim bu Arada sabaha tam sökülürsem çakşır kökü suyuna başlayacağım bit de onu deneyelim eğer lekelenme olmasaydı test yapacaktım kuzum ama gerek kalmadı ☺ Sen de durumlar nasıl ❤
Canım yerleşme kanaması adet gününden önce oluyor diye biliyorum benim adetim iki gün geçti. Yeni yeni sökülüyor sanki . Seninki nasıl olmuştuBende de yerlesme kanamasi oldu canim dikkat et sirt ustu yat dinlen yerlsene kadar . Ben tam tersine is falan yaptim kanamam artti hemen hastaneye gittim ilac verdu dusuk olmasin die
Oyy inşallah kuzum yakeşke öyle olsa kuzucum ama hiç sanmıyorumAslında en iyisi bilmemek biliyo musun insan yumurtlama ve adet gününü bilince daha çok stres yapıyor ben de bu ay takip etmeyi düşünmüyorum tamam at kuzumm, üçümüz de aynı ayda hamile kalıyor musun ah ne güZel olur be
Benm yerlesme kanamasi yumda 13 -14 gun sonra olmistu sanirsam. Yani adet dönemine denk gelmisti. Seninki gibi bir iki damla pembe kan geldi peceteye slnra hicbisey gelmedi bende bitti dedjm kendimi baya yorunca devami da geldiCanım yerleşme kanaması adet gününden önce oluyor diye biliyorum benim adetim iki gün geçti. Yeni yeni sökülüyor sanki . Seninki nasıl olmuştu
Kuzum ciddi misin , negatiftir sonucun inşallahOyy inşallah kuzum yaAtamadım kusura bakma canım hastaneye gidiyorum covid 19 testi yaptırmıstım 2 gun önce sonucu almaya gidiyorum inşallah negatif çıkar Eve dönünce atayım inşallah duayı ❤
Negatif kuzum ama şüpheli çıktı morelim bozuldu yaKuzum ciddi misin , negatiftir sonucun inşallahSonucu yaz muhakkak
ah kuzum çok geçmiş olsun , inşallah bununla geçer ferah tut kalbiniNegatif kuzum ama şüpheli çıktı morelim bozuldu yaTekrar sürüntü aldılar o da negatif çıktı ama yine de kan değerlerinde sıkıntı olduğu için 14 gün evde karantinadayım.Gerci zaten evden çıktığım yok ama Bakalım hayırlı sonuçlar olsun inşallah kuzum
Sağol kuzucum Allah razı olsunah kuzum çok geçmiş olsun , inşallah bununla geçer ferah tut kalbiniÇok dikkat et kendine
Kuzum teşbih dediği namazdan sonra çektiğimiz dimi , sanırım bayramdan sonra yapabilicez çünkü sabah namazından sonra oruçlu olacağız
Hâlâ adet olmadımGebelik adete 10 gün kala kanda bile çıkmayabilir canım biraz rahatlave stres yapma kendine stres de kötü etkiler bu sefer 10 gün sonra adet olamazsın stresten kaynaklıdır ama hamileyim diye korkarsın rahat ol biraz
Canim bende senin gbiyim adetime 2 gun kala ve adetim bittikden sonra 12 14 16 gununde iliskiye girdim ve hemen ertesi gunu gogus agrisi ve kasik agrisi mide eksimesi oldu sik idrara cikiyorum akintik hic bitmezdi suan yok benimde 11 gun var adetimr bakalim hayirlisimerhaba kızlar.hamilelik belirtilerinin herkese göre farklılık göstermesi ve yanıltması konusunda hemfikirim.ama benimde adetime 11 gün var ve 2-3 gün önce göğüslerimde ve göğüs uclarımda acıma başladı.ayrıca arasıra belim ve kasığım ağrıyor.sık idrara çıkıyorum.daha önceden bu belirtileri adet olmama bir kaç gün kala yaşıyordum.yani bunlar adet belirtisi ise çok erken başladı.ama bu ayda ümitlenmek istemiyorum.heray hayal kırıklığı yaşıyorum ve bu beni çok üzüyor.Allah herkese sağlıklı her bir yeri tastamam ve hayırlı evlatlar nasib eylesin dilerim.amin.gönlümüzü ferah tutmak lazım.herkese bol şans.
O nasil oluyo ben 21 yasindayim da bilmiyorum oyuzden soruyorum yanlid anlamayin lutfenselam kızlar.bende 3 aydır hamile kalamıyorum.test yapmaktan korkar oldum artık.adet gününüz geçmeden test yapmanızı tavsiye etmem.ilk ay 5 gün kala yaptım 2 çizgi çıktı ama 5 gün sonra regli oldum.gebelik adetimle beraber atılmış.sonu hüsran oluyo...allah hepimize en yakın zamanda sağlıklı bebişler verir inşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?