• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken gebelik belirtileri yaşayıp, hamile olduğunu öğrenenler grubu😍😍

Kızlar herkese günaydınlar,ben de bişey danışmak istiyorum bu konu yüzünden stres uyutmuyor 🙁adete 5 gün kala lekelenme başladı hiç böyle erken görmedim daha önce şu anda 3 gün var ara ara yine oluyor .Yerleşme olabilir mi ? Boşuma umut etmek istemiyorum 😕Yoksa adet öncesi lekeler mi, yaşayan fikri olan varsa çok sevinirim 🙏🏻
Cnm adet günlerin düzenliydiyse evet yerleşme olabilir,adet öncesi leke olsaydı 5gün önce oldu şimdi 3gün var demişsiniz araara oluyo demişsin ne biliyim başlardı heralde adet olsaydı, inşallah hamişsindir kuzum😊bende 2gebeliğimdede yerleşme kanaması yaşamadım, gecikmem olduğu için test yaparak öğrenmiştim,gecikme yaşarsan test yaparsın öncesinde sakın test yapma bence😘😘

Bu arada kanaman başladımı, yoksa hala lekelenme şeklindemi merak ettim, yerleşme kanaması normalde sadece peçeteye silince olan lekeye deniyor, rengide açık pembe yada siyaha çalan kahverengi gibi, bikaç saat sürebildiği gibi bikaçgünde sürebiliyormuş, umarım güzel haber verirsin bize cnm🤗

Kızlar öncelikle iyi gecelerrr:uykucu: Size bir soru sormak istiyorum konuyla alakalı.. İlişkiden 4 gün sonra adete benzer kanamam oldu ama daha az ve sancısızdı. Bu da beni korkuttu ilişkiden 11 gün sonra betahcg <0.5 çıktı. Sizce daha sonra yükselir mi 11 gün sonra kesin sonuç mudur?? Kasık ağrım var kaç gündür sanki göğüslerim de büyüdü ve şişti..

Bu arada kanaman başladımı, yoksa hala lekelenme şeklindemi merak ettim, yerleşme kanaması normalde sadece peçeteye silince olan lekeye deniyor, rengide açık pembe yada siyaha çalan kahverengi gibi, bikaç saat sürebildiği gibi bikaçgünde sürebiliyormuş, umarım güzel haber verirsin bize cnm🤗
Canım adet oldum maalesef bugündü günüm 😕

kızlar merhaba bende hamile oldugumu dün ögrendim,39 .49 çıktı sonuç 2 gün sonra tekrar gel dedi ben 40 günde bir adet görüyorum normalde ayın 11inde olam grekeiyordu hala olmadım 11inden bu yana hesaplarsam 7 gün geçti sonucum bu şekilde sizce normal mi :KK15:

Kizlarr oncelikle yeni grubumuz hayirli olsun :) Ben az once tahlil sonuclarimi aldim degerim 1024 olmus. Tam kan tahlili de istemisti hersey cok guzel gorunuyor dedi doktor cok sukurrr. Darisi bekleyen herkese insaallahh.
Hayırlı olsun peki kese gozukdumu veya bebek

Merhaba kızlar bende iki gun önce hastanedeydim hasta olmadığım için gitmiştim doktor rahim kalın hasta olursun ilaç yazalım ama once kan ver her ihtimale karşı dddi kan verdim 1822.45 çıktı ama kese görülmemişti bekliyorum korkuyorum..

Bakar mısınız kızlar test bozuk mu sizce

Eklentiler

• IMG_20190718_201019.webp
    IMG_20190718_201019.webp
    9,2 KB · Görüntüleme: 142
Canim yeni gordum mesajini. Kese gozukmustu ama bebek gorunmemisti gec dollenme olmus. 20 gun once bebegi gorup kalp atisini duymustum cok sukur
Peki sence benim erken mi gozukurmu 4gun once 1822.45 çıktı cuma gidicem gorurmuyum acaba kasik ağrılarım eşlik ediyor ve rahim üstü agrisi

Adet günüme 3 gün var ama inanılmaz göğüs hassasiyeti ve kasıklarımda ağrı var
Yanı test yapsam mı bilemedim 🤷‍♀️
Bence bekle cnm, adet gününde olmazsan yap yada adetin geçince yap, en güzeli doğrusu bu inan, öncesinde yapılanların gerçekten bize faydası yok bunu bil, erkenden öğrenince yoksa üzülüyosun, varsa acaba sağlıklı bi gebelikmi yoksa kimyasalmı diye kafayı devamlı bunla yoruyorsun, sana tavsiyem güzelce gününün geçmesini bekle en azından 1gün geçsin öyle yap, dayanabilirsen bikaçgün geçmesini bekle daha garanti olur🤗herşey gönlünce olsun inşallah bebişin seninledir😘😘stres yapma kafanda çok düşünme bu durumu, hani varmı yokmu acaba deme, akışına bırak stres ve bu tür düşünceler bazen bebeğin tutunmasını engelliyormuş cnm🙏

ya erken yapmamak mantıklı ama kimyasal yaşamış biri sürekli kimyasal yaşıyorsa artık ciddi incelenemesi gereken bir konuya dönüşeceğinden olay bu yüzden bakmak bence daha mantıklı.. ben kimyasal yaşadım ve tam beklenen günde adet oldum mesela, değerim çok yükselmemişti. bakmasaydım kimyasal olduğunu bilemeyecektim.

Bence bekle cnm, adet gününde olmazsan yap yada adetin geçince yap, en güzeli doğrusu bu inan, öncesinde yapılanların gerçekten bize faydası yok bunu bil, erkenden öğrenince yoksa üzülüyosun, varsa acaba sağlıklı bi gebelikmi yoksa kimyasalmı diye kafayı devamlı bunla yoruyorsun, sana tavsiyem güzelce gününün geçmesini bekle en azından 1gün geçsin öyle yap, dayanabilirsen bikaçgün geçmesini bekle daha garanti olur🤗herşey gönlünce olsun inşallah bebişin seninledir😘😘stres yapma kafanda çok düşünme bu durumu, hani varmı yokmu acaba deme, akışına bırak stres ve bu tür düşünceler bazen bebeğin tutunmasını engelliyormuş cnm🙏
Canım merhaba nasılsın. Beni hatırladın mı bilemiyorum ama ben de 3. İçin bekleyenlerdendim. Ne durumdasın uzun zamandır girip uzun uzun bakamadım konulara. Var mı Bi gelişme inşaallah kısa zamanda güzel haberlerini duyarız.

Back
X