Ay inşallahValla burda okuduklarımdan anladığım yumurtlamanızdan sonra olduysa lekelenme yerleşme olabiliiirr ay hadi inşallah beraber güzel haberler alırız ikimizde gebeyizdir![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay inşallahValla burda okuduklarımdan anladığım yumurtlamanızdan sonra olduysa lekelenme yerleşme olabiliiirr ay hadi inşallah beraber güzel haberler alırız ikimizde gebeyizdir![]()
Merhabalarr tekrardan son durumunuz ne olduu nasıl hissediyorsunuz benim göğüs hassasiyetim geçti kasık batmalarımda geçmişti ama bu iki gündür tekrar başladı ve bacağıma kalçama vuruyor ara ara ayağımda uyuşma gibi oldu reglime 9 gün kaldıAy inşallah![]()
Merhabalarr ağrılarım halsizlik devam ediyo sadece tuhafıma giden göğüslerim küçüldü adetime 4 gün var normalde adetimde şişerdi hamilelikte böyle oluyomu ki ben hiç dikkat etmemiştim ilk gebeliğimde?Merhabalarr tekrardan son durumunuz ne olduu nasıl hissediyorsunuz benim göğüs hassasiyetim geçti kasık batmalarımda geçmişti ama bu iki gündür tekrar başladı ve bacağıma kalçama vuruyor ara ara ayağımda uyuşma gibi oldu reglime 9 gün kaldı
Bu arada bilmiyorum tam küçüldü diyorlar ama sanırım hamile olduğum zamana göre bir de ekstra olarak afedersin idrarım çok keskin kokmaya başladı normalde böyle olmazdıMerhabalarr ağrılarım halsizlik devam ediyo sadece tuhafıma giden göğüslerim küçüldü adetime 4 gün var normalde adetimde şişerdi hamilelikte böyle oluyomu ki ben hiç dikkat etmemiştim ilk gebeliğimde
Merhabalar tekrardan evet herkeste değişik reaksiyonlar gösteriyormuş benimde 8 gün kaldı mide bulantım ve kasıklarımda özellikle sol da ara ara batmalar var ve bacağıma vuruyor bazen artık hayırlısı güzel haberlerinizi bekliyorum dört gözleBu arada bilmiyorum tam küçüldü diyorlar ama sanırım hamile olduğum zamana göre bir de ekstra olarak afedersin idrarım çok keskin kokmaya başladı normalde böyle olmazdı
Bende bekliyorum Allah beklentilerimizi boşa çıkarmasınMerhabalar tekrardan evet herkeste değişik reaksiyonlar gösteriyormuş benimde 8 gün kaldı mide bulantım ve kasıklarımda özellikle sol da ara ara batmalar var ve bacağıma vuruyor bazen artık hayırlısı güzel haberlerinizi bekliyorum dört gözle![]()
Amiiin amiiinnBende bekliyorum Allah beklentilerimizi boşa çıkarmasın![]()
Selamm bata 3 gün var bugün test alıp birini şimdi birini gecikmeden sonra yapacağımAmiiin amiiinn![]()
selaaam benim kasık batmam geçti dünden beri fakat iki gündüzde göğüslerim fazla damarlaştı gibi geliyor ve ağırlaştılar ağrı yok ama hassaslar ve koltuk altıma doğru dokununca ağrıyor böyle sanki bir yere çarpmışımda öyle bir ağrı gibiiii ay çok heyecanlandım inşallah pozitifi görürsünüz valla heyecanla bekliyorum benim bata 6 gün kaldıSelamm bata 3 gün var bugün test alıp birini şimdi birini gecikmeden sonra yapacağımsende herhangi bir gelişme var mı
Bu aradaa şeffaf ya da beyaz akıntım var ama yani reglidede oluyo ya çokta bağdaştırıp üzülmek istemiyorum sonrasında ama ilk defa hayatımda vücudumda böyle şeyler farkettim bu aySelamm bata 3 gün var bugün test alıp birini şimdi birini gecikmeden sonra yapacağımsende herhangi bir gelişme var mı
Benimde enteresan bir şekilde belirtilerimin çoğu geçti koku hassasiyeti arada mide bulantısı ve akıntı kaldı adete çok yakın olmama rağmen adet belirtileri taşımıyorum inşallah ikimizinde güzel sonuçlanırBu aradaa şeffaf ya da beyaz akıntım var ama yani reglidede oluyo ya çokta bağdaştırıp üzülmek istemiyorum sonrasında ama ilk defa hayatımda vücudumda böyle şeyler farkettim bu ay![]()
inşallahhAyy inşallah inşallahhh aynen bende de koku hassasiyeti ve mide bulantısı oluyor ama sürekli değil tabi aa bu ara da da ağzımda iki gündür değişik bir tat var bakalım artık hayırlı güzel sonuçlara inşalllaaahhhbu arada hangi marka alıcaksınız testiii
Ya açıkçası bende ona çok güveniyordum hep onu yapıyordum negatifse negatif çıkıyordu ama bana bu ay işte yalancı pozitif çıkardı kan testim negatif çıktı sonrasında ama belirtilerimde arttı bildiğiniz gibi yani bir kere yanlış çıktı diye kötü bir marka diyemem bende siz ne önerirsiniz diye merak ettiğimden sormuştum başka bir markada kullanmadım bu zamana kadar açıkcası pek bilmiyorum ben biraz bu ay daha bilinçlendim diyebiliriminşallahhilk gebeliğimi predictor earlyle öğrenmiştim kimyasal gebeliklerimi de öyle iyi bir test olduğunu düşünüyorum tabi bulabilirsem alıcam siz hangi markayla yapacaksınız önerdiğiniz bi marka var mı
Peki ilk gebeliğinizi reglinizden önce mi öğrenmiştinizinşallahhilk gebeliğimi predictor earlyle öğrenmiştim kimyasal gebeliklerimi de öyle iyi bir test olduğunu düşünüyorum tabi bulabilirsem alıcam siz hangi markayla yapacaksınız önerdiğiniz bi marka var mı
Canım ben test yapıcam diye panikten doğru düzgün yapamadım 9 saniye idrar akışı olması gerekirken 3 4 saniye max tutabildim ve sonuç böyle ne diyorsun sence var mıYa açıkçası bende ona çok güveniyordum hep onu yapıyordum negatifse negatif çıkıyordu ama bana bu ay işte yalancı pozitif çıkardı kan testim negatif çıktı sonrasında ama belirtilerimde arttı bildiğiniz gibi yani bir kere yanlış çıktı diye kötü bir marka diyemem bende siz ne önerirsiniz diye merak ettiğimden sormuştum başka bir markada kullanmadım bu zamana kadar açıkcası pek bilmiyorum ben biraz bu ay daha bilinçlendim diyebilirim
Çok teşekkür ederimm yok çok silik hafif renkli var sanırım hem gecikmeden önce yaptığım hem az idrar akışı sağladığım içinn tabi gecikmeden sonra net sonuç için tekrarlıcamBişey dicem var gibi sanki çok silik ayyyyyyyyy çok mutlu oldum inşallah ben yanlış görmüyorumdur sence çok silik gözükmüyor muuu
Ayyy inşallah inşalllaahh sen yine yaptığında haber ver bana daÇok teşekkür ederimm yok çok silik hafif renkli var sanırım hem gecikmeden önce yaptığım hem az idrar akışı sağladığım içinn tabi gecikmeden sonra net sonuç için tekrarlıcaminşallah seninde güzel haberlerini alırız ya
![]()
Olur seninde haberlerini mutlaka bekliyorum canımmAyyy inşallah inşalllaahh sen yine yaptığında haber ver bana da![]()