- 19 Kasım 2022
- 447
- 219
- 33
- 29
- Konu Sahibi Hayalperestkizx
-
Eğer varsa dene canım onda daha erken belli oluyorAcaba birde erken gebelik testini mı denesem birde
Elimde olsa denerim de iyikide yok yapmicam sonra hayal kırıklığına uğruyorum sonra yapicam adet olmak beni daha az yıpratıyor test yap fenerle ara çizgi var mı yok mu diyeEğer varsa dene canım onda daha erken belli oluyor
19.da adet olucam dedin ya o yüzden hani varsa belli olur iki gün var sonuçta canım. Ama adet günün geçince yapmak daha doğru olur zaten üzülmemek için en azındanElimde olsa denerim de iyikide yok yapmicam sonra hayal kırıklığına uğruyorum sonra yapicam adet olmak beni daha az yıpratıyor test yap fenerle ara çizgi var mı yok mu diye
Yok kuzum zaten sana birşey demedim ben sadece kendim yapmak istemedim belki üzülürüm diye şimdi kafam karıştı yaa hangisij benim adet tarihim19.da adet olucam dedin ya o yüzden hani varsa belli olur iki gün var sonuçta canım. Ama adet günün geçince yapmak daha doğru olur zaten üzülmemek için en azından
Kaç gün değerlendirmem gerekiyor15 pik 16 çatlama
Yakınmış çatlama günlerimiz benimde 9unda çatlama oldu gecesi bende 8ini ve 10ununu değerlendimirştim sonra da gün aşırı devam ettim o tarihten itibaren bir hafta şiddetli kasık ve bel ağrısı yaşadım hatta unutmuyorum 13ün de aşırı bir kasık ağrısı yaşadım ağrıdan uyuyakalmışım sonra hafif devam etti ağrılar ama başka hiç bir şey yok bu bekleyişimin 5. AyıKuzum ben test yaptım 6 şubat pik 7 şubat çatlama aslında ben 5 şubat gecesi 6 şubat sabahı değerlendirdim öğlen test yaptığımda pik gördüm ama o gece degerlenremedim 7 ve 8 şubat degerlendrdim bilmem şansım yiksek mı kasıklarımda ağrı var hem sağ hem sol şimdide tam ortada bir ağrı var bacaklarımda ağrı oluyor bide beyaz akıntım vae
Aynı durumdayız benidme sol sağımda bir sisinlik var birde sol kasigim agriyo surekliYakınmış çatlama günlerimiz benimde 9unda çatlama oldu gecesi bende 8ini ve 10ununu değerlendimirştim sonra da gün aşırı devam ettim o tarihten itibaren bir hafta şiddetli kasık ve bel ağrısı yaşadım hatta unutmuyorum 13ün de aşırı bir kasık ağrısı yaşadım ağrıdan uyuyakalmışım sonra hafif devam etti ağrılar ama başka hiç bir şey yok bu bekleyişimin 5. Ayı
3 gün canım üst usteKaç gün değerlendirmem gerekiyor
20.şubatı bekle balım en azından hangisi adet tarihin öyle belli olurYok kuzum zaten sana birşey demedim ben sadece kendim yapmak istemedim belki üzülürüm diye şimdi kafam karıştı yaa hangisij benim adet tarihim
Of çok heyecanlı ama şuan acayip adet belirtlerim başladı bıçak gibi saplanıyor her ay olduğu gibi dur bakalım beklicem artık bir tarafım o günler gelmesin diyo bie tarafım gelsun ne olacaksa olsun diyor20.şubatı bekle balım en azından hangisi adet tarihin öyle belli olur
Sizin bat ne zaman gerçi ben artık bilmiyorum korunmayı bırakınca hep bir değiştiAynı durumdayız benidme sol sağımda bir sisinlik var birde sol kasigim agriyo surekli
Gelsin gelsin en azından netleşir herşey kızOf çok heyecanlı ama şuan acayip adet belirtlerim başladı bıçak gibi saplanıyor her ay olduğu gibi dur bakalım beklicem artık bir tarafım o günler gelmesin diyo bie tarafım gelsun ne olacaksa olsun diyor
Aynen öylede bakalımGelsin gelsin en azından netleşir herşey kız
Benim bat 26 ocak canım az kaldı benimseSizin bat ne zaman gerçi ben artık bilmiyorum korunmayı bırakınca hep bir değişti
Takvime göre benimde 25 Ocak gösteriyor ama ben emin değilim maalesef , bu ay ben erken bir kaç gün erken yumurtladım aslında doktora da gittiğim için biliyorum yani aslında takvimde ki çatlama günüyle bende olan çatlama günü 1-2 gün önce oldu sadece ama yeni bat gününü etkiler mi bilmiyorumBenim bat 26 ocak canım az kaldı benimse
Takvime göre benimde 25 Ocak gösteriyor ama ben emin değilim maalesef , bu ay ben erken bir kaç gün erken yumurtladım aslında doktora da gittiğim için biliyorum yani aslında takvimde ki çatlama günüyle bende olan çatlama günü 1-2 gün önce oldu sadece ama yeni bat gününü etkiler mi bilmiyorum
Kuzum bimutorum ama benimde adetime 8 gün kaldı kan verdim çıkmadıTakvime göre benimde 25 Ocak gösteriyor ama ben emin değilim maalesef , bu ay ben erken bir kaç gün erken yumurtladım aslında doktora da gittiğim için biliyorum yani aslında takvimde ki çatlama günüyle bende olan çatlama günü 1-2 gün önce oldu sadece ama yeni bat gününü etkiler mi bilmiyorum
Sat kaçtı kuzumTakvime göre benimde 25 Ocak gösteriyor ama ben emin değilim maalesef , bu ay ben erken bir kaç gün erken yumurtladım aslında doktora da gittiğim için biliyorum yani aslında takvimde ki çatlama günüyle bende olan çatlama günü 1-2 gün önce oldu sadece ama yeni bat gününü etkiler mi bilmiyorum
Son adet tarihim 24 Ocak lekelenmeyle başlamıştıSat kaçtı kuzum
Hadi ya ne gibi belirtileriniz vardıKuzum bimutorum ama benimde adetime 8 gün kaldı kan verdim çıkmadı
Acayip şiddetli sol kasık ağrım var efneskiyon diye gittim onada baktırdımHadi ya ne gibi belirtileriniz vardı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?