Erken gebelik testi markasi

Elimde olsa denerim de iyikide yok yapmicam sonra hayal kırıklığına uğruyorum sonra yapicam adet olmak beni daha az yıpratıyor test yap fenerle ara çizgi var mı yok mu diye
19.da adet olucam dedin ya o yüzden hani varsa belli olur iki gün var sonuçta canım. Ama adet günün geçince yapmak daha doğru olur zaten üzülmemek için en azından

19.da adet olucam dedin ya o yüzden hani varsa belli olur iki gün var sonuçta canım. Ama adet günün geçince yapmak daha doğru olur zaten üzülmemek için en azından
Yok kuzum zaten sana birşey demedim ben sadece kendim yapmak istemedim belki üzülürüm diye şimdi kafam karıştı yaa hangisij benim adet tarihim

Yakınmış çatlama günlerimiz benimde 9unda çatlama oldu gecesi bende 8ini ve 10ununu değerlendimirştim sonra da gün aşırı devam ettim o tarihten itibaren bir hafta şiddetli kasık ve bel ağrısı yaşadım hatta unutmuyorum 13ün de aşırı bir kasık ağrısı yaşadım ağrıdan uyuyakalmışım sonra hafif devam etti ağrılar ama başka hiç bir şey yok bu bekleyişimin 5. Ayı

Aynı durumdayız benidme sol sağımda bir sisinlik var birde sol kasigim agriyo surekli

20.şubatı bekle balım en azından hangisi adet tarihin öyle belli olur
Of çok heyecanlı ama şuan acayip adet belirtlerim başladı bıçak gibi saplanıyor her ay olduğu gibi dur bakalım beklicem artık bir tarafım o günler gelmesin diyo bie tarafım gelsun ne olacaksa olsun diyor

Benim bat 26 ocak canım az kaldı benimse
Takvime göre benimde 25 Ocak gösteriyor ama ben emin değilim maalesef , bu ay ben erken bir kaç gün erken yumurtladım aslında doktora da gittiğim için biliyorum yani aslında takvimde ki çatlama günüyle bende olan çatlama günü 1-2 gün önce oldu sadece ama yeni bat gününü etkiler mi bilmiyorum

Kuzum bimutorum ama benimde adetime 8 gün kaldı kan verdim çıkmadı

Sat kaçtı kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…