• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken gebelik belirtileri yaşayıp, hamile olduğunu öğrenenler grubu😍😍

Alyam2021

💐💐💐
Kayıtlı Üye
13 Şubat 2018
716
574
103
Yeni topiğimiz hayırlı olsun öncelikle, erken gebelik belirtileri grubunda hamileliği kesinleşmiş yada çok yakın olan arkadaşlarla birlikte toplanmak istedik burda,, 😍😍

İnşallah sayımız dahada artıcak, rabb'im isteyen herkeze bu duyguyu nasip etsin🤗

Bende 3.cüyü bekliyorum inşallah, detayları anlatırım yeni gelicek arkadaşlarda öğrenmiş olur,

Hadi hamiş arkadaşlar, ve hamişliği belli olmaya ramak kalmış olanlar tekrar hayırlı olsun inşallah🤗

Hiç bana göre değil bu topik 😂😂 erken belirti de yaşamadım şimde de hiç belirti yaşamıyorum 😂
😅😅Olabilir cnm, herkez belirti yaşamak zorunda değil malum, ama bu isim şundan koydum, hani erken gebelik belirtileri grubundaydık sonuçta, ordan gelenler grubuyuz yani😂😂

Kızlar hayırlı olsun grup. İnşallah pazartesi ben de kesin bir biçimde hamişim diyebilirim @kahvemveben de inşallah. Hepimize sağlıklı evlatlar versin Allahım. 🤗🙏Benim daha ilk olacak o yüzden heyecandan öleceğim. Pazartesiye kadar nasıl zaman geçer bilmiyorum

Ben belirtilerimi sayarsam burası taşar aslında, 😅

Diğer iki gebeliğimde belirti çok yaşamadım aslında,
İlk bebeğime evlendikten sonra 8ay uğraştım heray öyle kafama takıyodumki olmadı hep hüsran,, sonki ay adet bitti bigün sonra ilişki olmuştu, o ay başkada ilişki olmadı ev taşındık telaşemiz vardı, bidahaki adetim 2gün geçmiş tabi ev taşınma telaşesi yerleşmeydi aklımda hiç yoktu,şunu hatırlıyorum, yeni taşındığımız evde ilk ilişki sırasında canım çok yandı kasık kısmımda batma oldu eşimi ittim yapamam dedim, nasıl bi acıydı anlatamam, aklıma kitapta okuduğum şey geldi eğer gebelik oluştuysa bu şekilde ilişki anında kasıkta batma veya vajinada batma acı hissedilirmiş. Kalktım aldım geldim kştabı eşime okudum, çok heycanlanmıştım, sabah test alıp yaptım silik çizgi çıkmıştı, ertesi gün bidaha yaptım iyice net çıkmıştı öyle öğrendim.

İkinci gebeliktede tek ilişki olmuştu bebek düşünmediğimiz için gün hesabı yapmıyodum olucanı bilmiyodum ogün ilişki sonrası kalkmadım uyuyakalmışım, ozamanda telaşeler vardı bidaha ilişki olmamıştı ve onuda öğrendiğimde 6haftalıktı, daha ilk bebeğim küçük diye nasıl yaparım ederim diyodum ama Allahın verdiğine kıyamazdım, doğurdum, 🤗

Şimdikiyse.
İsteyerek yumurtlama takibiyle oldu, sat 21mayıs, 26 günlük döngüm olarak girdim,
2haziran yumurtlama günümdü, biz 28 ve 31ilişki oldu, 1inde vajinamda kaşıntı yanma başladı, 2sinde yumurtlama günü olmasa hayatta o acıyla ilişki yaşayamazdım, ama psikolojikman ogün olmak zorundaydı ta gününde ilişki olmaması olamazdı:D eşimi zorladım resmen hadi yumurtladım ben gel diye, adamıda telef ettim geçen ay yaaa😂

İstemeyerekte olsa bebek çalıştık, bidahada ilişki olmadı çünkü bendeki kaşıntı yanma feci olmaya başladı, kremle rahatlıyım dedim daha felaket yaptı 10gün çektim bunu, 3 4gündür acım yok denecek kadar az şükür, ama bende mantar hastalığımda peynirimsi akıntı olurdu bu sefer olmadı o, araştırdım vajina yanması kaşıntı belirtidir diyodu, olan ümitlendim, akıntım yumurta akı gibi bazen beyaz bazen şeffaf bazende sarı sümüksü kıvamda oldu hep, halada devam ediyor,,,, 😊

Tahlil yaptırdım 12sinde 5.4 çıktı .idrar testleri hala negatif😀erken ama biliyorum.
Dün kadın doğuma gittim, gebelik görünüyor dedi ama artış varmı pazartesi yaptır dedi, ama ben dayanamoycam Bugün yaptırıcam acile gidicem öğleden sonra.. İnşallah artış vardır🤗

Selam bende bunay ilk defa ovulasyon testi denedim üç aydır bebek İstiyoruz.. Bu ay yumurtalamadan iki gün sonra kasık ağrısı ve bel ağrısı başladı ve sık idrara çıkma. mesanemde baskı hissediyorum bat a 9 gün var

Merhaba,
Ilk hamileliginizde döngunuz 26 gun muydu ve regl kac gun suruyordu? Yani adetin baslangicindan sonraki kacinci gun gebelik gerceklesti?☺
Hayirli olsun bu arada

Kizlarr oncelikle yeni grubumuz hayirli olsun :) Ben az once tahlil sonuclarimi aldim degerim 1024 olmus. Tam kan tahlili de istemisti hersey cok guzel gorunuyor dedi doktor cok sukurrr. Darisi bekleyen herkese insaallahh.
Çook sevindim inşallah hep böyle güzel haberler alırız. forumu okuya okuya biri sevinince kendi sonucum gibi çok sevinir oldum. ☺️Sağlıkla kucağına al darısı bizim sonuçlara

Çook sevindim inşallah hep böyle güzel haberler alırız. forumu okuya okuya biri sevinince kendi sonucum gibi çok sevinir oldum. ☺Sağlıkla kucağına al darısı bizim sonuçlara
İnsaallah canimm. Hepinizden guzel haberleri bekliyorum duydukca da oyle mutlu hissediyorumki. Allah herkese saglikli bebisler rahat gebelikler nasip etsin insaallah

Gece belim zonkladı hafif hafif batıyordu bugün sabahda adet sancısı oldu sağ kaşıkta 1-2 saniyelin 17 si bat bakalım ne olacak :110:

Selam bende bunay ilk defa ovulasyon testi denedim üç aydır bebek İstiyoruz.. Bu ay yumurtalamadan iki gün sonra kasık ağrısı ve bel ağrısı başladı ve sık idrara çıkma. mesanemde baskı hissediyorum bat a 9 gün var
Cnm aynı bende bu belirtileri yaşadım işte ,zaten insan bide hissediyor yaa, hadi inşallah hakkında hayırlısı olsun. Pozitif düşün olurmu🤗
Merhaba,
Ilk hamileliginizde döngunuz 26 gun muydu ve regl kac gun suruyordu? Yani adetin baslangicindan sonraki kacinci gun gebelik gerceklesti?☺
Hayirli olsun bu arada
Cnm banamı sordun bilmiyorum ama banaysa eğer, valla ben hatırlamıyorum, 10sene önce olan bişey ve ozamanlar döngü müngü hak getire bilmiyordum bile hesaplamayı, sadece kitaplardan edindiğim bilgi yumurtlamanın 12 ile 16.cı gün oluşuydu,
Aaa doğru ya adetten sonraki kaçıncı gün diye sormuşsun şimdi farkettim banaymış soru:))
Adetim 3gün sürüyordu ve 4.gün lekelenmeyle bitiyordu, ogünde baktım azcık lekelenme devam ediyor, banyonu abdestimi alıp çıktım eşimde özlemiş tabi beni 4gündür, yanına çekti oan tabi yine bebek düşüncesi yoktu yumurtlama yok diye ama ne olur ne olmaz diye yine belime yastık koyupta yapmıştık, ayaklarımı kaldırmıştım ilişki sonrası yarım saat yatmıştım😊
Kizlarr oncelikle yeni grubumuz hayirli olsun :) Ben az once tahlil sonuclarimi aldim degerim 1024 olmus. Tam kan tahlili de istemisti hersey cok guzel gorunuyor dedi doktor cok sukurrr. Darisi bekleyen herkese insaallahh.
Ay ne güzel değer maşallah, darısı bizlere inşallah, çok sevindim🤗
Gece belim zonkladı hafif hafif batıyordu bugün sabahda adet sancısı oldu sağ kaşıkta 1-2 saniyelin 17 si bat bakalım ne olacak :110:
Evet az kalmış, benimde 16sıydı, 12sinde verdim bak belli oldu cnm sende versene belli olur belki erken döllenmedir değerin daha yüksek çıkar hem🤗

Yeni topiğimiz hayırlı olsun öncelikle, erken gebelik belirtileri grubunda hamileliği kesinleşmiş yada çok yakın olan arkadaşlarla birlikte toplanmak istedik burda,, 😍😍

İnşallah sayımız dahada artıcak, rabb'im isteyen herkeze bu duyguyu nasip etsin🤗

Bende 3.cüyü bekliyorum inşallah, detayları anlatırım yeni gelicek arkadaşlarda öğrenmiş olur,

Hadi hamiş arkadaşlar, ve hamişliği belli olmaya ramak kalmış olanlar tekrar hayırlı olsun inşallah🤗
Canim kan verdin mi tekrar

1-kusarak uyanma
2-yanan mumu yeme istegi kokusundan dolayi
3-adet sancisi
Bunlar adet tarihimden 8 gun oncr yasananlar

Canim kan verdin mi tekrar
Acilde verdim cnm evet,15te verdim ama bekleyemedim orda eve geldim,,

az önce sonuç göründü enabızda gerçekten muallaktayım yaaa neden böyle oldu anlamadım🙄
1560529843077.webp

Sabahlari az da olsa midem bulaniyordu, bi de kasik bakmasi oldu ben de. Ilk defa gecen ay yasamistim.kasik batmasini. Onun disinda regl agrisi gibi rahim kasilmalari yasadim. Suan batima 1 gum var, 4-5 gun once ovulasyon yapayim derken erken gebelik testi yaptigimda gormustum cok cok silik cizgiyi. Dun de kan verdim, yarin tekrar verecegim. Sol kasigim gercekten agriyor sag sola donuk yatamiyorum, Allah.korusun her seye hazirliyorum kendimi..ne gelirse Allahtan..Esime daha soylemedim. Yarindan sonra guzel babalar gunu hediyesi olur, eger degerlerim yukselmisse

Bubarada iliski sirasinda ya da sonrasinda herhangi bir belirti yasamadim. Kapadokya gezisindeydik ovulasyon testimin pik yaptigi yumurtanin catladigi zaman kadir gecesine denk geldiginden degerlendirememistik, belki tutar diye diger gun denedik. Max 35 dk uzanmisimdir ayaklarim havada. Hayirli, saglikli olacaksa ins tutulur minigim bana.

Back
X