- 19 Kasım 2022
- 447
- 223
- 33
- 29
- Konu Sahibi Hayalperestkizx
-
Ah be canım çok yenisin daha neden bu kadar dert ettin bunu kendine ay boşver millet ne derse desin. Herkes ilk aydan hamile kalacak diye bişey yokki evliliğinin tadını çıkarsana ya çok kafana takılırsa bi doktora git hormon testi yap hormonlarına bak yani samimi olarak söylüyorum gerçekten çok erken böyle kafaya takmak içinDaha 6 aylık evliyim canım biliyorum çok erken ama niye başkalarının hemen çocukları oluyor demek ki o zaman bizde bir sorun car
Öyle yapacağımBence bebek var ama boş mu bilmiyorum istsrsen bekle şöyle 1 hafta kadar sonra zaten kese belli olur
Çok var ama neden acele ediyorsun çok streslisinİnşallah canım yaa tabi nereye kadar susuturcam bilmiyorum cunki yine soranlar olcak insalla bu ay hayiriyla olur adetime 10 gün vaf şimdi test yaptım birşey çıkmadı kaset test
Ya kuzum ablam 6 senelik evli ve bebeği yok belki bende onun piskolijiside kaldım eşimde çok çocukları seviyor olmasını istiyor tabu Allah razı olsun üzerimde bir baskısı yok benimle evlenen yakınlarım var şimdi hamileler insan dusunmuyorda değil Dr gitsem giderim de önümüzdeki ay Ramazan'a denk geliyor şimdi kaset test yaptım çıkmadı birşey daha erken olabilir keşke yalmasaydim pişman oldum şimdiAh be canım çok yenisin daha neden bu kadar dert ettin bunu kendine ay boşver millet ne derse desin. Herkes ilk aydan hamile kalacak diye bişey yokki evliliğinin tadını çıkarsana ya çok kafana takılırsa bi doktora git hormon testi yap hormonlarına bak yani samimi olarak söylüyorum gerçekten çok erken böyle kafaya takmak için
Ne bileyim keşke yalmasaydim ya pişman da olmadım değil gerçekten ben anlam veremedim çocuk konusunda niye bu kadar stresliyim insanlar hiç bebeği kafasına bile takmazken benim neden hep kafamda bebek stresi var böyle olmaz bu böyle giderse piskologa gidicemÇok var ama neden acele ediyorsun çok streslisin
Valla ne yaparsan kendine yaparsın bence uzaklaş önce bebek düşüncesinden. Çünkü sen istedikçe stres yapıyorsun olacağı varsa da olmuyor ki zaten çok yeni evliymişsin çok şaşırdımNe bileyim keşke yalmasaydim ya pişman da olmadım değil gerçekten ben anlam veremedim çocuk konusunda niye bu kadar stresliyim insanlar hiç bebeği kafasına bile takmazken benim neden hep kafamda bebek stresi var böyle olmaz bu böyle giderse piskologa gidicem
Adetliyken zaten gidiliyor canım hormon testi için. Hayır ya öyle düşünme ablan ve sen aynı değilsiniz ki yani onun 6 sene olmadı diye senin de öyle olucak diye bişey yokki. Gebelik istiyorsan ilk önce stresten uzak durman lazımYa kuzum ablam 6 senelik evli ve bebeği yok belki bende onun piskolijiside kaldım eşimde çok çocukları seviyor olmasını istiyor tabu Allah razı olsun üzerimde bir baskısı yok benimle evlenen yakınlarım var şimdi hamileler insan dusunmuyorda değil Dr gitsem giderim de önümüzdeki ay Ramazan'a denk geliyor şimdi kaset test yaptım çıkmadı birşey daha erken olabilir keşke yalmasaydim pişman oldum şimdi
Neye şaşırdınız yeni evli olunca bebek istwmemek anlaminami geliyor beni yanlış anlmayin ama bebek dusunen bir insan olarak ki herkes için soyleyim illaki o düşünce kafasında oluyor ki keşke kafamdan silebilsem ama olmuyor ne yapayımValla ne yaparsan kendine yaparsın bence uzaklaş önce bebek düşüncesinden. Çünkü sen istedikçe stres yapıyorsun olacağı varsa da olmuyor ki zaten çok yeni evliymişsin çok şaşırdım
Awox iyi ama biraz daha zaman geçsin öyle yapın daha 9 gün varmış
Kuzum keşke uzak durabilsem ama olmuyor işte ben ister miyim strese girip kendimi kotusetirieyim ama elimde olan birşey değilAdetliyken zaten gidiliyor canım hormon testi için. Hayır ya öyle düşünme ablan ve sen aynı değilsiniz ki yani onun 6 sene olmadı diye senin de öyle olucak diye bişey yokki. Gebelik istiyorsan ilk önce stresten uzak durman lazım
Artimed ise şüpheliyim cunki iki kez bana pozitif gösterdi bebek yoktu başka test ile yine dene kuzumSizce gebelik varmı artimed adetlerim düzensiz
Anlıyorum canım çoğu zaman bende stres yapmayacam diyorum ama istemsizce oluyor. Ah keşke elimizden bişey gelseKuzum keşke uzak durabilsem ama olmuyor işte ben ister miyim strese girip kendimi kotusetirieyim ama elimde olan birşey değil
Kötü bir anlamda söylemedim ben daha uzun bir süredir evlisiniz sandım hakkınızda hayırlısı olsun inşallahNeye şaşırdınız yeni evli olunca bebek istwmemek anlaminami geliyor beni yanlış anlmayin ama bebek dusunen bir insan olarak ki herkes için soyleyim illaki o düşünce kafasında oluyor ki keşke kafamdan silebilsem ama olmuyor ne yapayım
Keşke kuzum keşke ne zaman stres yapmicam desem o ay stres yapıyorum ama hemen test filanda yapmicam yaa sonrasında üzülüyorum aslında gerçekten yapmicamtim ama yumurtlamanın üzerinde 10 gün geçince yaptımAnlıyorum canım çoğu zaman bende stres yapmayacam diyorum ama istemsizce oluyor. Ah keşke elimizden bişey gelse
Buda artı Med kafam çok karışık hep gecikyo adetim en son 30,Aralık'ta adet oldum ve hala adet olmadımArtimed ise şüpheliyim cunki iki kez bana pozitif gösterdi bebek yoktu başka test ile yine dene kuzum
Yok kötü anlamda düşünmedim zaten de zaten çok yeni evliyiz bunun farkındayım ama benimle aynı evlenen tanıdıklarım hamile insana koyuyor ister istemez nasip işi tabi bundada vardır bir hayır belki hamoleyimdir onu bilmiyorum inşallah seninde bebiş vardır sağlıklıdır güzel haberlerini bekliyorumKötü bir anlamda söylemedim ben daha uzun bir süredir evlisiniz sandım hakkınızda hayırlısı olsun inşallah
Keşke kuzum keşke ne zaman stres yapmicam desem o ay stres yapıyorum ama hemen test filanda yapmicam yaa sonrasında üzülüyorum aslında gerçekten yapmicamtim ama yumurtlamanın üzerinde 10 gün geçince yaptım
Kuzum nerdeyse 2 ay olmuş bir kan ver istersen bazılarının ne kadar bebek büyük olsa bile bünye ile alakalı silikte çıkabiliyor bence sen kan ver için rahat etsinBuda artı Med kafam çok karışık hep gecikyo adetim en son 30,Aralık'ta adet oldum ve hala adet olmadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?