• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

Kuzum teşbih dediği namazdan sonra çektiğimiz dimi , sanırım bayramdan sonra yapabilicez çünkü sabah namazından sonra oruçlu olacağız ☺️Allahım biliyor ne kadar kalpten istediğimizi inşallah nasip edecek ❤️🤲🏻 Çok teşekkür ederim kuzucumm rabbim gönlüne göre versin inşallah
Kuzum 1 tesbih istiğfar,1 tesbih salavat çekiyorsun.Aynen öyle bayramdan sonra bu dua ile bize de bayram gelir inşallah 🤲 Rica ederim kuzucum inşallah vesile olur , Rabbim hepimizin gönlüne göre versin inşallah ❤

Zeze92 Zeze92 A aLina_ Canlar dua bu şekilde yapılıyor.Kalpten inanarak yapıldığı zaman Allahın izni ile evlat sahibi olunuyor.Yapan herkes evlat sahibi olmuş Allahın izniyle 🤲 Ben henüz yapmadım regl olmayı bekliyorum.Reglden sonra önümüzdeki ay yapacağım inşallah ❤
Kuzucum resmi kaydettim ramazandan sonra inşAllah yapicam ben deee😍🥰😘 inşAllah bu üçümüze de bi vesile olur da hepimiz hayırlı haberleri veririz birbirimizee😍😍❤❤😘😘🥰🥰 bu arada günümüz de kutlu olsun kızlar Zeze92 Zeze92 🥰😍 karınlarımızı dolduramadık diye bu günden mahrum kalcak değiliz 😄😍

Kuzucum resmi kaydettim ramazandan sonra inşAllah yapicam ben deee😍🥰😘 inşAllah bu üçümüze de bi vesile olur da hepimiz hayırlı haberleri veririz birbirimizee😍😍❤❤😘😘🥰🥰 bu arada günümüz de kutlu olsun kızlar Zeze92 Zeze92 🥰😍 karınlarımızı dolduramadık diye bu günden mahrum kalcak değiliz 😄😍
İnşallah bu dua bize vesile olursa kulüpte konu bile açarım yapsın herkes 🥰🥰 Doğru söylüyorsun kuzum ne de olsa bizlerde geleceğin anneleriyiz kutlu olsun günümüz 😘

Kuzucumm benimm eminim biz de çok güzel anne olacağız ❤️🥰 anneler günümüz kutlu olsun neticede biz de geleceğin annelerindeniz 😅❤️🥰 CccEee CccEee A aLina_ inşallah bayramdan sonra bizimse yüzümüz Güler inşallah 🤲🏻

Kuzum 1 tesbih istiğfar,1 tesbih salavat çekiyorsun.Aynen öyle bayramdan sonra bu dua ile bize de bayram gelir inşallah 🤲 Rica ederim kuzucum inşallah vesile olur , Rabbim hepimizin gönlüne göre versin inşallah ❤
Tamam kuzumm inşallah en güzel şeye vesile olur 🤲🏻❤️

Eklentiler

• 20200511_003044.jpg
    20200511_003044.jpg
    89,5 KB · Görüntüleme: 78
Ben gördüm kuzumm hemen mi çıktıııı 😍😍
Evet kuzum 15 20 dk sonra çıktı 🤷‍♀️ Ama yanlıştır bence çünkü doğru düzgün değerlendiremedik biz bu ayı hem yumurtlama takibi de yapamadım biliyorsun testim olmadığı için 😥 Yakinlastirdim dediğin gibi kalın görünüyor kuzucum of içim bir tuhaf oldu aslında ama ilk 5 dkda çıkmadığı için hemde doğru düzgün değerlendiremediğimiz için umutlanamiyorum 😔

Zeze92 Zeze92 Kuzucum ben bu saat oldu henüz uyuyamadım 🤦‍♀️ Neyse test yaptım yine 2.5 saatlik idrarla anca o kadar tutabildim sahurdan sonra 😂 Bu seferde çizgi çok kalın çıktı 😂 Benim çişin bi ortası yok anasını satayım ya incecik çıkartıyor ya da çok kalın 🤣🤣🤣

Eklentiler

• 20200511_082501.jpg
    20200511_082501.jpg
    52,2 KB · Görüntüleme: 102
İnşallah bu dua bize vesile olursa kulüpte konu bile açarım yapsın herkes 🥰🥰 Doğru söylüyorsun kuzum ne de olsa bizlerde geleceğin anneleriyiz kutlu olsun günümüz 😘
Kesinlikleee ben de ilk gelenlerden olurum gruba 😅😅😍🥰 şimdi dr kontrolünden çıktım 8 tane yumurtam oluşmuş bu ay 🙈😍❤ inşAllah tutturabiliriz de yavrularımıza kavuşuruz hep birlikte bu ay 😍

Kuzucumm benimm eminim biz de çok güzel anne olacağız ❤️🥰 anneler günümüz kutlu olsun neticede biz de geleceğin annelerindeniz 😅❤️🥰 CccEee CccEee A aLina_ inşallah bayramdan sonra bizimse yüzümüz Güler inşallah 🤲🏻
Kesinlikleee😍🙈🥰❤ içimiz rahat olsun stresten uzak duralım yeter ki 🤲🏻 şimdi dr kontrolünden çıktım 8 tane yumurtam oluşmuş bu ay 🙈🙈 inşAllah tutturabiliriz de yavrularımıza kavuşuruz hepimiz bu ay 😍🤲🏻🥰

Kesinlikleee ben de ilk gelenlerden olurum gruba 😅😅😍🥰 şimdi dr kontrolünden çıktım 8 tane yumurtam oluşmuş bu ay 🙈😍❤ inşAllah tutturabiliriz de yavrularımıza kavuşuruz hep birlikte bu ay 😍
Ayyy çok heyecanlandım yaa masallah 😍😍 sen hemen başla duaya ilk dualı hamişimiz sen olursun inşallah 🙏🙏❤❤

Ayyy çok heyecanlandım yaa masallah 😍😍 sen hemen başla duaya ilk dualı hamişimiz sen olursun inşallah 🙏🙏❤❤
Ben de çok heyecanlandıııımm🙈🙈😅😅😍Aynen ya deneyelim bakalım sabah ezanından sonra değil de sahurda yeriz elmaları maksat yerini bulması değil mi🙈 Rabbim nasip eder de inşAllah yüzümüz güler ❤❤🥰 bu sefer kaç mm olduklarını da sordum en büyüğü 17 mm gerisi de ona yakın dedi 🙈 5 sağda 3 solda 🙈 sanki hamileymişim gibi sevindim ya 😅😅😄

Hanımlar merhaba. Adetim 2 gün gecikti, son 1 haftadır ara ara kasık ağrısı çekiyorum, sol bacagimda kramplar oluyor. Gözlerim 2 gündür batıyor sürekli kaşınma var. Oruç tuttuğum için mide kazınması ve aşırı iştah olaylarını ramazana bağladım:) son 2 aydır reglim hep 3-5 gün gecikiyor, test yapıyorum negatif. Bu sabah da ağzımda leş gibi o metalik tat var. Adet olacakmis gibiyim, o his vardır ya hani öyleyim🙁 Test alıp yapsam çok mu erken acaba?

Ben de çok heyecanlandıııımm🙈🙈😅😅😍Aynen ya deneyelim bakalım sabah ezanından sonra değil de sahurda yeriz elmaları maksat yerini bulması değil mi🙈 Rabbim nasip eder de inşAllah yüzümüz güler ❤❤🥰 bu sefer kaç mm olduklarını da sordum en büyüğü 17 mm gerisi de ona yakın dedi 🙈 5 sağda 3 solda 🙈 sanki hamileymişim gibi sevindim ya 😅😅😄
Ay valla bende sanki teyze olacakmışız gibi sevindim sevincimiz boşa çıkmasın inşallah 🙏🙏😍 Ya birde Meryem Suresi var onu da yapabiliriz ben bugün başlayacağım inşallah.Onu da günde 1 kez 41 gün boyunca okuyormuşsun.Şu an çok sersemim henüz uyumadım bu saate kadar bi uyuyup uyanayım okuyacağım inşallah 🤲🌸

Kuzucum ben sadece C çizgisini görüyorum diğer çizgi de belli ama belli değil. Yeri belli olmuş sadece ama kırmızılık yok gibi 🙄 hava da güneşli baya belki de yanlış görüyorum bilmiyorum 🙈🙈
Kuzum bak buda(bugün yazan)bu sabah yaptığım test,diğeri de eşim sabah eczaneye gitti erken gebelik testi aldı geldi diğeri de o 🙄

Eklentiler

• 20200511_112709.jpg
    20200511_112709.jpg
    46,2 KB · Görüntüleme: 97
  • 20200511_083928.jpg
    20200511_083928.jpg
    53,3 KB · Görüntüleme: 88
Back