- 16 Eylül 2022
- 168
- 115
- 33
- Konu Sahibi Hayalperestkizx
-
Teşekkür ederim inşallah bende ilk evlendiğimde benimle beraber evlenen herkes hamile kaldı ben kürtaj oldum tabi insan ister istemez üzülüyor ama bunu kendime stres yapmadım sende yapma lütfenYok kötü anlamda düşünmedim zaten de zaten çok yeni evliyiz bunun farkındayım ama benimle aynı evlenen tanıdıklarım hamile insana koyuyor ister istemez nasip işi tabi bundada vardır bir hayır belki hamoleyimdir onu bilmiyorum inşallah seninde bebiş vardır sağlıklıdır güzel haberlerini bekliyorum
En azından aldığın testin iyi bir test olduğunu anlamışsın awox bende aldım frelly yaptım pozitif çıktı sonra artimed aldım o da aynı adete 4 gün kala awox aldım negatif ciktiBende bu ay söz vermiştim kendime test yapmamak için ama topu şekilde test almıştım hepsini yaptım hepside negatif adet oldum sonrada
Yarın öyle yapacam inşallah negatif görmek çok zorKuzum nerdeyse 2 ay olmuş bir kan ver istersen bazılarının ne kadar bebek büyük olsa bile bünye ile alakalı silikte çıkabiliyor bence sen kan ver için rahat etsin
Kuzum keşke yapmasam aslında ne yalan soyliyim yumurtlama görene kadar yoktur şu son günler çok oldu günüm yaklastikca oluyor hepTeşekkür ederim inşallah bende ilk evlendiğimde benimle beraber evlenen herkes hamile kaldı ben kürtaj oldum tabi insan ister istemez üzülüyor ama bunu kendime stres yapmadım sende yapma lütfen
Onu en iyi ben bilirim ama 2 ay niye gecikti onu bilmek lazım pcos filan var mı sendeYarın öyle yapacam inşallah negatif görmek çok zor
Evet ya neyseki doğru testi buldum artık. Daha önce bilmiyordum Artımed alıyordum ve hep pozitif çıkıyordu bende bir sorun var sanıyordum artık ama meğerse testler bozukmuşEn azından aldığın testin iyi bir test olduğunu anlamışsın awox bende aldım frelly yaptım pozitif çıktı sonra artimed aldım o da aynı adete 4 gün kala awox aldım negatif cikti
Onu en iyi ben bilirim ama 2 ay niye gecikti onu bilmek lazım pcos filan var mı sende
Yok canım çocuk tedavisine başladım benim yumurtalıklarım küçükmüş letu verdi doktor yumurtanin büyümesi için kullandım doktora en son gittiğimde yumurtamin istediği boyuta olmadığını söyledi acaba ilaç sonradanmı etki edip büyüdü bilmiyorum ama yarın hastaneye gidip varmı yokmu bakicazOnu en iyi ben bilirim ama 2 ay niye gecikti onu bilmek lazım pcos filan var mı sende
Kuzum testler bozuk çoğu insanın hakkına giriyorlar yemin ederimEvet ya neyseki doğru testi buldum artık. Daha önce bilmiyordum Artımed alıyordum ve hep pozitif çıkıyordu bende bir sorun var sanıyordum artık ama meğerse testler bozukmuş
Cnm sen ne zamandır istiyorsunOnu en iyi ben bilirim ama 2 ay niye gecikti onu bilmek lazım pcos filan var mı sende
Kuzum sen direkt kadın doğuma gitsen varm i yok mu çıkar hiç adetin gecikir miydi böyle bu kadarYok canım çocuk tedavisine başladım benim yumurtalıklarım küçükmüş letu verdi doktor yumurtanin büyümesi için kullandım doktora en son gittiğimde yumurtamin istediği boyuta olmadığını söyledi acaba ilaç sonradanmı etki edip büyüdü bilmiyorum ama yarın hastaneye gidip varmı yokmu bakicaz
Ben 6 aydır istiyorum bakalım nasipCnm sen ne zamandır istiyorsun
Evet ya ben kaç defa acile gidip kan vermiştim çok üzücüydü yaa pislikler yaa bile bile bozuk testler üretilir miKuzum testler bozuk çoğu insanın hakkına giriyorlar yemin ederim
Cnm benim çok bozuk bı düzen var bazen 20 günde bir bazen 40 günde bir duzensizKuzum sen direkt kadın doğuma gitsen varm i yok mu çıkar hiç adetin gecikir miydi böyle bu kadar
Aynen öyle kuzum o yüzden o markadan uzak durmak en iyisi benceEvet ya ben kaç defa acile gidip kan vermiştim çok üzücüydü yaa pislikler yaa bile bile bozuk testler üretilir mi
Yaa rabım inşallah sanada bu ay güzel haberler nasip eder dua edicem senin içinBen 6 aydır istiyorum bakalım nasip
Anladum kuzum yarın bir git bakalım Dr a önceki gecikmelerimde test uapiyor muydumCnm benim çok bozuk bı düzen var bazen 20 günde bir bazen 40 günde bir duzensiz
Sağol kuzum benim seninde güzel haberlerini bekliyorum hamileyim diye yazarsın buraya bende sana dua edicemYaa rabım inşallah sanada bu ay güzel haberler nasip eder dua edicem senin için
Yapıyordum cnm ama negatif hep artimed iki test yaptım bu ay silik çıktı umutlandım erken gebelik testini bugün yaptım kaset testide 5 gün önceAnladum kuzum yarın bir git bakalım Dr a önceki gecikmelerimde test uapiyor muydum
Sağol cnmSağol kuzum benim seninde güzel haberlerini bekliyorum hamileyim diye yazarsın buraya bende sana dua edicem
Aynen öyle kuzum o yüzden o markadan uzak durmak en iyisi bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?