- 3 Aralık 2024
- 539
- 105
- 18
- Konu Sahibi Hayalperestkizx
İnşallah seninde bebişin vardır test sonucun neydi kuzum seninHayırlısı olsun inşallah bebişin seninledir
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah seninde bebişin vardır test sonucun neydi kuzum seninHayırlısı olsun inşallah bebişin seninledir
Az kalmış aslında bir tane denesene belki de çıkarAslında bende trendyoldan alırım ama eşim çok heves ediyor negatif çıkarsa üzülür elidme 4 tane kaset test var ondan gizli yapicam çıkarsa kan verxem
İnşallah reglime 1 gün kala yapmıştım böyle çıktı henüz başka test yapmadımİnşallah seninde bebişin vardır test sonucun neydi kuzum senin
Yarın 9 gün kalmış olcak ya bilmiyorum ki çıkar mı bugün tam 3 haftalık olmuş catlamin üzerinde 9 10 gün geçti yaAz kalmış aslında bir tane denesene belki de çıkar![]()
Hayır hayır öyle düşünme bu senin suçun değil ki yada eşinin suçu değil ki nasip sonuçta. Bende yıllarca öyle düşündüm sonra dedim benim suçum yada eşimin suçu yok biz elimizden geleni yapıyoruz gerisi artık taktiri ilahi. Eşinde seni suçmalaz erkek çok belli etmez duygularını genelde içlerinde yaşarlarKeşke bende alissamda kafaya takmasam yaa acaba eşim ne dsunuyor üzülüyor mu yoksa içten içe bana kızıyor mı bilemiyorum bana hayırlısı olsun diyor herşeyden önce ama ona o güzel haberi vermeyi o kadar çok isterim ki ama nasip
Ee bebiş var gibi duruyor kan ver kuzumİnşallah reglime 1 gün kala yapmıştım böyle çıktı henüz başka test yapmadım
Ayy çıkmış ikinci çizgiiİnşallah reglime 1 gün kala yapmıştım böyle çıktı henüz başka test yapmadım
Evet erkek içinde biriktirdiği için tuhaf oluyorum yarın bir kaç ay geçince herkes sormaya naslicak bebek ne zaman falan filan bilmiyorum benim bunlara cesaretim yokHayır hayır öyle düşünme bu senin suçun değil ki yada eşinin suçu değil ki nasip sonuçta. Bende yıllarca öyle düşündüm sonra dedim benim suçum yada eşimin suçu yok biz elimizden geleni yapıyoruz gerisi artık taktiri ilahi. Eşinde seni suçmalaz erkek çok belli etmez duygularını genelde içlerinde yaşarlar
Evet ama ilk gebeliğim boştu kürtaj oldum şimdi korkuyorum yapmaya o zaman çok heveslendim acele ettim o yüzden şimdi sakin olmak istiyorumEe bebiş var gibi duruyor kan ver kuzum
Kaç yıllık evlisin canımEvet erkek içinde biriktirdiği için tuhaf oluyorum yarın bir kaç ay geçince herkes sormaya naslicak bebek ne zaman falan filan bilmiyorum benim bunlara cesaretim yok
Yani bilmiyorum emin değilim korkuyorumAyy çıkmış ikinci çizgii
Yani bilmiyorum emin değilim korkuyorum
Yarın kan versene canım belli olur varsaYani bilmiyorum emin değilim korkuyorum
Sorsunlar kimseye cevap vermek zorunda değilsin üstünde de baskı hissetme sakın rabbim en kısa zamanda nasip etsin inşallahEvet erkek içinde biriktirdiği için tuhaf oluyorum yarın bir kaç ay geçince herkes sormaya naslicak bebek ne zaman falan filan bilmiyorum benim bunlara cesaretim yok
Sağlık ocağında vereceğim sabahtan bakalımYarın kan versene canım belli olur varsa
İnşaAllah pozitif sonuç alırsın canım yaSağlık ocağında vereceğim sabahtan bakalım
Çok teşekkür ederim inşallah hepimiz yavrularımıza kavuşuruz kucağımıza alıp büyütürüzİnşaAllah pozitif sonuç alırsın canım ya![]()
İnşaAllah canım amin aminÇok teşekkür ederim inşallah hepimiz yavrularımıza kavuşuruz kucağımıza alıp büyütürüz
Bence bebek var ama boş mu bilmiyorum istsrsen bekle şöyle 1 hafta kadar sonra zaten kese belli olurEvet ama ilk gebeliğim boştu kürtaj oldum şimdi korkuyorum yapmaya o zaman çok heveslendim acele ettim o yüzden şimdi sakin olmak istiyorum
İnşallah canım yaa tabi nereye kadar susuturcam bilmiyorum cunki yine soranlar olcak insalla bu ay hayiriyla olur adetime 10 gün vaf şimdi test yaptım birşey çıkmadı kaset testSorsunlar kimseye cevap vermek zorunda değilsin üstünde de baskı hissetme sakın rabbim en kısa zamanda nasip etsin inşallah
Daha 6 aylık evliyim canım biliyorum çok erken ama niye başkalarının hemen çocukları oluyor demek ki o zaman bizde bir sorun carKaç yıllık evlisin canım