- 3 Aralık 2024
- 539
- 105
- 18
- Konu Sahibi Hayalperestkizx
-
Peki kuzum ovulasyon testi ile gebelik çıkar mı yapsamAwox iyi ama biraz daha zaman geçsin öyle yapın daha 9 gün varmış
Catlamin üzerinden mi sayıyoruz yoksa pikten beri mıAwox iyi ama biraz daha zaman geçsin öyle yapın daha 9 gün varmış
Ben adet olacağım tarihten gel 14 gün geriye sayıp yumurtladığım tarihi hesaplıyorum hiç ovülasyon testi kullanmadımCatlamin üzerinden mi sayıyoruz yoksa pikten beri mı
Anladım kuzum peki hamile mısın yada bebiş var mı ya bilmiyorum bu ay biraz ümidim var biraz yok korkuyorumda açıkçası biraz olmamasından çok üzülüyorum kafama takıyorum kafayla konuşuyorum bunlardan da korkuyorum tabi herşeyin hayırlısı zamanı vardır ama piskoljik olarak kötü hissediyorum keşke öyle hissetmesimBen adet olacağım tarihten gel 14 gün geriye sayıp yumurtladığım tarihi hesaplıyorum hiç ovülasyon testi kullanmadım
Awox çok güzel kuruma çizgisi bile yok ben adete 8 gün kala yapmaya başladım 5 gün yaptım kuruma çizgisi bile çıkmadı adet oldum dün zatenSelam kızlar öncelikle iyi günler bebek bekliyorum bu ay ovulasyon testi uaptim değerlendirdim neyse ben konuya geçeyim en iyi erken gebelik testi markasi nedir yanlış pozitif çıkarmayan birde ovulasyon testi ile hamileliğini öğrenen var mı adetime 9 gün kaldı yapsam çıkar mı
Test yaptım ama emin değilim var mı yok mu sizin belirtilileriniz var mı acaba değerlendirdiniz mi o günleriAnladım kuzum peki hamile mısın yada bebiş var mı ya bilmiyorum bu ay biraz ümidim var biraz yok korkuyorumda açıkçası biraz olmamasından çok üzülüyorum kafama takıyorum kafayla konuşuyorum bunlardan da korkuyorum tabi herşeyin hayırlısı zamanı vardır ama piskoljik olarak kötü hissediyorum keşke öyle hissetmesim
Awox u eczaneden mi aldınız fiyatı ne kadarAwox çok güzel kuruma çizgisi bile yok ben adete 8 gün kala yapmaya başladım 5 gün yaptım kuruma çizgisi bile çıkmadı adet oldum dün zaten
Trendyoldan aldım canım 5li 150liraAwox u eczaneden mi aldınız fiyatı ne kadar
Yaaa inşallah öteki ay bebişim olur kuzum yaa benimde normalde bat 26 ocak ama ben 19 şubat olucam o gün gelsin bile pek istemiyorumAwox çok güzel kuruma çizgisi bile yok ben adete 8 gün kala yapmaya başladım 5 gün yaptım kuruma çizgisi bile çıkmadı adet oldum dün zaten
Çok iyi normalde eczanede daha pahalıTrendyoldan aldım canım 5li 150lira
İnşaAllah canımYaaa inşallah öteki ay bebişim olur kuzum yaa benimde normalde bat 26 ocak ama ben 19 şubat olucam o gün gelsin bile pek istemiyorum
Kuzum ben test yaptım 6 şubat pik 7 şubat çatlama aslında ben 5 şubat gecesi 6 şubat sabahı değerlendirdim öğlen test yaptığımda pik gördüm ama o gece degerlenremedim 7 ve 8 şubat degerlendrdim bilmem şansım yiksek mı kasıklarımda ağrı var hem sağ hem sol şimdide tam ortada bir ağrı var bacaklarımda ağrı oluyor bide beyaz akıntım vaeTest yaptım ama emin değilim var mı yok mu sizin belirtilileriniz var mı acaba değerlendirdiniz mi o günleri
Ay evet artık okadar para vermek istemedim oyüzden trendyoldan aldım ve çokta memnun kaldım doğru sonuç verdiÇok iyi normalde eczanede daha pahalı
İnşallah canım ama korkuyorum bı yandan da adet olduğumu gördüğüm an dünyam başıma yıkılıyor ha tabi adet olmakta güzel birşey her ay çok şükür duzzenli oluyor bu ay kayinbabami doğum günü var onada sürpriz yapmak çok isteriz esimleİnşaAllah canımyaa belli olmaz Belkide pozitif sonuç alırsın bu ay
Hayırlısı olsun inşallah bebişin seninledirKuzum ben test yaptım 6 şubat pik 7 şubat çatlama aslında ben 5 şubat gecesi 6 şubat sabahı değerlendirdim öğlen test yaptığımda pik gördüm ama o gece degerlenremedim 7 ve 8 şubat degerlendrdim bilmem şansım yiksek mı kasıklarımda ağrı var hem sağ hem sol şimdide tam ortada bir ağrı var bacaklarımda ağrı oluyor bide beyaz akıntım vae
İnşallah canım ama korkuyorum bı yandan da adet olduğumu gördüğüm an dünyam başıma yıkılıyor ha tabi adet olmakta güzel birşey her ay çok şükür duzzenli oluyor bu ay kayinbabami doğum günü var onada sürpriz yapmak çok isteriz esimle
Aslında bende trendyoldan alırım ama eşim çok heves ediyor negatif çıkarsa üzülür elidme 4 tane kaset test var ondan gizli yapicam çıkarsa kan verxemAy evet artık okadar para vermek istemedim oyüzden trendyoldan aldım ve çokta memnun kaldım doğru sonuç verdi
Keşke bende alissamda kafaya takmasam yaa acaba eşim ne dsunuyor üzülüyor mu yoksa içten içe bana kızıyor mı bilemiyorum bana hayırlısı olsun diyor herşeyden önce ama ona o güzel haberi vermeyi o kadar çok isterim ki ama nasipAy inşaAllah ozaman yaparsınız balım yatabiki de çok haklısın bende adet olunca çok üzülüyordum ama artık akışına bırakmaya karar verdim diğer türlü biz yıpranıyoruz ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?