Erkekler sizce güzelliğe ne kadar önem veriyor?

Kadını da erkeği de güzellikten önce maddiyata bakar oldu artık. Hee durumu çok iyi olan bi erkek dış görünüşe bakar o da yine salt güzelliğe değil de (erkek yaşlıysa) gençliğine, (genç erkekse) her açıdan denkliğine bakar.
Artık erkekler de güzelliğin ya da aşkın karın doyurmadığının farkında. Eğitim seviyesi yükseldikçe iç güdülerin etkisi azaldı, mantık konuşuyo artık mantık...

Canım yaşa göre değişiyor bu durum daha genç yaşlarda güzellik önemliyken zaman geçince sevgi saygı daha cok yer kaplıyor. Ama aşırı güzellik odaklı olmasa da her erkek yanında güzel bir kadınla dolasmak istiyor en azından bakımlı, zayıf. Onaylamıyorum ama benimkinden de bildiğin kadarıyla durum bu :)

Dıs gorunus onemlı tabı kı bunu ınkar edemeyız.
Ama görecelı bırı benı cok guzel bulurken bır diğerine cok ıtıcı gelebılırım
Ama benım gozlemledıgımde yakısıklı adamların eslerı genelde bıraz cırkın:))
GuZel kadınların eslerıde yakısıklı degıl:)
Bu demek oluyo kı zevkler renkler farklı
Bende hayatım boyunca hıc yakısıklı bırıme asık olmadım çekmedı hıc
Genelde orta boy az göbek hafıf tıpsız adamlara ask oldum napıyım ucgen falan benı cekmıyo:))

Çirkinler daha şanslı bence...kaldı ki herşey diş güzellik değil...zekâ ahlak kariyer dışa dönük olmak bakimli olmak gibi özellikler erkeklerin hosuna gidiyor bence...artik cogu erkek bunlara bakiyor

Açıkça yazacağım birçok kişinin çok güzel bulduğu biri oldum her zaman, ama güzel ve zeki, başarılı vs isen erkekler çoğunlukla kaçıyor uzak duruyor. Yanımda kendini ezik hissettiği için ayrılan mı dersin, aşağılamaya kalkan mı...Hiç çok yakışıklı biriyle de olmadım mesela. Hayatımda sadece bir kere bir erkeğe ilk adımı attım, uzunnn bir süre hoşlandığından emin olduktan sonra sonra, 3 ay sonra yanında ezik hissediyorum sen daha iyilerine layıksın diye pat diye terketti beni...

Eşim çok peşimden koştu, kendi egosu da yüksek ve özgüvenli bir insan, ki o bile bazen özgüvensiz olabiliyor, bu karakteri sebebiyle evlendim onunla.

Yani öyle vışşş bu kız çok güzel diye peşimden koşanlar hep ipsiz sapmış tipler oldu, bakmadım bile onlara.

kimisi içe önem verir , kimisi dışa
sadece dışa önem veren erkekle zaten olmaz
hep daha güzelini ister çünkü

Bugün yaşanan bir olay. Bir erkek eski sevgilisi gerçekten çok güzel olduğu için onu unutamıyor. Ve üzerinden yıllar geçmesine rağmen başka bir kızı bir türlü beğenmiyor. Güzellik ne kadar önemli sizce erkekler için? Çirkin bir kızın hiç şansı yok mudur?
Kime göre neye göre çirkin? Birinin ilgisini çekmeyen bir bayan, başka bir erkek tarafından çok beğenilebilir, güzellik göreceli bir kavram. Erkekler güzellik konusunda biraz sersemler evet. Benim eski erkek arkadaşım çok güzel olduğun için seni kaybetmekten çok korkuyorum demişti bana bir keresinde. Hem hoşuma gitmişti, hem de bu erkekler ne kadar salak dedirtmişti açıkçası

Adamın beyninin içinde olmadığınıza göre sadece güzel olduğu için unutamadığını kesin olarak söyleyemezsiniz öyle değil mi?

Valla benim çevremde nispeten çirkin diyebileceğimiz kadınların acayip yakışıklı ve iyi kocaları var.

İnsanları etkilemek ve beğenilmek dış görünüşe değil etrafa yaydığınız enerjiye bağlı. Çok güzel bir kadın değilim bence, hoşum, bakımlıyım ama bakanın bir daha dönüp bakacağı kadar göze çarpan özelliklerim yok. Ergenliğimden beri etkilendiğim her erkeği etkilemeyi becerdim. Ulen şu adam da bana bakmadı, içimde kaldı dediğim kimse yok.
Bence de kesinlikle ama kesinlikle en önemli şey enerji, bir insan istediği kadar güzel olsun, iki lafı biraraya getiremiyorsa zor

tanımadan önce bayağı çok..tanıdıktan sonra kişiden kişiye göre değişir.....nasıl net cevaplar verdim hayyyyreeet edersin.

Asalet: Boyda değil, soyda olmalı…İncelik: Belde değil, dilde olmalı… Doğruluk: Sözde değil, özde olmalı…Güzellik: Yüzde değil, yürekte olmalı…

Çok önem veriyorlar çünkü Yaşadığınız zamanın ruhu bu ne yazık ki , eskiden bu kadar görsel bolluk yokmuş, instag.. İntr..tindr..vs algılar çok açılıyor erkelerin suçu değil bu.

Dış görünüş tabi ki önemli ama karakterlerin uyuşması çok ayrı bir konu. Kızlar için de bu öenmlidir. Herkesin hoşuna giden bir dış görünüş vardır ama karkaterin uyuşmazsa o kişiyle devam etmezsin ama uyuşuyorsa devam edersin. Bahsedilen arkadaş kızı sadece güzelliği için unutamamıştır yani onunla yaşadıkları hafızasında hala yer ediyordur da ondan ... Bilmem anlatabildim mi :KK33:

Eğer çirkin kız bir erkeğin sadece güzel olduğu için birini unutamadığını düşünüyorsa tek sorunu çirkinlik değildir bence. Bakış açısında da ciddi sıkıntılar var demektir.
Neden böyle yazdınız? Bakış açımda nasıl bir sıkıntı var sizce?

Eski konuştuğum çocuk benden ayrılmaya korkuyodu hemen birini bulabilirsin güzelsin diye. Eşim de önce dış görünüşümü beğendi. Demek ki önemliymiş erkekler için ama devamında önemsiz çünkü göz alışıyo sürekli gördüğün insana.. en önemlisi frekansların uyuşması bence

Güzellik bence çok çok göreceli bi kavram ve bence sadece fotoğrafik görüntüyle ilgili bişey değil bir bütün.. Hal tavır ,konuşma, bakış, duruş, gülüş,yürüyüş, hava, albeni, karizma, beden dili... böyle uzar gider.. Hayatım boyunca kendimi çok güzel bulmadım, yani aynaya baktığımda bi sürü kusurum var öyle bir adriana lima falan değilim ama enteresan bi şekilde hayatım boyunca hemen hemen herkes tarafından çok beğenildim "çok güzel bir kız", "çok güzel bir kadın" kategorisine girdim (koca burnumla), Lise yıllıklarında okulun en güzel kızı olarak yazıldım çizildim, gerçekten çok yakışıklı adamların ilgisini hep çektim.. Beğendiğim birini etkilemem hiç zor olmadı.. Girdiğim herhangi bi ortamda gözlerin üzerime döndüğünü resmen gözlerinizle izleyebilirsiniz.. Ama ama ben yıllardır bu durumu aynadaki tipimle hiç bağdaştıramadım.. Son zamanlarda online bi oyun oynuyoruz eşimle birlikte, sadece sesli iletişim kuruyoruz takım arkadaşlarıyla , yani gel-git, beni takip et falan bu tarz bi iletişim, onda bile kendimden 18-20 yaş küçük insanlardan aşk mesajları falan alıyorum, tabi gülüyoruz ama eşim artık sesli iletişimimi mecbur kalmadıkça açmamı istemiyo :KK57::KK57: .. Ya benim algım farklı bilmiyorum ya da bu insanlar bende bi enerji yakalıyolar gerçekten bilmiyorum bunun nedenini.. Aura desem sesim de mi auralı :KK57::KK57:

Kızlar şu bir gerçek, erkekler kesinlikle dış güzelliğe önem veriyor. Vermiyor demeyin buna kimse inanmaz çünkü.. Diğeri daha üzücü değil mi ? Yani erkek şöyle mi diyor "ya güzel değil ama işte iyi huylu bunla da olur aslında vs." mi olmuş oluyoruz? Bu daha üzücü ve daha onur kırıcı değil mi? Onurumla çirkin kalır yalnız yaşarım daha iyi.. Ayrıca kimine göre de çirkinizdir kimine göre de güzelizdir. Erkek bizi güzel görmese kesinlikle bir deneyeyim kafasına girmez. O yüzden gerçekten bizi güzel gören, hoş bulan ve değer veren birileri elbetteki var, her şeyin zamanı olduğu gibi bizde bekleyip göreceğiz. Milyarlarca insan varken bir insana bu denli takılıp kalmasının sebebi de kesinlikle dış güzellik olamaz..

Guzellik goreceli oldugu gibi, bunun sonu da yok. Kiminin yuzu guzel, kiminin fizigi, kiminin gulusu...

Eger bir sevgili akilda kalmissa, guzel olmasindan degil bu cunku insan gormedigini - ne kadar guzel olursa olsun - bir sure sonra unutabiliyor ama yasanan anlar oyle guzel oluyor ki bazen iste bunlar hafizadan silinmiyor.

X