Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

Testin içerisindeki kağıt bazen kayık oluyor öyle yerlerde çıkabiliyorki pozitif ben saklamıştım sana hepsini yollamak isterdim içini ferah tut başka testin var mı
Gerçekten mi ay keşke
Evet var yarın ilk idrarımla yapacağım onu

İnşallah öylediir canım uyku girmez gözüme ya. Kiminin 5-6 gün önceden çıkıyor benim 2 günüm gecikti olsaydı çıkardı diyorum kendi kendime
Canım onu allah bilir bazen erken yumurtlarsın bazen geç oruç tutuyorsan içtiğin su miktarı bile hcgni değiştirir önemli olan yapar yapmaz az idrar ile pozitif i görmen

Ayy bende o çizgiyi gördüm konuyu okuyunca uykusuzluktan yanlışmı görüyorum dedim ama var çizgi erken gebelik testinde Hayırlı olsun inşallah gebelik vardır

Kızlar ben bugün 2. Testı yaptım ve hayal kırıklığı tam anlamıyla bi negatif gördüm. 2 gün gecti oysa vıkmazmıydı testte. Hiçte gecikme olmazdı bende stressdenmi kaynaklandı bilmiyorum. Erken gebelik testi mi yapsam çıkarırmı kesin

Erken test yaptım ve sonuç negatif. Adet gecikmesine rağmen. Hic böyle olan varmi aranizda hamile oldugu halde nagatif gören

Eklentiler

• A0E246E7-9EF7-4BA0-BE6A-0C035D3720FD.jpeg
    153,7 KB · Görüntüleme: 64
Merhaba bende yeni geldim aranıza adetim 5 gün geçti belim ve kasıklarım agrıyo ama test yapmadm henüz negatif cıkar dıe yapamıyorm

Tamam kuzum biz eğer temmuza kadar olmazsa doktora gideceğiz eşim için hiç tahlil yaptırmadık eğer onda da bir sorun yoksa yaparım ben
Bi sorun çıkmaz inşAllah kuzucum olur da sorun çıkarsa da hiç canınızı sıkmayın artık tıp ilerledi herşeyin bir çaresi var... stres ten mümkün mertebe uzak durun ..bu arada klomen vs kullanacak olursan sakın bitkisel kür yapma kendine. Ama kullanmadığın zamanlarda yapabilirsin. Diğer türlü zararlı olabiliyormuş

Mevsim geçişleri oluyor havalar çok dengesiz salgındı falan kendine stres mı yaptın acaba ? Ve hormonlarına hiç baktırdın mı? Az uz da gecikmemiş 52 gün bi hayli fazla kuzucum..

Erken test yaptım ve sonuç negatif. Adet gecikmesine rağmen. Hic böyle olan varmi aranizda hamile oldugu halde nagatif gören
Canım erken test bile olsa hâlâ erken test yapabilmen için en az 5 gün geçmesini beklemen lazım.. bazı insanların adetten 1 hafta önce öğrenmesine aldanma her vücut bir değil belki geç döllenme oldu ? ... eğer soru işaretin çoksa kanda bhcg baktır canım inşAllah bebişin seninledir

Çok umut verici konuştun canıımmm umarım öyledir gerçekten inşallah dediğin gibidir
Bugün ince ince ağrılar girmeye başladı kasıklarıma çok alışıldık değil ama adet de olabilirim. Umarım belirtiler arasındadır buda

Erken Hamilelik belirtilerini merak ediyorum.
Hamile arkadaşlar lütfen gününüz geçmeden önceki hamilelik belirtilerini yazar mısınız? Adetime gün kaldı.
Benim 2 gebeligimde de erkenden bildim kasıklarım da ağırlık var gibiydi sanki hafif bir ağrı gibi birşeydi kalkıp otururken kramp gibi bir sizi girerdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…