Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çilli olmak kötü mü yani? Hem güzellik önemli değil minvalinde yazıyorsunuz hem de sonunda çilli deyip laf konduruyorsunizsonu toprak olacak bir beden bende buna bu kadar takanları anlamıyorum rabbimizin yarattığı herşey güzeldir .evet dediğin gibi güzellik delisi cahiller var senden daha güzelini bulunca ona ondan daha güzelini bulunca da başkasına koşarlar şıpsevdi Allah akıl versin böylesine :)
benim de eski sözlüm burnuma laf etmişti bu nu söylediği içinde sözü attım çilli bir karısı var şimdi :)
Valla üzgünüm ama erkekler dış görünüşe aşırı önem veriyor çirkin kızların şansı yokmu dersen tabi ki var ama Adriana Limanın bile aldatıldığı bu devir de aldatılma olasılığı daha fazlalaşıyor arada ki tek fark da bu bence adam yok adam çok güzelim valla bak yeminlen ama yalnızım yok kimse olamıyor da dürüst namuslu adam gibi adam kalmadı artıkBugün yaşanan bir olay. Bir erkek eski sevgilisi gerçekten çok güzel olduğu için onu unutamıyor. Ve üzerinden yıllar geçmesine rağmen başka bir kızı bir türlü beğenmiyor. Güzellik ne kadar önemli sizce erkekler için? Çirkin bir kızın hiç şansı yok mudur?
KesinlikleŞu hayat da ben şu "çirkin şansı" cümlesi kadar sinir eden çok az şey var. Tanıdığım bir kız var eli yüzü düzgün öyle aham şaham birşey değil ama çok tatlı bir eşi güzel bir yuvası var huyuda bir o kadarr güzel . Güzel olan bir diğer tanıdığım kaknem Nemrut birşey sürekli ilişkilerinde sıkıntılar yaşıyor ama sorsan şansı yok allah çirkin şansı versin şansı yok allah o çirkin olan akrabamin şansını versin. Dönüp de bakamıyor kendine ben ne tür bir insanım ben ne tür hatalar yapımda bunlar başıma geliyor diye. Ama güzel ya kendisi ve çevresi herkes onun en iyisine layık olduğunu düşünüyor. Ortalama güzellikte biri mutluluğu yakaladı ise haketmedigini düşünüyor. Neden? Çünkü güzel değil. Bu kadar basit. Bu cümleyi söyleyen insanları hakikatten hiç sevmiyorum
Ayrıca yapılan bilimsel çalışmalarda ebeveynlerin güzel olan çocuklarını diğerlerine nazaran daha çok sevdiği ispatlanmış. Bir diğer çalışmada da mahkemeler de hakım ve savcıların suclu olan guzelerden/yakisiklilardan ziyade diğer ortalama şüphelilerden daha çok suphelenip suçu onlara affettiği görülmüş. Yani siz çirkinsiniz diyelim bir karşı taraf çok güzel veya yakışıklı. İkinizde suphelisiniz ama karşı tarafın daha çok firesi var. Yargı merci bunu görmezden gelip bu hataları illa siz yapiuormussunuz gibi üstünüze gelme olasılığı çok daha yüksek. Güzel veya yakışıklı olana suç bile yakistirilmiyor. Onca böcekler arasında bir tek uğur böceği seviliyor yahu diğer böcekler kimin umurunda .
Erkek konusuna gelecek olursak malesef evet. Hem de çok fena önemli. Erkeğe çekici gelen taraflarimız ne kadar doğurgan olduğumuz ile alakalı. Ne kadar genç,güzel, bel ve kalça oranı iyi, cilt ve sacda sağlık vb. Varsa o kadar iyi. Doğa kanunu bu. Öyle bana güzelliğim ile gelecek olanlar gitsin vs gibi romantik bakış açıları malesef gereksiz. Ben hiç görmedim bugüne kadar parayı bulup da gidip de genç ve guzel sevgili yapmayan karisini boşamayan. 10 erkek varsa en az 6 si öyle malesef. İster kabul edelim ister etmeyelim. Hayata artık şu romantik algıdan bakmamayi öğrenmek gerek. Güzellik de o kadar göreceli bir şey degil ayrıca. Bu görecelik sadece çok güzel insanlar arasında var o kadar. Hani Adrian liman ve elsa hosk mesela biri sarışını biri esmer ikisi de taş gibi ve victoriya mankeni. Ben esmer beğenirim Adriana daha güzel derim başkası sarışın der elsa beğenir . Ama Adriana nin güzelliği nettir. Güzeldir ama karşı taraf sarışın seviyordur. Bu kadar
Hayır o değilde allah çirkin şansı versin diyenler de öyle çok matah birşey değil yahu ben ona yanıyorum. Sinirlendim sabah sabah