Güzellik bence çok çok göreceli bi kavram ve bence sadece fotoğrafik görüntüyle ilgili bişey değil bir bütün.. Hal tavır ,konuşma, bakış, duruş, gülüş,yürüyüş, hava, albeni, karizma, beden dili... böyle uzar gider.. Hayatım boyunca kendimi çok güzel bulmadım, yani aynaya baktığımda bi sürü kusurum var öyle bir adriana lima falan değilim ama enteresan bi şekilde hayatım boyunca hemen hemen herkes tarafından çok beğenildim "çok güzel bir kız", "çok güzel bir kadın" kategorisine girdim (koca burnumla), Lise yıllıklarında okulun en güzel kızı olarak yazıldım çizildim, gerçekten çok yakışıklı adamların ilgisini hep çektim.. Beğendiğim birini etkilemem hiç zor olmadı.. Girdiğim herhangi bi ortamda gözlerin üzerime döndüğünü resmen gözlerinizle izleyebilirsiniz.. Ama ama ben yıllardır bu durumu aynadaki tipimle hiç bağdaştıramadım.. Son zamanlarda online bi oyun oynuyoruz eşimle birlikte, sadece sesli iletişim kuruyoruz takım arkadaşlarıyla , yani gel-git, beni takip et falan bu tarz bi iletişim, onda bile kendimden 18-20 yaş küçük insanlardan aşk mesajları falan alıyorum, tabi gülüyoruz ama eşim artık sesli iletişimimi mecbur kalmadıkça açmamı istemiyo
.. Ya benim algım farklı bilmiyorum ya da bu insanlar bende bi enerji yakalıyolar gerçekten bilmiyorum bunun nedenini.. Aura desem sesim de mi auralı