Erken gebelik testi markasi

Hayır hayır öyle düşünme bu senin suçun değil ki yada eşinin suçu değil ki nasip sonuçta. Bende yıllarca öyle düşündüm sonra dedim benim suçum yada eşimin suçu yok biz elimizden geleni yapıyoruz gerisi artık taktiri ilahi. Eşinde seni suçmalaz erkek çok belli etmez duygularını genelde içlerinde yaşarlar

Evet erkek içinde biriktirdiği için tuhaf oluyorum yarın bir kaç ay geçince herkes sormaya naslicak bebek ne zaman falan filan bilmiyorum benim bunlara cesaretim yok

Evet erkek içinde biriktirdiği için tuhaf oluyorum yarın bir kaç ay geçince herkes sormaya naslicak bebek ne zaman falan filan bilmiyorum benim bunlara cesaretim yok
Sorsunlar kimseye cevap vermek zorunda değilsin üstünde de baskı hissetme sakın rabbim en kısa zamanda nasip etsin inşallah

Sorsunlar kimseye cevap vermek zorunda değilsin üstünde de baskı hissetme sakın rabbim en kısa zamanda nasip etsin inşallah
İnşallah canım yaa tabi nereye kadar susuturcam bilmiyorum cunki yine soranlar olcak insalla bu ay hayiriyla olur adetime 10 gün vaf şimdi test yaptım birşey çıkmadı kaset test

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…