Erkekler yatakta ne ister

Thread 'Oralda diş kullanmak' Oralda diş kullanmak
Bunu bir oku yorumlarla beraber, işine yarar şeyler çıkar mutlaka

Bir de bu forumda kan verir gibi yatmak isimli bir konu olması lazım arama butonundan tara onda da güzel taktikler vardı.

Daha yazacağım ama önce tenha bir yere geçmem 🤣 ve diğer yazılanları okumam lazım çok yorum gelmiş konuna işe yarar pek çok şey çıktığına eminim

Thread 'Oralda diş kullanmak' Oralda diş kullanmak
Bunu bir oku yorumlarla beraber, işine yarar şeyler çıkar mutlaka

Bir de bu forumda kan verir gibi yatmak isimli bir konu olması lazım arama butonundan tara onda da güzel taktikler vardı.

Daha yazacağım ama önce tenha bir yere geçmem vediğer yazılanları okumam lazım çok yorum gelmiş konuna işe yarar pek çok şey çıktığına eminim
İşe yarar şeyler çıkmadı aslında bazıları hariç geneli yargıladı taktik öneri yerine okuyunca anlarsınız bekliyorum sabırsızlıkla sizin yorumunu bekliyorum cilve konusunda ise yaramıştı 🤝👍

Anladım tamam tekrar bir konuşmayı deniycem o zmn yada bitecek se bitsin benden sonra kime bakıyor kimle yatıyor umurmda olmaz keşke buraya girip bunları yazma gereği duyacak bir evliligim olmasaydı yaptıklarına üzülmekten se yokluğuna üzülürüm diyorum ama çocuğum o an gözlerime öyle bir bakıyor ki 😟
Çocuk da mi var?😶

Yorumların hepsini okumadım belki sorulmuş yazılmıştır. Ama sizi böyle suçlayan bir eş, bilemedim her ilişkide sizi orgazm etmesi lazım. Bunlar hep karşılıklı zevkler. Erkeğe hitap edilecekse kadına da hitap edilecek. O da bana muhteşem oral yapmalı, zevkten zevke uçurmalı, orgazm şiddetiyle dizlerim tutmamalı mesela.. kendinizi eksik hissetmeyin lütfen..

Ben onu da daha uzun süre yapıyordum da bu meslek beni cidden kuruttu 😂😂
Ya ağzıma fırça sokunca bile kusma refleksim beni canımdan bezdiriyor. Yapıyorum ama belli bir noktada refleks bırakmıyor, iğrendiğim de yok, maalesef oluyor işte, keşke uzun süre yapabilsem 🤷🏻‍♀️

Varsa bir tüyosu alırım 👉🏻👈🏻 🤪

İşe yarar şeyler çıkmadı aslında bazıları hariç geneli yargıladı taktik öneri yerine okuyunca anlarsınız bekliyorum sabırsızlıkla sizin yorumunu bekliyorum cilve konusunda ise yaramıştı 🤝👍
Kim yargıladı? Kocan 🥒 herkes bunun altını çizdi.

Yargıladı derken? Ohoooo. Biz sana yardım edemeyiz, sen git cilve tüyoları al, kendince tek ihtiyacın o. İnşallah işe yarar, kocan video izlemeyi bırakır, gözü dışarı kaymaz, takdirlerini toplarsın, sanmıyorum ama umut dünyası işte.

Ya ağzıma fırça sokunca bile kusma refleksim beni canımdan bezdiriyor. Yapıyorum ama belli bir noktada refleks bırakmıyor, iğrendiğim de yok, maalesef oluyor işte, keşke uzun süre yapabilsem 🤷🏻‍♀️

Varsa bir tüyosu alırım 👉🏻👈🏻 🤪
Pratik yapmak lazım sadece. Üniversitede birlikte yaşarken hiç öğürmezdim. Önce araya uzak mesafe girdi, şimdi de sadece hafta sonları görüşebiliyoruz. Sık yapamadığım için ben de öğürüyorum ama görmezden gelip devam ediyorum. Çok derin yapmıyorum sadece 😂 zaten öğretmen olduğum için sürekli boğazlarım ağrıyor :KK70:

X