Erken gebelik testi markasi

Hayalperestkizx

Kader gayrete aşıktır 🌿
Kayıtlı Üye
3 Aralık 2024
539
105
18
Selam kızlar öncelikle iyi günler bebek bekliyorum bu ay ovulasyon testi uaptim değerlendirdim neyse ben konuya geçeyim en iyi erken gebelik testi markasi nedir yanlış pozitif çıkarmayan birde ovulasyon testi ile hamileliğini öğrenen var mı adetime 9 gün kaldı yapsam çıkar mı

Ben adet olacağım tarihten gel 14 gün geriye sayıp yumurtladığım tarihi hesaplıyorum hiç ovülasyon testi kullanmadım
Anladım kuzum peki hamile mısın yada bebiş var mı ya bilmiyorum bu ay biraz ümidim var biraz yok korkuyorumda açıkçası biraz olmamasından çok üzülüyorum kafama takıyorum kafayla konuşuyorum bunlardan da korkuyorum tabi herşeyin hayırlısı zamanı vardır ama piskoljik olarak kötü hissediyorum keşke öyle hissetmesim

Awox çok güzel kuruma çizgisi bile yok ben adete 8 gün kala yapmaya başladım 5 gün yaptım kuruma çizgisi bile çıkmadı adet oldum dün zaten

Test yaptım ama emin değilim var mı yok mu sizin belirtilileriniz var mı acaba değerlendirdiniz mi o günleri

Awox çok güzel kuruma çizgisi bile yok ben adete 8 gün kala yapmaya başladım 5 gün yaptım kuruma çizgisi bile çıkmadı adet oldum dün zaten
Yaaa inşallah öteki ay bebişim olur kuzum yaa benimde normalde bat 26 ocak ama ben 19 şubat olucam o gün gelsin bile pek istemiyorum

Test yaptım ama emin değilim var mı yok mu sizin belirtilileriniz var mı acaba değerlendirdiniz mi o günleri
Kuzum ben test yaptım 6 şubat pik 7 şubat çatlama aslında ben 5 şubat gecesi 6 şubat sabahı değerlendirdim öğlen test yaptığımda pik gördüm ama o gece degerlenremedim 7 ve 8 şubat degerlendrdim bilmem şansım yiksek mı kasıklarımda ağrı var hem sağ hem sol şimdide tam ortada bir ağrı var bacaklarımda ağrı oluyor bide beyaz akıntım vae

İnşaAllah canım yaa belli olmaz Belkide pozitif sonuç alırsın bu ay
İnşallah canım ama korkuyorum bı yandan da adet olduğumu gördüğüm an dünyam başıma yıkılıyor ha tabi adet olmakta güzel birşey her ay çok şükür duzzenli oluyor bu ay kayinbabami doğum günü var onada sürpriz yapmak çok isteriz esimle

Hayırlısı olsun inşallah bebişin seninledir

Ay inşaAllah ozaman yaparsınız balım ya tabiki de çok haklısın bende adet olunca çok üzülüyordum ama artık akışına bırakmaya karar verdim diğer türlü biz yıpranıyoruz ya

Ay evet artık okadar para vermek istemedim oyüzden trendyoldan aldım ve çokta memnun kaldım doğru sonuç verdi
Aslında bende trendyoldan alırım ama eşim çok heves ediyor negatif çıkarsa üzülür elidme 4 tane kaset test var ondan gizli yapicam çıkarsa kan verxem

Ay inşaAllah ozaman yaparsınız balım ya tabiki de çok haklısın bende adet olunca çok üzülüyordum ama artık akışına bırakmaya karar verdim diğer türlü biz yıpranıyoruz ya
Keşke bende alissamda kafaya takmasam yaa acaba eşim ne dsunuyor üzülüyor mu yoksa içten içe bana kızıyor mı bilemiyorum bana hayırlısı olsun diyor herşeyden önce ama ona o güzel haberi vermeyi o kadar çok isterim ki ama nasip

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…