- 3 Aralık 2024
- 539
- 105
- 18
- Konu Sahibi Hayalperestkizx
-
Kaset testini bilen ama erken gebelik testi yüzde yüz yanıtlıyorYapıyordum cnm ama negatif hep artimed iki test yaptım bu ay silik çıktı umutlandım erken gebelik testini bugün yaptım kaset testide 5 gün önce
Yani her ay olurum ama ya adete 7 gün kala yada 4 gün kalaSağol cnmsenin adetler peki duzenlimi
Kuzum kaset yaptım flaşla baktım beyaz hafif çıktı gördüm yanıldım filan dedim ama şimdi biraz çok çok hafif belirmiş sanki bilemedimEvet balım ya. Şimdi yaptığın testte silik filanda çıkmadımı
Fotoğraf çeksen belli oluyor muKuzum kaset yaptım flaşla baktım beyaz hafif çıktı gördüm yanıldım filan dedim ama şimdi biraz çok çok hafif belirmiş sanki bilemedim
Yok kuzum belli olcagini düşünmüyorum belki bilmiyorum benim yanılmak da olabilir şöyle adetime yakın yine denicem bakalım içimden bir his erken gebelik testi al adete 6 gün kala yap diyor amaFotoğraf çeksen belli oluyor mu
Kız kaç gün var adetineYok kuzum belli olcagini düşünmüyorum belki bilmiyorum benim yanılmak da olabilir şöyle adetime yakın yine denicem bakalım içimden bir his erken gebelik testi al adete 6 gün kala yap diyor ama
İnşallah bu ay güzel haberler alırsın canımYani her ay olurum ama ya adete 7 gün kala yada 4 gün kala
Yani her ay olurum ama ya adete 7 gün kala yada 4 gün kala
Kuzum adetime daha var 10 gün var 26 şubati bekliyotim ama benim 7 gün önce geri atıyor 19 şubat olucamKız kaç gün var adetine
Yarın inşallah kesinleşir bakalımKaset testini bilen ama erken gebelik testi yüzde yüz yanıtlıyor
Kaset testini bilen ama erken gebelik testi yüzde yüz yanıtlıyor
Sende inşallah canimİnşallah bu ay güzel haberler alırsın canım
Hadi inşallah canimYarın inşallah kesinleşir bakalım
Yaa neden geri atıyor öyle canımKuzum adetime daha var 10 gün var 26 şubati bekliyotim ama benim 7 gün önce geri atıyor 19 şubat olucam
Bilmem 3 haftada bir olur her ay olurum şükürYaa neden geri atıyor öyle canım
Anladım canım ozaman dediğin gibiyse durum test yapsan belli olurBilmem 3 haftada bir olur her ay olurum şükür
15 pik 16 çatlamayumurta çatlamış mı kızlar
Ya ama kaset testinde belli olmadı biraz canım sıkıldi onadaAnladım canım ozaman dediğin gibiyse durum test yapsan belli olur
Yani silik filan mı çıktı assdfYa ama kaset testinde belli olmadı biraz canım sıkıldi onada
Yok hicbirsey çıkmamış canım dahaYani silik filan mı çıktı assdf
Acaba birde erken gebelik testini mı denesem birdeYani silik filan mı çıktı assdf
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?